General Motors

Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Economic

General Motors a vândut aproape 10 milioane de automobile în 2014

General Motors a încheiat anul 2014 cu o creștere a vânzărilor de 2% pe plan mondial. Grupul american a vândut 9.92 milioane de automobile în toată lumea. Cele mai bune piețe au fost Statele Unite ale Americii și China.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Buick Avenir prezintă viitoarea navă amiral a mărcii americane

Buick s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un concept numit Avenir. Modelul prefigurează o viitoare navă amiral a mărcii, al cărui nume semnifică viitor în limba franceză.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

General Motors anunţă o tehnologie nouă de injecţie care promite reducerea consumului de carburant cu până la 15%

General Motors a prezentat un sistem avansat de dezactivare a cilindrilor, numit Dynamic Skip Fire, care promite reducerea consumului de carburant cu până la 15% fără vibraţii sau pierderi de performanţă.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Economic

Statul american a pierdut 9 miliarde de dolari pentru a salva Chrysler şi GM de la faliment

Salvarea companiilor americane Chrysler şi General Motors au costat Statul American aproape 80 de miliarde de dolari, dintre care au fost recuperaţi doar 71.
Joi, 18 Decembrie 2014 | Industrie

Prăbuşirea rublei le dă bătăi de cap constructorilor care vând în Rusia: GM, Jaguar Land Rover şi Audi au sistat vânzările pentru a opri pierderile

Perioada nefastă prin care trece economia Rusiei după sancţiunile economice din partea statelor europene şi a Statelor Unite face ca unii producători să fie nevoiţi să ia măsuri radicale în această ţară.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Economic

Final de an la fotografie: Toyota şi Volkswagen se luptă pentru titlul de cel mai mare grup auto din lume

Sfârşitul de an va decide cine este cel mai mare constructor auto din lume. Doar 72.000 de maşini despart cele două conglomerate, Toyota şi Volkswagen.
Duminica, 26 Octombrie 2014 | General

Noua generație a modelului Opel Corsa a primit deja 30.000 comenzi

Noua generație a modelului de clasă mică Opel Corsa a primit deja 30.000 de comenzi deși mașina încă nu a ajuns în showroom-uri. Primele exemplare vor fi livrate către clienți la începutul lui 2015.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: John DeLorean şi rădăcinile româneşti ale unui nonconformist intrat în cultura pop

Maşina timpului din "Back to the Future". Pontiac GTO. Trafic de droguri. România. Toate aceste lucruri au în comun un singur om: John Zachary DeLorean. Iată povestea lui.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Septembrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Oldsmobile Curved Dash Runabout - primul automobil de serie din lume

Cei mai mulţi dintre noi asociază primul automobil produs în serie mare cu Ford Model T. Însă primul producător de automobile de serie este Oldsmobile. O privire în istoria învolburată a începuturilor industriei auto.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac va lansa în 2017 o maşină semi-autonomă, capabilă să se conducă singură pe autostradă

Mary Barra, CEO-ul General Motors, a anunţat lansarea unui model Cadillac în 2017 care va avea mod de conducere semi-autonom, în care maşina poate să se conducă singură pe anumite porţiuni de drum.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

Topul vânzărilor auto în primele şase luni ale lui 2014: Toyota, VW Group, GM

Toyota se menţine pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor auto la nivel mondial după prima jumătate a anului în curs. Volkswagen Group (locul al doilea) se distanţează de General Motors şi se apropie ameninţător de Toyota.
Marti, 22 Iulie 2014 | Industrie

GM Europe se transformă în Opel Group

General Motors îşi regrupează activităţile sale europene sub umbrela unei companii noi: Opel Group. Condusă de oamenii care se află în vârful ierarhiei diviziei germane Opel, noua entitate va organiza activităţile tuturor mărcilor GM prezente în Europa şi Rusia.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Johan de Nysschen, fostul şef al Infiniti, este în cărţi pentru conducerea Cadillac

La doi ani de la mutarea de la Audi la Infiniti, Johan de Nysschen părăseşte compania japoneză. Deşi nu a fost confirmat oficial, De Nysschen ar putea ajunge la conducerea mărcii Cadillac.
Marti, 01 Iulie 2014 | Siguranta

GM anunţă un nou recall în SUA: 8.4 milioane de unităţi vor fi chemate la service pentru reparaţii

General Motors a anunţat şase acţiuni de recall în SUA în cadrul aceluiaşi comunicat, dintre care cel mai mare afectează 7.6 milioane de unităţi. În total, americanii au anunţat că vor chema în service pentru reparaţii 8.4 milioane de maşini.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Maşina autonomă. Cine şi de ce vrea să-ţi fure volanul?

Realitatea unui automobil complet autonom nu este foarte departe. Mai multe companii studiază acest automobil al viitorului, iar timpul când vom fi purtaţi către destinaţie de un automobil autonom nu e departe.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru