General Motors

Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Economic

Final de an la fotografie: Toyota şi Volkswagen se luptă pentru titlul de cel mai mare grup auto din lume

Sfârşitul de an va decide cine este cel mai mare constructor auto din lume. Doar 72.000 de maşini despart cele două conglomerate, Toyota şi Volkswagen.
Duminica, 26 Octombrie 2014 | General

Noua generație a modelului Opel Corsa a primit deja 30.000 comenzi

Noua generație a modelului de clasă mică Opel Corsa a primit deja 30.000 de comenzi deși mașina încă nu a ajuns în showroom-uri. Primele exemplare vor fi livrate către clienți la începutul lui 2015.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: John DeLorean şi rădăcinile româneşti ale unui nonconformist intrat în cultura pop

Maşina timpului din "Back to the Future". Pontiac GTO. Trafic de droguri. România. Toate aceste lucruri au în comun un singur om: John Zachary DeLorean. Iată povestea lui.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Oldsmobile Curved Dash Runabout - primul automobil de serie din lume

Cei mai mulţi dintre noi asociază primul automobil produs în serie mare cu Ford Model T. Însă primul producător de automobile de serie este Oldsmobile. O privire în istoria învolburată a începuturilor industriei auto.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac va lansa în 2017 o maşină semi-autonomă, capabilă să se conducă singură pe autostradă

Mary Barra, CEO-ul General Motors, a anunţat lansarea unui model Cadillac în 2017 care va avea mod de conducere semi-autonom, în care maşina poate să se conducă singură pe anumite porţiuni de drum.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

Topul vânzărilor auto în primele şase luni ale lui 2014: Toyota, VW Group, GM

Toyota se menţine pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor auto la nivel mondial după prima jumătate a anului în curs. Volkswagen Group (locul al doilea) se distanţează de General Motors şi se apropie ameninţător de Toyota.
Marti, 22 Iulie 2014 | Industrie

GM Europe se transformă în Opel Group

General Motors îşi regrupează activităţile sale europene sub umbrela unei companii noi: Opel Group. Condusă de oamenii care se află în vârful ierarhiei diviziei germane Opel, noua entitate va organiza activităţile tuturor mărcilor GM prezente în Europa şi Rusia.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Johan de Nysschen, fostul şef al Infiniti, este în cărţi pentru conducerea Cadillac

La doi ani de la mutarea de la Audi la Infiniti, Johan de Nysschen părăseşte compania japoneză. Deşi nu a fost confirmat oficial, De Nysschen ar putea ajunge la conducerea mărcii Cadillac.
Marti, 01 Iulie 2014 | Siguranta

GM anunţă un nou recall în SUA: 8.4 milioane de unităţi vor fi chemate la service pentru reparaţii

General Motors a anunţat şase acţiuni de recall în SUA în cadrul aceluiaşi comunicat, dintre care cel mai mare afectează 7.6 milioane de unităţi. În total, americanii au anunţat că vor chema în service pentru reparaţii 8.4 milioane de maşini.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Maşina autonomă. Cine şi de ce vrea să-ţi fure volanul?

Realitatea unui automobil complet autonom nu este foarte departe. Mai multe companii studiază acest automobil al viitorului, iar timpul când vom fi purtaţi către destinaţie de un automobil autonom nu e departe.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Industrie

Recall-ul operat de GM a redus venitul net al companiei din primul sfert al anului cu 86%

Rechemarea în service pe care General Motors a demarat-o pentru a repara 2.6 milioane de unităţi a dus la o scădere de 86% a venitului net în primul sfert al anului în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va avea şi o versiune entry-level, mai ieftină

Chevrolet va lansa noua generaţie a modelului Volt în 2015. Spre deosebire de actualul model, noul Volt va avea şi o versiune entry-level, mai puţin echipată şi cu performanţe mai slabe.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Siguranta

Scandal la GM: recall-ul de 2.6 milioane de unităţi, cauzat de o piesă pentru care compania a economisit un dolar pe maşină

Rechemarea în service organizată de General Motors, care implică 2.6 milioane de unităţi, a fost cauzată de o piesă cu specificaţii inferioare, comandată de conducerea companiei pentru a economisi un dolar pentru fiecare vehicul vândut.
Luni, 31 Martie 2014 | Industrie

Dealerii Chevrolet din Franţa au anunţat că vor acţiona GM în instanţă pentru părăsirea pieţei europene

O asociaţie care protejează dealerii şi reparatorii de autovehicule din Franţa a anunţat intenţia de a chema General Motors în instanţă, unde vor cere despăgubiri pentru renunţarea Chevrolet la piaţa europeană.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru