General Motors

Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Industrie

Recall-ul operat de GM a redus venitul net al companiei din primul sfert al anului cu 86%

Rechemarea în service pe care General Motors a demarat-o pentru a repara 2.6 milioane de unităţi a dus la o scădere de 86% a venitului net în primul sfert al anului în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va avea şi o versiune entry-level, mai ieftină

Chevrolet va lansa noua generaţie a modelului Volt în 2015. Spre deosebire de actualul model, noul Volt va avea şi o versiune entry-level, mai puţin echipată şi cu performanţe mai slabe.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Siguranta

Scandal la GM: recall-ul de 2.6 milioane de unităţi, cauzat de o piesă pentru care compania a economisit un dolar pe maşină

Rechemarea în service organizată de General Motors, care implică 2.6 milioane de unităţi, a fost cauzată de o piesă cu specificaţii inferioare, comandată de conducerea companiei pentru a economisi un dolar pentru fiecare vehicul vândut.
Luni, 31 Martie 2014 | Industrie

Dealerii Chevrolet din Franţa au anunţat că vor acţiona GM în instanţă pentru părăsirea pieţei europene

O asociaţie care protejează dealerii şi reparatorii de autovehicule din Franţa a anunţat intenţia de a chema General Motors în instanţă, unde vor cere despăgubiri pentru renunţarea Chevrolet la piaţa europeană.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Luni, 10 Februarie 2014 | Tehnologie

BMW, Fiat, Ford, Mercedes, VW, Volvo, GM, Renault şi PSA vor lucra împreună la maşini autonome

Nouă dintre cei mai importanţi constructori auto vor testa în Wolfsburg maşini care se conduc singure. proiectul va dura 42 de luni şi promite că finalizarea sa va aduce primele maşini autonome de serie din lume.
Luni, 10 Februarie 2014 | Industrie

Noua şefă a GM, declarată cea mai puternică femeie din afaceri

La doar o lună de la preluarea noii funcţii, şefa General Motors a fost numită cea mai puternică femeie din business, titrează revista Fortune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Vanzari auto în 2013 la nivel mondial: Toyota pe primul loc, VW Group depăşeşte în premieră GM

Toyota s-a oprit foarte puţin sub graniţa de 10 milioane de maşini vândute în 2013, în timp de Grupul Volkswagen a depăşit cu foarte puţin GM, preluând locul al doilea.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Industrie

Şeful GM: "Sunt încântat de progresul mărcii Opel"

Mary Barra, noul CEO al General Motors, a vizitat sediul Opel din Germania în prima sa călătorie oficială în postura de şef al corporaţiei americane, unde s-a declarat încântată de progresul mărcii din Russelsheim.
Marti, 31 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors ar putea cumpăra Tesla în 2014

Presa din Statele Unite speculează că General Motors ar putea încerca să achiziționeze Tesla în 2014. Zvonurile sunt bazate pe ipoteza lansată de Yra Harris, un specialist al bursei americane.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Industrie

Retragerea Chevrolet din Europa va afecta aproximativ 6.000 de angajaţi GM din Coreea de Sud

Retragerea mărcii Chevrolet de pe piaţa din Europa va aduce probleme pentru angajaţii General Motors din Coreea de Sud, locul unde se produc modelele mărcii. Circa 6.000 de angajaţi vor primi un plan de salarii compensatorii, spun cei de la Reuters.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Economic

GM vinde acţiunile deţinute la PSA Peugeot-Citroen, deşi pierde 70 de milioane de euro

General Motors a decis să vândă pachetul de acţiuni deţinut în cadrul PSA Peugeot Citroen. Pentru cei 7%, americanii au primit 250 de milioane de euro, cu 70 de milioane mai puţin decât preţul plătit în 2012.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors vrea să-şi vândă pachetul de acţiuni deţinut la PSA Peugeot-Citroen

Americanii de la GM şi-au anunţat disponibilitatea şi intenţia de a vinde pachetul de 7% din acţiunile PSA Peugeot-Citroen pe care l-a achiziţionat anul trecut cu peste 400 de milioane de dolari.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors a anunţat că închide producţia Holden din Australia, modelele mărcii urmând să fie importate şi rebranduite

Ziua şi vestea proastă din partea celor de la General Motors în ultima săptămână. De această dată, sub ghilotină intră fabricile australiene ale mărcii Holden, care vor fi închise până în 2017.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru