FOTA

Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley ar putea renunta la functia de presedinte al FIA

Max Mosley este dispus sa renunte la postul de conducere al FIA in luna octombrie in cazul in care FOTA abandoneaza planurile de organizare a unei competitii rivale.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Iata calendarul neoficial al competitiei FOTA!

Cele mai multe circuite clasice din Formula 1 vor face parte si din calendarul noului campionat organizat de FOTA, potrivit unor informatii dezvaluite in premiera de The Guardian.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA: "Este prea tarziu pentru un compromis cu FIA"

Sefii echipelor din Formula 1 sustin ca vor continua pregatirile pentru organizarea unei competitii paralele, considerand ca este prea tarziu pentru a ajunge la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

Briatore: "Noua competitie va fi pregatita in cateva saptamani"

Flavio Briatore considera ca cele mai importante elemente ale noii competitii pregatite de echipe vor fi rezolvate integral pe parcursul urmatoarelor saptamani.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele pregatesc regulamentul pentru noua competitie

Echipele din Formula 1 vor discuta saptamana viitoare despre regulamentul tehnic al noii competitii paralele pe care intentioneaza sa o organizeze din 2010.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone propune renuntarea la bugetul maxim!

Bernie Ecclestone sustine ca actualul conflict din Formula 1 poate fi incheiat prin renuntarea la implementarea unui buget maxim concomitent cu garantia constructorilor ca vor participa in Marele Circ cel putin 5 ani.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley, convins ca FIA va ajunge la un compromis cu FOTA

Max Mosley este increzator ca FIA va ajunge in cele din urma la un compromis cu echipele FOTA in primele trei luni ale anului 2010.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Prodrive, Lola si Campos, interesate de noua competitie

Prodrive, Lola Racing si Campos Grand Prix sunt interesate sa se alature echipelor FOTA in noua competitie pe care o pregatesc acestea, potrivit unor surse de incredere din paddock.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Williams exclude participarea in competitia FOTA

Williams sustine ca este obligata prin contract sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1, motiv pentru care nu se poate alatura celorlalte 8 echipe intr-o competitie paralela.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

FIA da in judecata echipele FOTA

FIA a anuntat ca va actiona in judecata cele 8 echipe care ameninta ca vor organiza o competitie separata. Publicarea listei echipelor participante in sezonul 2010 a fost amanata pana la rezolvarea conflictului.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Vorbiti cu Mosley despre viitorul F1"

Bernie Ecclestone a refuzat sa comenteze criza din Formula 1 generata de amenintarea echipelor de a organzia propriul campionat, sugerand ziaristilor sa discute cu presedintele FIA.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Force India analizeaza o posibila retragere din F1

Vijay Mallya a sugerat vineri ca Force India va analiza prezenta in Formula 1 in sezonul 2010 dupa ce constructorii au decis sa organizeze o competitie separata.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2009 | F1 Short

FOTA, dispusa sa negocieze in continuare cu FIA

Nick Fry, CEO-ul Brawn GP, a dezvaluit ca echipele sunt dispuse sa continue negocierile cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul urmator, chiar daca FOTA a anuntat ca va organiza o competitie paralela.
Vineri, 19 Iunie 2009 | F1 Short

Horner: "Viitorul Formulei 1 este in mainile FIA"

Christian Horner considera ca viitorul Formulei 1 este acum in mainile FIA, dupa ce echipele au amenintat ca vor organiza propria competitie.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

FIA da vina pe echipe pentru haosul din Formula 1

FIA sustine ca unele echipe au dorit in mod expres crearea unei competitii paralele, acuzandu-le astfel de destabilizarea Formulei 1.
Vineri, 19 Iunie 2009 | F1 TOP

SOC: Echipele din Formula 1 organizeaza o competitie separata!

Ferrari, McLaren, Renault, BMW Sauber, Toyota, Brawn GP, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso au anuntat oficial ca vor organiza o competitie separata de FIA incepand din 2010.
Joi, 18 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA: "Mosley nu ofera prea mult"

O sursa din cadrul FOTA considera ca oferta lui Max Mosley pentru aplanarea conflictului din Formula 1 nu este una atat de buna pe cat lasa presedintele FIA sa se inteleaga.
Joi, 18 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota si Renault, pregatite sa renunte la Formula 1?

McLaren, BMW-Sauber si Brawn GP vor renunta la conditii pentru participarea in sezonul 2010, in timp ce Toyota si Renault sunt pregatite sa se retraga din Formula 1, potrivit unor speculatii din presa internationala.
Joi, 18 Iunie 2009 | Formula 1

Oferta completa propusa echipelor de catre FIA

Automarket va prezinta lista principalelor puncte din regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 pe care FIA o propune echipelor pentru rezolvarea conflictului care ar putea duce la destramarea Formulei 1.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

FIA propune echipelor semnarea unui compromis

FIA a acceptat propunerea echipelor in privinta monitorizarii costurilor si sugereaza ca este dispusa sa ajunga la un compromis, insa termenul limita pentru 19 iunie ramane in vigoare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru