General Motors

Duminica, 10 Ianuarie 2021 | Industrie

General Motors are un nou logo. Acesta anunță 30 de noi modele electrice

General Motors a dezvăluit noul său logo, renunțând la cel actual, care a fost folosit pentru aproape jumătate de secol. Noul Logo vine la pachet și cu un nou plan de electrificare.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Modele noi

General Motors începe testele de iarnă cu Hummer EV: pick-up-ul electric de 1000 de cai putere va fi disponibil în 2021

General Motors a început testele de iarnă cu pick-up-ul electric Hummer EV, pentru care livrările vor începe în toamna anului viitor. Noul model electric are peste 1000 de cai putere și autonomie de aproape 600 de kilometri.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Industrie

General Motors cheamă în service 7 milioane de vehicule la nivel global: peste un miliard de dolari pentru înlocuirea airbag-urilor Takata

General Motors trebuie să cheme în service 7 milioane de vehicule la nivel global din cauza problemelor cu airbag-urile Takata, după ce autoritățile americane au respins cererea GM pentru evitarea acestui recall. Grupul estimează că operațiunile de înlocuire a airbag-urilor vor avea un cost de peste un miliard de dolari.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors va accelera investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice: “Vrem să oferim vehicule accesibile de volum”

General Motors va mări investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice în următorii trei ani, potrivit CEO-ului Mary Barra. Americanii vor ca brandurile din grup să ofere vehicule electrice accesibile și de volum.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors: “Toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost rezervate”

General Motors a anunțat că toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost deja rezervate. Pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere și o autonomie de peste 560 de kilometri va intra pe liniile de asamblare în toamna anului viitor.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors vrea producție proprie de motoare și transmisii pentru mașini electrice: americanii pregătesc o serie de SUV-uri și pick-up-uri

General Motors vrea să aibă producție proprie de motoare și transmisii pentru viitoarele sale vehicule electrice. Americanii pregătesc mai multe SUV-uri și pick-up-uri electrice care vor fi lansate gradual începând de anul viitor.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

General Motors va produce pick-up-ul electric Nikola Badger: americanii au primit 11% dintre acțiunile constructorului

General Motors a ajuns la un acord pentru a produce pick-up-ul electric Nikola Badger, care va fi disponibil pe piață începând din 2022. La schimb, GM a primit un pachet de 11% dintre acțiunile Nikola.
Marti, 11 August 2020 | Industrie

Scandal în Statele Unite: Alianța Fiat-Chrysler, acuzată de spionaj de General Motors

General Motors acuză Alianța Fiat-Chrysler de "spionaj" într-un caz în care susține că producătorul italo-american a oferit mită sindicatelor de muncitori. Fiat-Chrysler a negat acuzațiile, pe care le consideră demne de un "film cu spioni de mâna a treia".
Joi, 27 Februarie 2020 | Masini autonome

General Motors a primit licență pentru teste cu mașini autonome pe drumurile publice: prototipul Cruise Origin va fi testat în California

General Motors a primit aprobarea autorităților americane pentru a efectua teste cu mașini autonome care să transporte pasageri pe drumurile publice. Prototipul electric Cruise Origin va fi testat în California, iar un șofer de siguranță va fi în permanență la bord.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors confirmă lansarea unor SUV-uri și pick-up-uri electrice: producția va începe în 2021

General Motors a anunțat oficial că va lansa o serie de SUV-uri și pick-up-uri 100% electrice. Primul model electric GM va fi un pick-up, a cărui producție va începe în 2021 la uzina din Detroit-Hamtramck. Americanii au confirmat și producția lui Cruise Origin, vehiculul electric și autonom dezvoltat împrenă cu Honda.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Masini autonome

Detalii despre vehiculul autonom Cruise Origin: General Motors vrea să înceapă producția în 2022

Cruise Origin, prototipul electric și autonom dezvoltat de General Motors șI Honda, ar urma să intre în producție în 2022, potrivit informațiilor din presa americană. Vehiculul ar putea fi folosit în cadrul unui serviciu de ride-hailing cu mașini autonome, care să concureze cu Uber sau Lyft.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Masini autonome

General Motors a prezentat prototipul unui vehicul electric și 100% autonom: Cruise Origin ar putea fi folosit într-un serviciu de ride-hailing

General Motors a dezvăluit prototipul unui vehicul electric și autonom, fără volan și pedale, care a fost dezvoltat împreună cu Honda. Denumit “Cruise Origin”, vehiculul ar putea fi folosit în cadrul unui serviciu de ride-hailing cu mașini autonome, care să concureze cu Uber sau Lyft.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Industrie

Tesla, cel mai valoros producător auto american: valoare de piață de 81 miliarde de dolari, mai mult decât Ford și GM la un loc

Tesla a devenit cel mai valoros producător auto american din toate timpurile, după ce valoarea de piață a companiei a ajuns la circa 81 de miliarde de dolari, mai mult decât Ford și General Motors la un loc. Precedentul record fusese stabilit de Ford în 1999, cu o valoare de 80.8 miliarde de dolari.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Tesla Cybertruck: primul pick-ul electric de la General Motors va fi disponibil din toamna lui 2021

General Motors a anunțat că primul său pick-up electric va fi disponibil la vânzare din toamna anului 2021. Noul pick-up va rivaliza cu Tesla Cybertruck, a cărui producție va începe la sfârșitul aceluiași an.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

General Motors se gândește la renașterea Hummer ca brand electric: “Este o idee, analizăm toate variantele”

General Motors a anunțat că analizează ideea renașterii Hummer ca brand electric, în contextul în care producătorul american își va concentra toate eforturile viitoare în direcția electrificării.
Marti, 21 Mai 2019 | Tehnologie

Pe urmele Tesla: General Motors susține că modelele sale vor beneficia de actualizări over-the-air până în 2023

General Motors a anunțat că, până în 2023, cele mai multe dintre modelele sale vor beneficia de tehnologia actualizărilor over-the-air. Până atunci, constructorul susține că va lansa un nou sistem ce va permite utilizarea în siguranță a datelor din trafic și a informațiilor descărcate de pe internet.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini autonome

Ford, Toyota și General Motors vor să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome: cele trei companii speră să ajute la crearea unui nou cadru legislativ

Ford, Toyota și General Motors au anunțat că vor forma un consorțiu care să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome. Astfel, cei trei producători speră să ajute la crearea unui cadru legislativ care să permită circulația acestor vehicule.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

General Motors își va concentra toate resursele asupra mașinilor electrice: “Hibrizii sunt doar o contramăsură la motoarele convenționale”

General Motors și-a propus investirea tuturor resurselor în dezvoltarea mașinilor electrice. Grupul american susține că a renunțat la ideea unor viitoare modele hibride, pe care le vede doar ca o “contramăsură” la mașinile diesel și pe benzină.
Duminica, 09 Decembrie 2018 | Industrie

GM închide cinci fabrici din SUA, Tesla le cumpără: "E posibil să preluăm noi câteva dintre acestea"

Elon Musk se pregătește de o creștere serioasă a volumului de mașini produse de Tesla, iar în acest sens vrea să preia "mai multe" dintre fabricile americane la care GM renunță în 2019 în urma unui plan de restructurare a companiei.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru