General Motors

Joi, 31 August 2017 | Economic

Ce rămâne după uraganul Harvey? 500.000 de mașini distruse și reduceri de 500 de euro venite de la FCA și GM

Potrivit primelor estimări, uraganul Harvey a distrus aproape jumătate de milion de mașini. Primii constructori care iau atitudine, modestă ce-i drept, sunt GM, FCA și Hyundai.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Modele noi

Limuzina lui Donald Trump face ultimele teste înainte de lansarea oficială: va avea peste șase tone și geamuri de 15 centimetri grosime

General Motors dezvoltă viitoarea limuzină a președintelui Donald Trump. Aceasta va avea la bază șasiul unei camionete americane.
Duminica, 12 Martie 2017 | Industrie

Primele efecte ale trecerii Opel în tabăra PSA Peugeot-Citroen: Crossland X și Grandland X vor fi vândute și în afara Europei

Grupul PSA Peugeot-Citroen a confirmat că va avea dreptul de a vinde SUV-urile Crossland X și Grandland X și în afara Europei, ca parte a acordului pentru achiziționarea constructorului german de la General Motors.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

După mariajul PSA-Opel, Sergio Marchionne, șeful Fiat-Chrysler, curtează Grupul Volkswagen. Germanii răspund simplu: ”Avem alte probleme în acest moment”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat-Chrysler, susține că mariajul dintre francezii de la PSA și Opel ar trebui să îngrijoreze Volkswagen, sugerând un posibil parteneriat. Germanii răspund într-un mod cât se poate de tranșant.
Vineri, 03 Martie 2017 | Industrie

Tranzacția GM - PSA pentru Opel ar putea fi încheiată luni: negocierile au avansat și sunt aproape de finalizare

Negocierile dintre General Motors și Grupul PSA Peugeot-Citroen pentru marca Opel sunt aproape finalizate, iar un acord final ar putea fi anunțat luni.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Economic

Apar detalii noi despre tranzacția PSA Peugeot-Citroen și Opel: GM nu vrea să vândă compania germană fără o serie de condiții

General Motors vrea să impună o serie de condiții celor de la PSA Peugeot-Citroen, înainte de a vinde Opel. Una dintre ele ar fi limitarea piețelor pe care se vor vinde mașinile constructorului german.
Luni, 27 Februarie 2017 | Industrie

Din culisele negocierilor cu GM: PSA Peugeot-Citroen nu va putea vinde actualele modele Opel în SUA, Rusia și China

General Motors condiționează vânzarea mărcii Opel către Grupul PSA Peugeot-Citroen de condiția ca actualele modele germane să nu fie comercializate în SUA, Rusia și China, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Industrie

Tranzacția dintre GM și Peugeot-Citroen pentru Opel trezește autoritățile: germanii și britanicii, îngrijorați de soarta uzinelor

Germania și Marea Britanie sunt îngrijorate că un posibil transfer al mărcii Opel de la General Motors la Peugeot-Citroen ar putea conduce la închiderea uzinelor din aceste țări.
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Honda şi General Motors promit scăderea preţurilor pentru maşinile alimentate cu hidrogen

Honda şi General Motors vor investi împreună 170 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor platforme comune care să conducă la scăderea preţurilor maşinilor alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Industrie

Efectul Trump în industria auto: profituri mai mici pentru constructori, norme de poluare relaxate şi încetinirea dezvoltării maşinilor autonome

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ar putea avea efecte negative asupra constructorilor auto, în timp ce normele de poluare ar putea fi relaxate concomitent cu o încetinire a dezvoltării maşinilor autonome.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Au mințit poporul cu sticker-ul: GM le plătește peste 100 de milioane de dolari clienților din SUA pentru că i-a indus în eroare la capitolul consum

Greșeală involuntară sau rea voință? GM a uitat să schimbe consumul oficial al trei dintre mașinile vândute în SUA după o serie de modificări la motoare, iar autoritățile îi obligă pe americani să le plătească clienților care au cumpărat modelele diferența de consum pe 5 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Martie 2016 | Siguranta

Frontul Salvării Naționale, varianta americană: zece constructori auto au convenit să ofere în standard sisteme autonome de frânare

O coaliției a celor mai importanți constructori auto din lume a convenit ca până în anul 2022, toate mașinile vândute pe piața din SUA să fie echipate în standard cu sisteme automate de frânare.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Pentru binele industriei: GM vrea să împrumute sistemul hibrid de pe Chevrolet Volt şi altor constructori

General Motors a găsit o soluţie inedită pentru dezvoltarea industriei de maşini hibride: vrea să împrumute sistemul de propulsie de pe Chevrolet Volt şi altor constructori auto.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | General

N-o să-ţi mai uiţi niciodată copilul în maşină: GM a găsit o soluţie inedită de avertizare

General Motors introduce un semnal de avertizare care îţi reaminteste să nu-ţi uiţi copiii în maşină pe bancheta din spate când ajung la destinaţie.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | General

O lume fără taximetrişti: GM va dezvolta o flotă de maşini autonome pentru rivalul Uber

General Motors va realiza o flotă de maşini autonome pentru Lyft, rivalul serviciului de ride-sharing Uber în Statele Unite, ceea ce va conduce în cele din urmă la eliminarea şoferilor.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

iPhonizarea industriei auto: americanii vor cumpăra maşini americane produse în China

General Motors va comercializa în Statele Unite modelul Buick Envision produs integral în China. "Calitatea producţiei din China îndeplineşte cerinţele celei mai restrictive pieţe din lume".
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Industrie

Un fost șef al General Motors dă vina pe vechiul președinte al Volkswagen pentru scandalul Dieselgate

Bob Lutz, un om important în industria auto și unul dintre foștii lideri ai General Motors, a declarat că Ferdinand Piëch, până de curând președintele Volkswagen Group, este de vină pentru scandalul Dieselgate.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Tehnologie

GM promite că noul Chevrolet Volt va putea oferi și rulare autonomă în 2016

General Motors a anunțat că va demara un program dedicat rulării autonome. Cobaiul va fi noua generație Chevrolet Volt. Acesta ar urma să beneficieze de opțiunea unei rulări autonome până la finalul lui 2016.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Cum viciază constructorii cu 40% cifrele reale de consum. "Scandalul Volkswagen este doar vârful aisbergului"

Asociaţia Transport&Environment a publicat astăzi un studiu care dezvăluie metodele prin care maşinile sunt "dopate" pentru a consuma cu 40% mai puţin la testele oficiale de emisii şi consum. Cele mai mari diferenţe se află în dreptul Daimler, Peugeot-Citroen şi General Motors.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru