GMC

Marti, 31 Ianuarie 2023 | Industrie

General Motors demarează producția SUV-ului Hummer electric

Gigantul american General Motors a demarat oficial producția lui GMC Hummer EV SUV în Statele Unite. Noul model ar urma să fie vândut inclusiv pe piața din China.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hummer electric s-a vândut ca „pâinea caldă”: producția, epuizată pe 2 ani

GMC Hummer EV este sold-out pentru cel puțin 2 ani, potrivit unui oficial al mărcii americane. Până acum, modelul electric a primit peste 90.000 de comenzi.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul GMC Sierra EV Denali Edition 1: 764 CP și 650 de kilometri autonomie

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul pick-up cu zero emisii Sierra EV Denali Edition 1. În 2025, GMC va lansa alte două versiuni mai accesibile: AT4 și Elevation.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare GMC Hummer EV Pickup au părăsit linia de asamblare

Americanii de la GMC anunță că primele exemplare Hummer EV Pickup au părăsit linia de asamblare. Acest eveniment marchează startul livrărilor pentru celebrul model care a renăscut ca vehicul cu zero emisii.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Joi, 13 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Demonstrație de forță și îndemânare în off-road cu noul Hummer electric

Americanii de la General Motors au scos noul Hummer EV la o sesiune de off-road în deșertul Moab din Statele Unite ale Americii. În funcție de modul de rulare activat, garda la sol a SUV-ului electric poate crește până la 404 milimetri.
Luni, 29 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Hummer electric a fost vândut la licitație pentru 2.1 milioane de euro

GMC Hummer EV este primul model electric al constructorului american de mașini de teren, renăscut în urmă cu doi ani. Exemplarul cu numărul 001 a fost vândut recent pentru suma de 2.1 milioane de euro la o licitație.
Marti, 09 Martie 2021 | Modele noi

Teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Debutează în 3 aprilie

Constructorul american de automobile a publicat un teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Off-road-erul cu zero emisii debutează oficial în 3 aprilie, cu ocazia meciului de baschet NCAA Final Four.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noul GMC Terrain: americanii au, în sfârșit, un crossover mai atrăgător decât Mazda CX-5, rivalul său direct

Mazda CX-5 are de înfruntat o concurență puternică în Statele Unite. Mai ales acum, când s-a lansat nonconformistul GMC Terrain.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Modele noi

Chevrolet a lansat o nouă generație a SUV-urilor Tahoe și Suburban

În timp ce în Europa, Salonul Auto de la Frankfurt atrăgea toată atenția, Chevrolet a lansat o nouă generație a modelului Tahoe/Suburban pentru piața americană.
Sambata, 15 Decembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Silverado și GMC Sierra - cele mai noi modele pick-up pentru piața americană

Pick-up-ul este încă extrem de popular pe piața auto nord-americană. Cele mai noi modele prezentate de General Motors sunt Chevrolet Silverado și GMC Sierra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Industrie

GM a renunţat la versiunea de serie a conceptului Granite

Versiunea de serie a conceptului GMC Granite, model care ar fi trebuit să introducă constructorul american în segmentul crossoverelor compacte, nu va mai fi construită.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Sambata, 13 Februarie 2010 | Economic

Presedintele GM crede ca salariile directorilor sunt prea mici

Bob Lutz, presedintele General Motors a declarat ca salariile directorilor GM sunt prea mici, raportat la situatia actuala a industriei auto.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Tehnologie

GM ofera internet Wi-Fi in masinile sale din SUA

General Motors ofera clientilor sai posibilitatea instalarii unui router in masina. Cu ajutorul acestuia, pasagerii vor putea accesa pagini pe internet, iar soferii vor putea asculta radioul favorit.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Chevrolet va dezvalui 10 noi modele pana in 2011

Planul de revitalizare al gigantului General Motors presupune 25 de noi modele in portofoliul celor patru marci ramase sub umbrela constructorului american. Dintre toate, cele mai multe surprize ne va rezerva Chevrolet.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Industrie

GM isi va vinde modelele si pe eBay

General Motors a anuntat oficial ca se afla in discutii cu cei de la eBay pentru a-si vinde modelele prin intermediul platformei online de succes.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Industrie

General Motors iese astazi din faliment

General Motors a terminat cea mai importanta parte a procesului de restructurare a companiei. De astazi, GM nu mai are nici o datorie catre furnizorii sai si este detinuta in porportie de 60% de catre statul american.
Vineri, 26 Iunie 2009 | General

Colectia de masini lasata in urma de Michael Jackson

Celebrul star pop a lasat in urma, dupa moartea sa, o impresionanta colectie de masini. Printre acestea se numara patru limuzine, o masina de pompieri si o motocicleta de politie.

Tag-uri similare

Toyota, Opel, GM, Chevrolet, General Motors, Lexus, Saab, Cadillac, Insignia, Rolls Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru