GM isi va vinde modelele si pe eBay

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.07.2009
General Motors a anuntat oficial ca se afla in discutii cu cei de la eBay pentru a-si vinde modelele prin intermediul platformei online de succes.

In incercarea sa de a reveni in forta pe piata auto mondiala, General Motors ia in considerare ideea de a vinde modelele sale si pe eBay. Solutia online este luata in considerare de oficialii GM, care au deschis deja un proiect de fezabilitate pe aceasta tema.

Informatiile au fost intarite de insusi Fritz Henderson, presedintele GM, care a declarat ca potentialii clienti vor putea "cumpara masini de pe eBay la un pret stabilit dinainte sau vor putea chiar sa liciteze pentru anumite exemplare."

Henderson a subliniat si faptul ca sunt luate in considerare si alte canale online pentru vanzarea modelelor Cadillac, Chevrolet, Buick si GMC. Dupa opinia presedintelui GM, pentru ca cele patru branduri sa poata supravietui trebuie sa se gaseasca solutii inovative impreuna cu dealerii.

Tot in cadrul interviului, Henderson a anuntat oficial ca numarul dealerilor oficiali va scadea de la 6000 la numai 3800.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • george
    MARE MINUNE DACA MAI PRINDE GM ANUL 2012 FARA SUBVENTII
    Nu cumperi nici macar un mouse de 5 dolari fara sa te uiti la el inainte, si cumperi o masina de zeci de mii de dolari la licitatie pe ebay?!? Pe ce lume traiesc managerii astia de la GM?

    "Dupa opinia presedintelui GM, pentru ca cele patru branduri sa poata supravietui trebuie sa se gaseasca solutii inovative impreuna cu dealerii."

    Nu ar fi mai eficient daca s-ar concentra un pic mai mult pe produs? Ca se stie foarte bine ca acolo e problema principala. E adevarat ca si reteaua de distributie poate sa toace foarte multi bani dar daca produsul e prost, optimizarea distributiei poate doar va ameliora putin situatia dar nu va rezolva problema.
    2 2
  • Pai americanii au cumparat deja cate un produs GM, indirect, prin subventia data de stat, numai ca n-o sa-l vada niciodata. :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru