General Motors

Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Au mințit poporul cu sticker-ul: GM le plătește peste 100 de milioane de dolari clienților din SUA pentru că i-a indus în eroare la capitolul consum

Greșeală involuntară sau rea voință? GM a uitat să schimbe consumul oficial al trei dintre mașinile vândute în SUA după o serie de modificări la motoare, iar autoritățile îi obligă pe americani să le plătească clienților care au cumpărat modelele diferența de consum pe 5 ani.
Joi, 17 Martie 2016 | Siguranta

Frontul Salvării Naționale, varianta americană: zece constructori auto au convenit să ofere în standard sisteme autonome de frânare

O coaliției a celor mai importanți constructori auto din lume a convenit ca până în anul 2022, toate mașinile vândute pe piața din SUA să fie echipate în standard cu sisteme automate de frânare.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Pentru binele industriei: GM vrea să împrumute sistemul hibrid de pe Chevrolet Volt şi altor constructori

General Motors a găsit o soluţie inedită pentru dezvoltarea industriei de maşini hibride: vrea să împrumute sistemul de propulsie de pe Chevrolet Volt şi altor constructori auto.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | General

N-o să-ţi mai uiţi niciodată copilul în maşină: GM a găsit o soluţie inedită de avertizare

General Motors introduce un semnal de avertizare care îţi reaminteste să nu-ţi uiţi copiii în maşină pe bancheta din spate când ajung la destinaţie.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | General

O lume fără taximetrişti: GM va dezvolta o flotă de maşini autonome pentru rivalul Uber

General Motors va realiza o flotă de maşini autonome pentru Lyft, rivalul serviciului de ride-sharing Uber în Statele Unite, ceea ce va conduce în cele din urmă la eliminarea şoferilor.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

iPhonizarea industriei auto: americanii vor cumpăra maşini americane produse în China

General Motors va comercializa în Statele Unite modelul Buick Envision produs integral în China. "Calitatea producţiei din China îndeplineşte cerinţele celei mai restrictive pieţe din lume".
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Industrie

Un fost șef al General Motors dă vina pe vechiul președinte al Volkswagen pentru scandalul Dieselgate

Bob Lutz, un om important în industria auto și unul dintre foștii lideri ai General Motors, a declarat că Ferdinand Piëch, până de curând președintele Volkswagen Group, este de vină pentru scandalul Dieselgate.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Tehnologie

GM promite că noul Chevrolet Volt va putea oferi și rulare autonomă în 2016

General Motors a anunțat că va demara un program dedicat rulării autonome. Cobaiul va fi noua generație Chevrolet Volt. Acesta ar urma să beneficieze de opțiunea unei rulări autonome până la finalul lui 2016.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Cum viciază constructorii cu 40% cifrele reale de consum. "Scandalul Volkswagen este doar vârful aisbergului"

Asociaţia Transport&Environment a publicat astăzi un studiu care dezvăluie metodele prin care maşinile sunt "dopate" pentru a consuma cu 40% mai puţin la testele oficiale de emisii şi consum. Cele mai mari diferenţe se află în dreptul Daimler, Peugeot-Citroen şi General Motors.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Mediu

Istoria fraudelor la testele de emisii: Ford, GM, Honda si Volkswagen au păcălit și în trecut

Volkswagen nu este la prima abatere de la normele de poluare. De asemenea, există mai multe nume importante din industria auto care au păcălit în trecut testele de emisii din Statele Unite.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Cadillac va lansa o gamă nouă de motoare diesel în 2019

Cadillac, marca premium a concernului General Motors, pregătește o gamă nouă de motoare diesel, pe care o va lansa cu un an înainte de revenirea pe piața din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Mai 2015 | Industrie

Sergio Marchionne prevede o nouă fuziune în industria auto: "Până în 2018 va apărea o nouă alianţă"

Nevoia limitării costurilor de dezvoltare şi a volumelor mari va duce la apariţia unei noi mari alianţe între actualii constructori auto, spune Sergio Marchionne, cel care conduce destinele Fiat Chrysler Automobiles.
Marti, 05 Mai 2015 | Industrie

General Motors atinge 500 de milioane de maşini produse şi anunţă noua generaţie Opel Astra în finalul lui 2015

Sărbătoare la fabricile General Motors din întreaga lume: constructorul american este primul care atinge borna de producţie 500 de milioane. GM a avut nevoie de 97 de ani pentru această performanţă.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Bose pregăteşte cel mai performant sistem audio din lume: 34 de difuzoare pentru noul Cadillac CT6

Bose va lansa luna viitoare sistemul audio Panaray, cu 34 de difuzoare, pe care îl anunţă drept cel mai performant sistem audio din lume oferit din fabrică pe un model de serie.
Vineri, 13 Martie 2015 | Feature

Povești auto: Vauxhall, alter ego-ul britanic al mărcii Opel

În toată Europa, produsele General Motors sunt vândute sub marca de tradiție germană Opel. Mai puțin în Marea Britanie, unde aceleași modele poartă numele Vauxhall. Astăzi săpăm în istoria mărcii britanice pentru a afla motivele.
Vineri, 06 Martie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn vrea Renault-Nissan în Top 3 mondial: "Suntem optimiști că vom depăși General Motors"

Clasamentul vânzărilor la nivel mondial va suporta modificări importante până în 2018 dacă ambițiile lui Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, se vor confirma. Brazilianul vrea ca Alianța să ajungă pe podium.
Joi, 12 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Opel va introduce în Europa sistemul de asistenţă auto OnStar de la General Motors

General Motors va oferi sistemul OnStar şi pentru clienţii Opel din Europa. Acesta oferă o interfaţă audio între şoferul vehiculului şi un asistent special de la General Motors care intervine în caz de accident sau defecţiune.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru