FOTA

Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA a parasit intalnirea cu FIA si noile echipe

Cele 8 echipe FOTA au parasit intalnirea de miercuri cu FIA si cu noile echipe din Formula 1 menita sa aduca o clarificare a regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Formula 1

FIA: "Noile echipe pot bloca regulamentul propus de FOTA"

FIA a avertizat FOTA ca regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 trebuie aprobat in unanimitate de toate echipele prezente pe grila de start, inclusiv de USF1, Manor si Campos.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: Sugestiile fanilor, esentiale pentru regulamentul din 2010

va prezentam un material video in care Martin Whitmarsh explica rolul fanilor in Formula 1, sustinand ca opiniile acestora vor fi luate in considerare pentru regulamentul din 2010.
Marti, 07 Iulie 2009 | F1 Short

FOTA va asculta parerea fanilor in privinta regulamentului

Martin Whitmarsh sustine ca echipele vor lua in considerare opiniile fanilor atunci cand vor trasa liniile generale ale regulamentului pentru sezonul 2010.
Marti, 07 Iulie 2009 | Formula 1

Echipele discuta miercuri despre regulamentul tehnic

Echipele din Formula 1 se vor intruni miercuri la Nurburgring pentru a discuta despre regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 alaturi de cele trei noi echipe acceptate in competitie.
Marti, 30 Iunie 2009 | F1 Short

Luca di Montezemolo, atacat de seful motorsportului spaniol

"Luca di Montezemolo a vazut intelegerea FIA-FOTA ca pe o victorie a Ferrari si a celorlalte echipe", sustine Carlos Gracia, seful Federatiei spaniole de motorsport.
Luni, 29 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley: "Sunt presat sa raman la conducerea FIA"

Max Mosley sustine ca atacurile echipelor FOTA la adresa sa ii fac pe membrii FIA sa il roage sa ramana in functie pentru a continua lupta din spatele cortinei.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley revine: "Intelegerea cade daca FOTA nu-si cere scuze public"

Max Mosley considera ca declaratiile membrilor FOTA dupa intelegerea cu FIA sunt mincinoase si ataca fara drept membrii Federatiei. In cazul in care nu sunt retrase, declaratiile vor anula intelegerea intre parti.
Joi, 25 Iunie 2009 | F1 Short

Horner: "Reducerea costurilor in F1 va continua"

Christian Horner sustine ca echipele au redus deja costurile cu 15-25% fata de anul trecut si spune ca aceasta tendinta va continua si in 2010.
Joi, 25 Iunie 2009 | F1 Short

Theissen vizeaza o noua intelegere cu Ecclestone

Mario Theissen spune ca echipele din Formula 1 doresc o colaborare mai stransa cu detinatorul drepturilor coemrciale pentru imbunatatirea guvernarii sportului.
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

Williams spera sa fie reprimita in structura FOTA

Adam Parr, CEO-ul Williams, si-a exprimat speranta ca echipele FOTA vor fi de acord sa reprimeasca echipa britanica in structura de conducere a organizatiei, dupa incheierea conflictului cu FIA.
Joi, 25 Iunie 2009 | F1 Short

Ferrari: "Consiliul Mondial a aprobat propunerile FOTA"

Ferrari sustine, prin intermediul unui comunicat de presa, ca echipele FOTA au obtinut o victorie deplina in conflictul cu FIA pe tema regulamentului tehnic din 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

Montezemolo: "Nu mai exista dictatura in F1"

Luca di Montezemolo a sugerat ca retragerea lui Max Mosley din functia de presedinte al FIA echivaleaza cu finalul dictaturii asupra regulamentului Formulei 1.
Joi, 25 Iunie 2009 | F1 Short

Howett, multumit de solutionarea conflictului din F1

Howett si-a exprimat satisfactia ca FIA a acceptat in cele din urma propunerile FOTA in privinta regulamentului tehnic din sezonul 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Montezemolo: "Formula 1 trebuie relansata"

Luca di Montezemolo crede ca Formula 1 trebuie relansata, dupa ce echipele FOTA au ajuns la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Echipele FOTA vor concura in sezonul 2010 al F1

FIA a publicat miercuri lista oficiala a echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1, aceasta incluzand toate echipele actuale plus cele trei echipe anuntate anterior.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 TOP

FIA a ajuns la un acord cu echipele FOTA!

FIA a anuntat ca a ajuns la un acord cu FOTA prin care echipele vor continua sa participe in Formula 1 si in sezonul viitor.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Consiliul Mondial al FIA s-a reunit la Paris

Consiliul Mondial al FIA se reuneste astazi la Paris pentru a discuta despre conflictul din Formula 1 dintre forul mondial si echipele FOTA.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari solicita opinia fanilor despre noua competitie

Scuderia Ferrari a lansat un sondaj prin care isi indeamna fanii sa spuna daca sunt sau nu de acord cu noua competitie organizata de echipele FOTA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley neaga posibila demisie din fruntea FIA

Max Mosley a informat FIA ca este tentat sa candideze pentru un nou mandat de presedinte, intrucat nu poate accepta ca forul mondial sa piarda controlul asupra Formulei 1 in favoarea echipelor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru