VIDEO: Cursa unui Ford Focus RS500 până la 265 de km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.05.2010
Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au vrut să se convingă că cel mai puternic Focus produs vreodată de Ford, poate atinge viteza maximă înscrisă în fişa tehnică: 265 de km/h.

Comentarii (4)

  • dap, 165mph .. si probabil poate sa faca asta de mai multe ori intre schimbarile turbinei :)
    3 10
  • Carlos
    mda...
    ei au inteles gresit ideea de hot-hatch... daca vreau viteza maxima imi iau o limuzina cu motor de 6000 cmc bi-turbo (nu dau nume) si-i dau frate in linie dreapta... ca asa oricine poate pune un motor de 2.5- 3 litri pe un hatch si scoate chiar mai mult decat Ford la viteza maxima... hothatch-ul il iei pt ampatamentul si consolele scurte ce avantajeaza manevrabilitatea, accelerari puternice, schimbari de directie bruste, precizie pe viraje... viteza maxima e o nota de subsol in caracterizarea unui hot-hatch... de aia filmul asta ma surprinde
    11 0
  • PARAZYTU19
    patetic.....trebuia sa facem "uau"?
    in primul rand pt asemenea motor si pt cat tam-tam se face si in al doilea rand pt cati cai putere are viteza este absolut penibila...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    si un motor 3.0tdi poate atinge viteza asta la o berlina si nu il pune nimeni pe site sa zica ia-uite cea mai puternica versiune cat ia.....




    aiurea.....
    2 0
  • ciurik
    focus rullz!
    prieteni, nu inteleg cum sunteti asa...gica contra...
    este vorba de cat costa si in ce clasa se incadreaza masina, iar ei aici verifica daca este adevarat ce scrie in carte :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru