Toate exemplarele Ford Focus RS500 s-au vandut in doar 12 ore

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.04.2010
Ford Focus RS500, editia de 350 de cai putere dezvaluita saptamana trecuta, se bucura de o popularitate mare in randul pasionatilor. La numai 12 ore de la prezentarea oficiala, toate cele 500 de unitati au fost vandute.

Esential

350 de cai putere dezvolta noul Ford Focus RS500.

Ford s-a bucurat inca de la inceputul lansarii lui Focus RS de un succes impresionant, insa nimeni nu s-ar fi asteptat la un record precum cel stabilit de versiunea exclusivista a hot-hatch-ului. Mai exact, editia Focus RS500, prezentata oficial saptamana trecuta, s-a epuizat in doar 12 ore de la lansare, desi preturile nu au fost inca publicate de constructorul din Detroit.

Un oficial Ford a sustinut ca aceasta situatie record s-a petrecut in ciuda faptului ca primele imagini ale masinii au aparut in presa cu doua zile inainte de data anuntata oficial, dupa ce site-ul dedicat noului model a fost spart. In aceste conditii, dealerii au fost luati complet pe nepregatite.

"Din acel moment, oamenii au mers la dealer, s-au au sunat pentru a se inscrie pe lista exclusivista a viitorilor proprietari, in numar de 500. Ford nu a reusit sa isi anunte din timp reprezentantii si s-a creat astfel o confuzie generala, dealerii fiind luati complet pe nepregatite", a declarat o sursa din interiorul constructorului.

Interesul a fost atat de mare incat 500 de comenzi s-au primit numai in Marea Britanie, fara a socoti si celelalte piete europene.

In acest moment, Ford inspecteaza scrisorile de intentie primite, pentru a verifica interesul clientilor sai. Se pare ca majoritatea celor care si-au exprimat dorinta de a parca un RS500 in garaj sunt motivati si de valoarea mare la revanzare a modelului de performanta.

via | autocar

Comentarii (2)

  • Vedeti voi: 350 cp pe puntea fata = profit + o imagine buna pe piata automobilelor. Cine are de castigat din asta? Ford.
    10 1
  • Robert
    Frumos
    Nu sunt un fan inrait al marci Ford dar trebuie sa recunosc k mi-au placut Focusurile intodeauna iar bestia aceasta este de vis;)
    Frumos...ce mai.
    Respect ptr Ford k au scos o asa o masina minunata
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru