FOTA

Duminica, 27 Septembrie 2009 | Formula 1

Echipele propun modificarea calendarului pentru 2010

Echipele din Formula 1 vor discuta despre schimbarea structurii calendarului pentru 2010, precum si despre intentia celor de la Williams de a utiliza sistemul KERS anul viitor.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Formula 1

Campos confirma inscrierea in FOTA

La finalul unei vizite facute de FIA la sediul Dallara, Campos Grand Prix a confirmat ca inscrierea in FOTA va fi oficializata in cateva saptamani.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Noile echipe, aproape de a patrunde in FOTA

FOTA este pregatita sa anunte cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore ca toate cele patru noi echipe de pe grila de start vor adera la organizatie.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Williams si Force India au revenit in cadrul FOTA

FOTA a anuntat oficial ca Williams si Force India au fost reprimite in cadrul organizatiei cu drepturi depline, celelalte trei echipe din sezonul 2010 fiind de asemenea invitate sa adere.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault forteaza reinscrierea Williams in FOTA

Renault a solicitat echipei Williams sa se reinscrie in FOTA inainte de a semna o intelegere pentru furnizarea motoarelor in sezonul 2010, potrivit unor informatii din presa germana.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Formula 1

Williams sugereaza ca nu se va reinscrie in FOTA

Williams a lasat sa se inteleaga ca nu vizeaza o reinscriere in FOTA, in timp ce Force India anticipeaza ca va accepta invitatia organizatiei.
Joi, 06 August 2009 | Formula 1

FOTA confirma semnarea Acordului Concorde

Echipele din Formula 1 au confirmat oficial semnarea noului Acord Concorde, documentul care guverneaza competitia pe parcursul urmatoarelor trei sezoane.
Sambata, 01 August 2009 | F1 TOP

Noul Acord Concorde din Formula 1 a fost semnat!

Echipele din Formula 1, FIA si detinatorul drepturilor comerciale au semnat noul Acord Concorde, documentul care pune capat tuturor scandalurilor politice care au afectat imaginea competitiei in acest an.
Vineri, 31 Iulie 2009 | Formula 1

Rivalii ii permit lui Schumacher sa testeze monopostul F60

Echipele din Formula 1 au decis sa ii permita lui Michael Schumacher sa testeze monopostul Scuderiei Ferrari din acest sezon, desi acest lucru este interzis de regulament.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA sprijina echipa de F1 din spatele BMW

FOTA a anuntat ca va sprijini mentinerea in competitie a echipei de Formula 1 din spatele BMW si analizeaza posibilitatea ca fiecare echipa sa introduca cate trei monoposturi pe grila de start.
Sambata, 25 Iulie 2009 | Formula 1

Williams si Manor, ultima reduta pentru reducerea costurilor

Williams si Manor sunt singurele echipe care nu sunt inca de acord cu masurile propuse de FOTA pentru reducerea costurilor, insa conflictul s-ar putea incheia in acest weekend.
Joi, 16 Iulie 2009 | Formula 1

Echipele nu au cazut de acord asupra reducerii costurilor

Cele 13 echipe care vor concura in sezonul 2010 al Formulei nu au ajuns inca la o intelegere in privinta reducerii costurilor, insa diferentele de opinie vor fi clarificate in urmatoarele zile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Noul Acord Concorde ar putea fi semnat miercuri

Noul Acord Concorde care va guverna Formula 1 in urmatorii ani ar putea fi semnat miercuri de echipe, FIA si Bernie Ecclestone pentru a pune capat conflictului pe tema regulamentului tehnic.
Luni, 13 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA se aliaza cu Ecclestone pentru salvarea Formulei 1

Echipele FOTA intentioneaza sa ajunga la o intelegere in privinta Acordului Concorde cu detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei, pentru a forta mana FIA sa semneze documentul.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Williams: "FIA si FOTA vor ajunge la o intelegere"

Sam Michael este increzator ca FOTA va ajunge in cateva zile la un acord final cu FIA pentru a ramane in Formula 1.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Renault: "FOTA pregateste competita paralela"

Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie al Renault, sustine ca FOTA continua munca la crearea unei competitii rivale cu Formula 1.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FIA: "Williams a propus noua reducere a costurilor"

FIA a dezvaluit ca Williams este echipa care a propus reducerea costurilor in urmatorii doi la nivelul celor de la inceputul anilor '90, oferta acceptata in unanimitate de FOTA si forul mondial.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FIA accepta Acordul Concorde propus de FOTA

FIA a anuntat ca este posibil sa accepte semnarea Acordului Concorde in forma in care a fost prezentat de cele opt echipe FOTA.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA nu renunta la competitia paralela

John Howett a dezvaluit ca FOTA nu a renuntat complet la planurile pentru organizarea unei competitii rivale cu Formula 1, dupa ce echipele au intrat din nou in conflict cu FIA.
Joi, 09 Iulie 2009 | F1 TOP

FIA: "Echipele FOTA nu sunt inscrise in sezonul 2010"

FIA a informat cele 8 echipe din cadrul FOTA ca acestea nu sunt inscrise oficial in sezonul 2010, in ciuda anuntului facut de forul mondial pe aceasta tema pe 24 iunie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru