Cererile din Germania cresc productia lui Focus RS

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Clientii germani care au ramas in afara listei initiale de cumparatori pentru Focus RS au facut ca Ford sa suplimenteze cu 400 de unitati productia modelului.

Cererile foarte ridicate pentru Focus RS pe piata germana ii face pe cei de la Ford sa produca 400 de exemplare in plus fata de numarul initial alocat pentru nemti. Astfel,desi planurile Ford vizau vanzarea a 1200 de unitati a modelului de 305 CP in Germania, totalul va ajunge acum la 1600.

Desi au acceptat suplimentarea transei de RS-uri pentru Germania, oficialii Ford sustin ca aceasta decizie este una punctuala si exceptionala, astfel ca nu vor mai exista alte majorari ale numerelor de exemplare acordate fiecarei tari in parte.

Conform informatiilor Ford, clientii germani interesati pot sa comande masinile de acum, urmand ca ele sa ajunga la proprietari in cursul primaverii lui 2010. Cumparatorii vor putea sa aleaga una dintre cele trei versiuni de nuanta exterioara disponibile pe transa aditionala de 400 de modele: Frost White, Indianapolis Blue si Ultimate Green.

Va reamintim ca Ford Focus RS este cel mai puternic hot-hatch cu tractiune fata de pe piata la ora actuala, motorul de 2.5 litri dezvoltand 305 CP si 440 Nm.

Acceleratia 0-100 km/h are loc in 5.9 secunde, in timp ce viteza maxima anuntata este de 263 km/h.

via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • george
    INSEAMNA CA E PAGUBA CURATA
    daca exclud suplimentarea ulterioara a cotei...Ca nu pot fi atat de tolomaci sa-si limiteze productia pe seceta asta...
    0 0
  • george
    AUALEU, NU MAI POT CU STUPIZENIA ASTA DE SPOT
    Dupa ce ca trateaza o problema falsa, umflata artificial, mai este si foarte idiot gandit...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru