General Motors

Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini autonome

General Motors vrea să lanseze servicii de tip Uber cu mașini fără pedale și volan: modelele Chevrolet Bolt modificate ar putea circula pe drumurile publice din 2019

General Motors are planuri pentru lansarea unor servicii de ride-sharing, precum Uber, folosind mașini autonome care nu au volan sau pedale. Americanii speră ca modelele lor Chevrolet Bolt modificate să primească aprobarea pentru a circula pe drumurile publice din 2019.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.
Sambata, 16 Decembrie 2017 | Industrie

General Motors nu exclude revenirea în Europa: "Nimic nu ne oprește să ne întoarcem"

General Motors nu exclude posibilitatea de a reveni în Europa după vânzarea Opel către Grupul PSA Peugeot-Citroen. "Nimic nu ne oprește să facem asta", spune CEO-ul Mary Barra.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Industrie

General Motors vrea întoarcerea în Europa: americanii se gândesc să lanseze servicii de mobilitate și tehnologii autonome

General Motors ia în calcul o întoarcere pe piața europeană prin oferirea de servicii de mobilitate și tehnologii autonome, după cum a declarat CEO-ul Mary Barra.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen vrea să primească înapoi jumătate din banii cu care a cumpărat Opel: "Americanii ne-au înșelat în privința emisiilor"

Grupul PSA Peugeot-Citroen solicită celor de la General Motors o despăgubire de până la 800 de milioane de euro pentru tranzacția pentru Opel, după ce a descoperit că a fost înșelat cu privire la strategia pentru reducerea emisiilor.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

În căutarea profitului: General Motors pregătește o nouă generație de modele electrice până în 2021

General Motors estimează că afacerile sale cu mașini electrice vor deveni profitabile odată cu lansarea unei noi generații de astfel de modele până în anul 2021.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

General Motors va lansa 20 de modele electrice până în 2023: primele două vin în următoarele 18 luni

General Motors va lansa nu mai puțin de 20 de modele electrice în pană în 2023, iar primele două dintre acestea vor sosi până în primăvara anului 2019.
Joi, 31 August 2017 | Economic

Ce rămâne după uraganul Harvey? 500.000 de mașini distruse și reduceri de 500 de euro venite de la FCA și GM

Potrivit primelor estimări, uraganul Harvey a distrus aproape jumătate de milion de mașini. Primii constructori care iau atitudine, modestă ce-i drept, sunt GM, FCA și Hyundai.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Modele noi

Limuzina lui Donald Trump face ultimele teste înainte de lansarea oficială: va avea peste șase tone și geamuri de 15 centimetri grosime

General Motors dezvoltă viitoarea limuzină a președintelui Donald Trump. Aceasta va avea la bază șasiul unei camionete americane.
Duminica, 12 Martie 2017 | Industrie

Primele efecte ale trecerii Opel în tabăra PSA Peugeot-Citroen: Crossland X și Grandland X vor fi vândute și în afara Europei

Grupul PSA Peugeot-Citroen a confirmat că va avea dreptul de a vinde SUV-urile Crossland X și Grandland X și în afara Europei, ca parte a acordului pentru achiziționarea constructorului german de la General Motors.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

După mariajul PSA-Opel, Sergio Marchionne, șeful Fiat-Chrysler, curtează Grupul Volkswagen. Germanii răspund simplu: ”Avem alte probleme în acest moment”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat-Chrysler, susține că mariajul dintre francezii de la PSA și Opel ar trebui să îngrijoreze Volkswagen, sugerând un posibil parteneriat. Germanii răspund într-un mod cât se poate de tranșant.
Vineri, 03 Martie 2017 | Industrie

Tranzacția GM - PSA pentru Opel ar putea fi încheiată luni: negocierile au avansat și sunt aproape de finalizare

Negocierile dintre General Motors și Grupul PSA Peugeot-Citroen pentru marca Opel sunt aproape finalizate, iar un acord final ar putea fi anunțat luni.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Economic

Apar detalii noi despre tranzacția PSA Peugeot-Citroen și Opel: GM nu vrea să vândă compania germană fără o serie de condiții

General Motors vrea să impună o serie de condiții celor de la PSA Peugeot-Citroen, înainte de a vinde Opel. Una dintre ele ar fi limitarea piețelor pe care se vor vinde mașinile constructorului german.
Luni, 27 Februarie 2017 | Industrie

Din culisele negocierilor cu GM: PSA Peugeot-Citroen nu va putea vinde actualele modele Opel în SUA, Rusia și China

General Motors condiționează vânzarea mărcii Opel către Grupul PSA Peugeot-Citroen de condiția ca actualele modele germane să nu fie comercializate în SUA, Rusia și China, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Industrie

Tranzacția dintre GM și Peugeot-Citroen pentru Opel trezește autoritățile: germanii și britanicii, îngrijorați de soarta uzinelor

Germania și Marea Britanie sunt îngrijorate că un posibil transfer al mărcii Opel de la General Motors la Peugeot-Citroen ar putea conduce la închiderea uzinelor din aceste țări.
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Honda şi General Motors promit scăderea preţurilor pentru maşinile alimentate cu hidrogen

Honda şi General Motors vor investi împreună 170 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor platforme comune care să conducă la scăderea preţurilor maşinilor alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Industrie

Efectul Trump în industria auto: profituri mai mici pentru constructori, norme de poluare relaxate şi încetinirea dezvoltării maşinilor autonome

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ar putea avea efecte negative asupra constructorilor auto, în timp ce normele de poluare ar putea fi relaxate concomitent cu o încetinire a dezvoltării maşinilor autonome.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru