General Motors

Luni, 18 Aprilie 2022 | Tehnologie

General Motors a patentat o tehnologie care înlocuiește instructorii auto

General Motors a înregistrat un patent prin care dorește să reinventeze cursurile la școala de șoferi. Conform companiei americane, în viitor vom avea o mașini autonomă care vor oferi singurr lecții de condus, fără nevoia unui instructor. Acestea vor putea evalua performanțele cursanților și vor oferi acces la mai multe funcții în timp.
Joi, 10 Februarie 2022 | Industrie

General Motors: Producția de mașini electrice va crește cu 600% în 2022

Americanii de la General Motors încep în forță ofensiva electrică și anunță o creștere a producției de mașini cu zero emisii cu 600% în 2022. Până la finalul anului 2023, GM vrea să livreze 400.000 de vehicule electrice în America de Nord.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Industrie

General Motors va produce generatoare pe hidrogen pentru încărcarea rapidă a mașinilor electrice

Gigantul american va produce mai multe generatoare alimentate cu pile de combustie pe hidrogen pentru încărcarea rapidă a mașinilor electrice. Mai mulți parteneri General Motors doresc să amplaseze peste 500 de astfel de generatoare în Statele Unite.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Industrie

Premieră în SUA: După 90 de ani, General Motors pierde titlul de cel mai mare constructor

Gigantul american a fost detronat, pentru prima dată din 1931, din poziția de lider la vânzările din piața auto americană. Toyota a fost cea mai bine vândută marcă în SUA în 2021.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Industrie

Producătorii de mașini se retrag de la CES. Prezentările de modele noi vor fi online

Într-o decizie de ultim minut, mai mulți producători de mașini, printre care BMW, Mercedes, Volvo, Stellantis și General Motors, au anunțat că se vor retrage din cadrul evenimentului CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

GMC Hummer EV Edition 1 are o autonomie de 529 km. Primele exemplare vor fi livrate în decembrie

Americanii de la General Motors anunță că primele exemplare GMC Hummer EV vor fi livrate în luna decembrie a acestui an. Mai mult, producătorul a dezvăluit o autonomie de până la 529 kilometri pentru versiunea Edition 1 (standardul EPA).
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Industrie

Lucid Motors va construi doar 20.000 de mașini în 2022. Modelul Air are deja 17.000 de comenzi

Compania americană de mașini electrice are în plan să construiască 20.000 de exemplare Lucid Air în anul care urmează. Mai mult de 17.000 de clienți au rezervat deja modelul electric.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Economic

STUDIU: Cât încasează pe secundă cei mai mari producători auto

Compania de asigurări auto Uswitch a realizat un studiu care dezvăluie încasările obținute de câțiva dintre cei mai mari producători de mașini din lume. Toyota este în fruntea clasamentului, cu peste 275 de miliarde de dolari pe an, urmat de Volkswagen și Daimler.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Luni, 16 August 2021 | Masini autonome

Ford cere retragerea unor brevete General Motors

În contextul competiței pentru tehnologia vehiculelor autonome, Ford pune gaz pe foc într-un conflict juridic cu rivalii de la General Motors.
Joi, 17 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

General Motors vrea vânzări anuale de un milion de mașini electrice în 2025

General Motors a anunțat creșterea bugetului de investiții în electrificare la 35 de miliarde de dolari până în 2025, cu obiectivul de a obține vânzări anuale de un milion de mașini electrice.
Joi, 27 Mai 2021 | Industrie

General Motors va construi împreună cu NASA vehicule care vor fi conduse pe Lună

General Motors, Lockheed Martin și NASA vor colabora pentru a construi vehicule care vor fi conduse pe Lună. Cu ajutorul lor, oamenii vor putea ajunge, în premieră, într-o parte îndepărtată a Lunii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Demonstrație de forță și îndemânare în off-road cu noul Hummer electric

Americanii de la General Motors au scos noul Hummer EV la o sesiune de off-road în deșertul Moab din Statele Unite ale Americii. În funcție de modul de rulare activat, garda la sol a SUV-ului electric poate crește până la 404 milimetri.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Modele noi

General Motors lansează Hummer EV SUV: până la 842 CP și autonomie de peste 483 kilometri

Americanii de la General Motors au lansat varianta SUV a lui Hummer EV. Modelul 100% electric dispune de până la 842 de cai putere, iar autonomia depășește 483 de kilometri.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

SUA: Joe Biden a primit o propunere de a interzice vânzarea mașinilor convenționale până în 2035

Doi senatori din California i-au trimis lui Joe Biden o scrisoare prin care îi cer președintelui să interzică mașinile cu motoare termice până în 2035.
Joi, 11 Martie 2021 | Masini autonome

General Motors își imaginează interiorul mașinilor autonome cu o consolă de jocuri integrată

Un designer din cadrul General Motors și-a imaginat interiorul mașinilor autonome din viitor cu o consolă de jocuri integrată și un display cu diagonală mare în locul bordului convențional.
Marti, 02 Martie 2021 | Tehnologie

General Motors a înregistrat o invenție inedită: masaj pentru picioare, integrat în podea

General Motors a înaintat o cerere de patent pentru un sistem inedit. Este vorba despre o podea cu functie de masaj pentru picioarele pasagerilor.
Joi, 11 Februarie 2021 | General

GM ironizează dragostea norvegienilor pentru electrice. Audi și Ford răspund cu video-uri acide

Pentru reclama de anul acesta de la Super Bowl, General Motors l-a cooptat pe celebrul actor Will Ferrell și a ironizat dragostea norvegienilor pentru mașinile electrice. Audi și Ford nu aveau cum să lase o asemenea "îndrăzneală" nepedepsită.
Vineri, 29 Ianuarie 2021 | Industrie

Decizie radicală: General Motors vrea să renunțe la diesel și benzină; doar electrice în gamă până în 2035

General Motors a anunțat că vrea ca toate modelele sale să fie 100% electrice până în 2035, astfel încât să renunțe definitiv la diesel și benzină după acel an. Anterior, americanii au anunțat că vor lansa 30 de mașini electrice în următorii 15 ani.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Modele noi

General Motors visează la rețeta lui Ford Mustang Mach-e: apar zvonuri despre un SUV electric bazat pe Corvette

Un SUV electric bazat pe modelul Chevrolet Corvette este un proiect aflat pe masa conducerii General Motors, potrivit unor informații neoficiale. Grupul a prezentat recent o strategie ce presupune lansarea a 30 de modele noi sub diferite branduri, toate electrice, până în 2025.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru