GM ofera internet Wi-Fi in masinile sale din SUA

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 26.10.2009
General Motors ofera clientilor sai posibilitatea instalarii unui router in masina. Cu ajutorul acestuia, pasagerii vor putea accesa pagini pe internet, iar soferii vor putea asculta radioul favorit.

General Motors ofera clientilor sai din America un router pentru internet care poate fi montat pe automobilele marcilor Buick, Cadillac, GMC si Chevrolet. Dispozitivul provine de la firma Autonet Mobile si este disponibil in toate reprezentantele GM. Router-ul creeaza o retea locala de comunicatie fara fir care ofera acces la internet (Wi-Fi), iar pasagerii por utiliza dispozitive portabile pentru a putea naviga.

In acest moment, doar SUV-urile, crossover-urile, dubitele si camioanele produse de GM isi pot instala acest dispozitiv, oficialii constructorului spunand ca aceste automobile sunt cele mai folostite de familii. Oficialii GM au declarat ca pasagerii din spate vor putea folosi laptopuri, jocuri si alte dispozitive portabile in timp ce soferul se poate conecta la internet pentru a asculta posturile de radio favorite. De asemenea, acest dispozitiv se poate muta de la un vehicul la altul, usurand astfel munca micilor intreprinzatori.

"90 de procente din cumparatori prefera sa navigheze pe internet.

Clientii vor sa acceseze site-uri precum Facebook, Youtube si chiar sa asculte posturi de radio prin intenet FlyCast in masina lor", a declarat Sterling Pratz, director executiv la Autonet Mobile. Furnizorii GM vor comercializa router-ul incepand cu aceasta luna la pretul de 449 de dolari, echivalentul a 299 de euro, iar abonamentul la internet va costa 29 de dolari, adica 19 euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru