Hibrid

Marti, 29 Decembrie 2009 | Modele noi

Versiunea hibrida a lui Audi Q5 vine in 2011

Oficialii americani ai marcii Audi au dezvaluit faptul ca versiunea hibrida a lui Q5 va debuta la sfarsitul lui 2010. Modelul va fi un full hybrid, adica va putea sa ruleze doar pe energie electrica pe o perioada limitata de timp.
Luni, 21 Decembrie 2009 | GENEVA 2010

BMW Active Hybrid 5 Concept ar putea fi prezentat la Geneva

Cel de-al treilea hibrid de la BMW ar putea fi prezentat in versiunea concept la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este bazat pe noul Seria 5 si ofera 258 CP.
Sambata, 19 Decembrie 2009 | Tehnologie

Masinile electrice vor putea fi incarcate wireless

Compania americana Evatran a creat un sistem cu ajutorul caruia masinile care utilizeaza motoare electrice vor putea fi incarcate fara utilizarea cablurilor de alimentare.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Concepte

Toyota a prezentat doua imagini teaser ale noului sau concept

Toyota a dezvaluit primele imagini teaser ale unui concept care prefigureaza un model hibrid mai mic decat Prius, care va fi lansat in 2011.
Sambata, 05 Decembrie 2009 | General

Fisker intarzie lansarea lui Karma

Sedanul hibrid Fisker Karma trebuia sa isi faca debutul pe piata auto la sfarsitul acestei luni, insa americanii au reprogrmat lansarea modelului pentru septembrie anul viitor.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza o versiune hibrida a lui Seria 1

BMW testeaza deja raspunsul sau la viitorul Lexus LF-Ch. Iata-l pe BMW Seria 1 ActiveHybrid in timpul testelor din imprejurimile orasului Munchen!
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Lexus LF-Ch saluta Tokyo

Lexus, divizia de lux a celor de la Toyota, a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Tokyo modelul LF-Ch. Modelul va fi lansat in Europa in anul 2011 si va fi disponibil atat in varianta clasica pe benzina, cat si in versiune hibrida.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Toyota isi promoveaza sistemul de propulsie hibrid in Australia

Japonezii de la Toyota au lansat un spot inedit pentru a-si promova modelele hibride pe piata din Australia, care va beneficia de acestea in scurta vreme.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Modele noi

Toyota a lansat Sai, hibridul sau bazat pe Lexus HS 250h

Japonezii de la Toyota au lansat un nou hibrid pe piata nipona. De data aceasta, hibridul de la Toyota este bazat pe un model Lexus.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Subaru va lansa un hibrid in deceniul urmator

Odata cu inregistrarea unei cresteri de 10% a vanzarilor in Statele Unite ale Americii, Subaru a anuntat ca va lansa un hibrid in urmatorul deceniu.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

Inginerii Volvo lucreaza la sunetul viitoarelor hibride in Suedia

Suedezii de la Volvo lucreaza deja la sunetul viitoarelor hibride plug-in in cadrul noii lor facilitati de test din Torslanda. Laboratorul acustic Volvo are rolul de a asigura sunetul premium al marcii in toate modelele pe care le vor crea acestia.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Suzuki Swift vine la Tokyo in versiune hibrida

Suzuki va prezenta o versiune plug-in hibrid a lui Swift la Salonul Auto de la Tokyo din aceasta luna. Modelul are un tren de rulare care functioneaza in acelasi mod ca cel al lui Chevrolet Volt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Concepte

Subaru a prezentat conceptul Hybrid Tourer inainte de debutul de la Tokyo

Subaru a dezvaluit primele informatii si fotografii despre primul sau hibrid, un model echipat cu un propulsor boxer diesel si doua motoare electrice. Acest model va debuta la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Modele noi

Primul hibrid de serie Volvo va consuma 1.5 litri/100 km

Volvo a anuntat astazi ca va dezvalui in anul 2012 un hibrid de serie care va putea fi alimentat de la priza. Suedezii promit un consum de 1.5 litri/100 de km.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Industrie

Kia pregateste versiuni diesel-hibride si electrice

Kia intentioneaza sa patrunda cu curaj pe segmentul vehiculelor hibride si electrice in urmatorii ani. Constructorul coreean pregateste o versiune de serie a trenului de rulare regasit pe Sorento hibrid.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Touareg Hybrid, primul hibrid de serie Volkswagen

Primul hibrid de serie al celor de la Volkswagen va fi SUV-ul Touareg. Acesta va fi prezentat oficial la Detroit, in ianuarie 2010.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Economic

Fisker primeste un imprumut pentru lansarea hibridului ieftin

Fisker a primit din partea Departamentului Energetic al SUA aproape 529 de milioane de dolari, care urmeaza a fi investiti pentru dezvoltarea unui hibrid ieftin, asteptat in 2011.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Modele noi

Viitorul Corvette ar putea fi hibrid

Normele din ce in ce mai stricte de emisii i-ar putea obliga pe americanii de la Chevrolet sa transforme viitoarea generatie a lui Corvette intr-un hibrid.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Toyota nu va introduce un hibrid diesel in gama sa

Toyota nu va introduce un hibrid echipat cu un motor diesel in gama sa deoarece un asemenea model ar fi extrem de scump in comparatie cu un hibrid actual, iar clientii se vor feri de aceasta optiune.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Toyota va crea un brand hibrid botezat "Prius"

Toyota a confirmat recent intentia de a da nastere unui brand hibrid, care se va numi Prius. Primele modele din gama popularului hibrid vor debuta in 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru