Imagini noi ale lui Honda CR-Z Hybrid

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 02.01.2010
Inlocuitorul lui Honda CRX, hibridul CR-Z, a fost surprins in cadrul unui test pe un circuit. Modelul debuteaza luna viitoare pe piata din Japonia.

Odata cu noul an, hibridul japonez Honda CR-Z a aparut intr-o ipostaza noua pe internet. De data aceasta vorbim de un test pe circuit al acestui model, care se vrea a fi inlocuitorul celebrului CRX. Piata din Japonia va primi noul CR-Z in luna februarie a acestui an, in timp ce europenii si americanii trebuie sa astepte ceva mai mult timp pana la lansarea versiunii destinate lor.

Dupa cum va relatam in urma cu cateva saptamani, Honda CR-Z este echipat cu un propulsor pe benzina de 1.5 litri, care furnizeaza 113 CP la 6.000 rotatii pe minut si cu un motor electric care ofera 13.4 CP la 1.500 rpm. Cele doua propulsoare ofera un cuplu motor maxim de 145 Nm la 4.800 rpm, respectiv 78 Nm la 1.000 rpm. Clientii lui CR-Z vor putea alege acest model atat alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte %u2013 premiera mondiala pentru un hibrid, cat si cu o transmisie automata de tip CVT.

Versiunea japoneza a lui Honda CR-Z Hybrid are un consum mediu de carburant estimat la 4.0 litri la 100 de kilometri. Honda CR-Z este capabi de a accelera de la 0 la 100 km/h in 9.7 secunde, rezultat deloc impresionant pentru un model care pretinde a avea capacitati sportive ascunse in spatele caracterului sau ecologic.

Via | Carscoop

Comentarii (13)

  • semtex
    ca lumea
    e placut sa vezi masini iesite din fabricatie (apreciate pe vremea lor de altfel) readuse la viata cu... electricitate :D prin '87 '88 crx-ul se gasea cu siguranta in colectia mea Turbo! :P
    9 0
  • BEAT
    stai linistit, se lucreaza la un nou model gen BEAT :)
    3 0
  • ce vrajeala
    ce inseamna sa faci marketing...sa postezi niste fotografii slabe calitativ inteleg, atata timp cat acelea sunt doar din exterior,facute de un "paparazzi" dar spuneti-mi cum de acel spion a reusit sa pozeze si interiorul?si daca tot a facut-o de ce nu a facut cateva foto mai bune calitativ?
    3 2
  • @criss. pozele cred ca sunt snapshoturi dintr-un film. de aia au calitate slaba.
    7 0
  • hmm
    O fi masina buna, nimic de zis (ca orice Honda de fapt), dar e urata. Mai ales spatele mi se pare aiurea si interiorul... parca nu ar fi de masina. Este un design gen Civic dus la extrem. Trebuie sa fi fan infocat Honda ca sa cumperi asa ceva.
    0 4
  • @LauCalin
    Spatele? Daca stiai cum arata vechiul CR-X ai fi inteles mai bine designul
    4 1
  • mihutz_b
    CR-Z
    Cred ca stie...si se observa o asemanare, intr-adevar. Stiu ca tine de gust, dar dupa al meu toate cele 3 hibride (Insight, Prius si CR-Z) au un spate care le scoate in evidenta, dar nu in sensul bun... O idee era ca lumea cumpara hibride mai mult pentru cum arata, si nu pentru ceea ce sunt. Daca ar arata ca orice alta berlina/hatchback...ar sta in show room. Nu e corect.
    1 1
  • @xss
    Pai tocmai aia e, ca stiu cum arata spatele fostei generatii, care arata foarte diferit fata de cel de la CZ-R. Oricum este absurd sa compari (cel putin din punct de vedere al designului) o masina care isi are "radacinile" in anii '80 cu una din prezent. Au fost multe tendinte de atunci pana in zilele noastre.
    Repet, tehnic sunt sigur ca este o masina reusita, dar in privinta designului nu-mi prea place. :)
    4 2
  • hai sa lamurim
    hai sa lamurim problema spatelui urat al hibridelor (vezi insight si prius). Acesta este datorat aerodinamicii. Aparent forma asta urata este mult mai aerodinamica decat orice de pe piata.
    4 0
  • de praga
    hehe am intrat in noul an :) la multi ani! mai, mai se chinuie ochi mici si galbejiti sa scoata un ... de masina...hai ma lasi...
    cand o ajunge honda la nivel de skoda, volkswagen..audi....sau macar dacia ...om mai vorovi...
    no haidati sa lasam rau cu rau si sa nu ne uitam la asiatici ca ne face cufureala....
    1 8
  • ...
    Nu ati inteles nimic! M-am referit strict la designul partii din spate (care are un motiv de arata asa) al bordului care mie personal nu-mi plac. Nu m-am legat de tehnica reusita a masinii.
    0 1
  • sunca
    @sunca... go home... esti expirat si a inceput sa puta
    4 0
  • mie-mi place si designul.....mi se pare reusit, dupa gusturile mele.....imi cam seama din fata cu RX-8...in sensul bun, si aia fiind o masina faina....iar culoarea acea ruginie e super misto :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru