FOTA

Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele incearca solutia finala pentru un compromis!

Echipele din Formula 1 propun ca o companie independenta de audit sa gestioneze cheltuielile si sa transmita rezultatele forului mondial, intr-o ultima incercare de a rezolva actualul conflict cu FIA.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari: "Nu stim de ce se urmareste distrugerea Formulei 1"

Luca di Montezemolo spune ca nu intelege dorinta anumitor parti de a distruge Formula 1 si a reiterat faptul ca Scuderia va parasi competitia in absenta unui acord cu FIA.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu accepta ca echipele sa detina controlul Formulei 1

FIA a anuntat oficial ca nu este de acord ca echipele din Formula 1 sa controleze regulamentul competitiei si distributia veniturilor din drepturile comerciale.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

FIA: Bugetul maxim nu va fi modificat pentru 2010!

FIA a anuntat marti ca bugetul maxim de 40 de milioane de lire sterline va ramane in vigoare pentru sezonul viitor, intrucat propunerile FOTA pe tema reducerii costurilor nu sunt eficiente.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu intelege pozitia constructorilor europeni

FIA este surprinsa ca producatorii europeni de automobile sprijina echipele de Formula 1 in conflictul cu forul mondial.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

Brawn, convins ca echipele vor ramane in F1

Ross Brawn este sigur ca echipele din cadrul FOTA vor ajunge la o intelegere cu FIA si vor concura in sezonul 2010 al Formulei 1, afirmand ca nu este adeptul unei competitii paralele.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

FIA sustine ca a ajuns initial la o intelegere cu FOTA!

FIA sustine ca a ajuns saptamana trecuta la o intelegere cu Ferrari, Toyota, Red Bull si Brawn GP in privinta regulamentului tehnic pentru 2010 si se declara "uluita" ca echipele neaga acest lucru.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

O noua runda de negocieri intre echipe si FIA incepe luni

Reprezentatii echipelor din Formula 1 se vor intalni luni cu Max Mosley in incearcarea de a incheia coflictul dintre cele doua parti pe tema regulamentului tehnic.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

Constructorii europeni sprijina echipele din Formula 1

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile a anuntat oficial ca sprijina initiativa echipelor din Formula 1 in privinta schimbarii modului in care este guvernata competitia.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA solicita stabilitatea regulamentului tehnic

FOTA a solicitat prin vocea vicepresedintelui John Howett stabilitatea regulamentului tehnic pentru ca echipele membre organizatiei sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA solicita ajutorul Consiliului Mondial

FOTA a solicitat ajutorul Consiliului Mondial al FIA pentru a rezolva urgent criza din Formula 1 care pune in pericol viitorul competitiei.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

FIA decide vineri viitorul Formulei 1

FIA va publica vineri dimineata lista oficiala a echipelor acceptate sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1, in contextul unui conflict aprins cu actualele echipe din competitie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Iunie 2009 | F1 TOP

Echipele din Formula 1, invitate sa concureze in Le Mans

Organizatorii celebrei curse de 24 de ore de la Le Mans au invitat constructorii din Formula 1 sa concureze in aceasta competitie si sa ajute la refacerea regulamentului.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu renunta la implementarea bugetului maxim

FIA este dispusa sa semneze Acordul Concorde propus de echipe si sa realizeze un singur regulament pentru toate echipele, insa nu doreste sa renunte la implementarea unui buget maxim anual.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc cu Mosley

Reprezentatii echipelor Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc joi cu Max Mosley cu numai 24 de ore inainte ca FIA sa anunte echipele acceptate in sezonul 2010.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

Renault: "Vrem sa preluam controlul asupra Formulei 1"

Carlos Ghosn, presedintele grupului Renault, a afirmat ca echipele de Formula 1 doresc sa preia controlul asupra competitiei pentru a gestiona mai bine banii din drepturile TV.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari: "Nu suntem obligati sa concuram in 2010"

Stefano Domenicali a negat speculatiile potrivit carora Scuderia Ferrari ar fi obligata printr-un contract cu FIA sa participe in sezonul 2010 al Formulei 1.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota: "FOTA se gandeste la o competitie paralela"

John Howett a admis ca echipele reunite sub umbrela FOTA se gandesc intens la infiintarea unei competitii paralele in cazul in care FIA nu va modifica regulamentul tehnic.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Formula 1

Schumacher: "Formula 1 are nevoie de constructori"

Michael Schumacher considera ca Formula 1 are nevoie de constructori si solicita forului mondial sa respecte dorintele acestora.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA nu renunta la inscrierea conditionata in 2010

FOTA a transmis forului mondial ca nu este dispusa sa renunte la conditiile formulate pentru inscrierea in sezonul 2010, insa FIA sustine ca cele doua parti au inregistrat progrese in privinta negocierilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru