Italia

Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

Italia: Stellantis va produce 4 vehicule electrice, pentru branduri diferite, la fabrica din Melfi

Grupul Stellantis va produce 4 vehicule electrice din segmentul mediu, de branduri diferite, la fabrica italiană Melfi, începând din 2024, potrivit unui anunț făcut de sindicaliști.
Joi, 10 Iunie 2021 | Industrie

Italia vrea să genereze investiții de un miliard de euro pentru fabrica de baterii Stellantis

Italia are un plan prin care să atragă investiții de un miliard de euro într-o viitoare fabrică de baterii pentru mașini electrice pe teritoriul său, cu Stellantis ca jucător principal în acest proiect, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Industrie

Surse: Stellantis vrea să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Italia

Grupul Stellantis ar putea să aleagă Italia ca destinație pentru o viitoare fabrică de baterii pentru mașini electrice, fiind în discuții cu autoritățile de la Roma, potrivit unor surse apropiate de situație.
Sambata, 22 Mai 2021 | Industrie

Italia: Alfa Romeo va livra 1.770 de exemplare Giulia către Carabinieri

Alfa Romeo a început livrarea a 1.770 de exemplare Giulia către carabinierii italieni, continuând un parteneriat de peste 50 de ani cu forțele de ordine din “Cizmă”.
Luni, 19 Aprilie 2021 | F1 TOP

FORMULA 1: Max Verstappen, învingător la Imola. Cursa a fost oprită în turul 35 după un accident dur

Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull Racing, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia-Romagna, găzduit de legendarul circuit Enzo și Dino Ferrari din Imola. Cursa a fost plină de incidente.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | F1 TOP

Surpriză la Monza: Gasly a câștigat cursa după o penalizare pentru Hamilton! Sainz și Stroll pe podium, dublu abandon pentru Ferrari

Pierre Gasly a obținut o victorie surprinzătoare în cursa de la Monza după ce Lewis Hamilton a fost penalizat pentru o greșeală la boxe. Carlos Sainz și Lance Stroll au completat podiumul, iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în fața lui Bottas! Leclerc și Vettel vor pleca doar de pe locurile 13 și 17

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei după ce l-a învins pe Valtteri Bottas. În schimb, Ferrari nu are niciun pilot în top 10: Charles Leclerc va pleca de pe 13, iar Sebastian Vettel de pe 17.
Luni, 31 August 2020 | F1 TOP

Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.
Vineri, 21 August 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice au crescut spectaculos în iulie pe principalele piețe europene: 259% în Marea Britanie și 225% în Franța

Vânzările de mașini electrice au înregistrat creșteri de până la 259% în luna iulie pe piețele din Franța, Germania și Marea Britanie, în timp ce Italia și Spania au raportat creșteri de peste 70%.
Luni, 06 Iulie 2020 | Economic

Italia pregătește măsuri pentru redresarea industriei auto: subvenții pentru mașinile diesel și pe benzină, dar și pentru electrice și hibrizi

Italia pregătește o reformă fiscală care să sprijine sectorul auto, una dintre industriile cele mai afectate de pandemie, după cum a anunțat premierul Giuseppe Conte. Parlamentul a dat undă verde la subvenții pentru achiziția celor mai noi vehicule pe benzină și motorină, precum și pentru vehiculele electrice și hibride.
Joi, 25 Iunie 2020 | Industrie

Oficial: Italia a aprobat garanții de stat pentru un credit de 6.3 miliarde de euro acordat grupului Fiat-Chrysler

Italia a confirmat oficial că a aprobat garanții de stat ce acoperă 80% din valoarea împrumutului de 6.3 miliarde de euro pentru grupul Fiat-Chrysler în contextul pandemiei. Creditul va fi acordat de cea mai mare bancă din Italia, Intesa Sanpaolo.
Duminica, 17 Mai 2020 | Economic

Confirmare: Fiat-Chrysler vrea un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, pentru a traversa criza COVID-19

Grupul Fiat-Chrysler a început negocierile cu Italia pentru a obține un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, confirmând speculațiile din ultimele zile. Creditul ar urma să fie acordat de Intesa Sanpaolo, cea mai mare bancă din Italia, pe o perioadă de 3 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Mai 2020 | F1 TOP

Monza vrea să găzduiască două curse de Formula 1: etapele ar urma să aibă loc în 6 și 13 septembrie

Monza este cel mai nou circuit care intenționează să găzduiască două curse de Formula 1 în acest sezon. Marele Premiu al Italiei este programat oficial în 6 septembrie, iar a doua cursă ar putea avea loc în 13 septembrie.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Industrie

Acord cu sindicatele: Fiat-Chrysler vrea să repornească treptat producția din Italia și așteaptă aprobarea autorităților

Grupul Fiat-Chrysler a ajuns la un acord cu sindicatele privind reluarea treptată a producției din Italia, însă așteaptă “undă verde” din partea autorităților în contextul carantinei naționale. Printre primele fabrici redeschise ar urma să fie cele care produc Jeep Compass și Fiat 500.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Ferrari pregătește reluarea producției din Italia: fabricile din Maranello și Modena, deschise din 14 aprilie

Ferrari a anunțat că vrea să reia producția din Italia, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să fie redeschise în data de 14 aprilie.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Maserati amână prezentarea strategiei “New Era” pentru septembrie: italienii ar putea amâna și lansarea noului supercar MC20

Strategia “New Era” a celor de la Maserati, ce trebuia prezentată în luna mai, a fost amânată pentru septembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Modena. Lansarea noului supercar MC20 în mai este incertă, astfel că ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.
Luni, 09 Martie 2020 | Industrie

Vânzările de mașini ar putea scădea în Italia cu 15% din cauza epidemiei de coronavirus: "Avem nevoie de măsuri rapide"

Vânzările de mașini ar putea scădea cu peste 15% în Italia în acest an din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit unei asociații care reprezeinta constructorii auto străini.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

Grevă la o fabrică FCA din Italia, după decesul unui angajat: sindicatele cer măsuri suplimentare de protecție a muncii

Decesul unui angajat în tura de noapte a provocat o grevă la uzina Fiat-Chrysler din Cassino (Italia), acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio. Compania a confirmat nefericitul accident, în timp ce sindicatele cer explicații și măsuri suplimentare de protecție a muncii.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | F1 TOP

Echilibru pe circuitul de la Monza: Leclerc și Hamilton, despărțiți de numai 0.068 secunde în antrenamente

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu al Italiei, însă lupta dintre Ferrari și Mercedes se anunță echilibrată după ce Lewis Hamilton a fost cu numai 0.068 secunde mai lent.
Joi, 05 Septembrie 2019 | F1 TOP

Monza va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2024: circuitul va găzdui inclusiv o cursă de DTM

Circuitul de la Monza și-a prelungit contractul de Formula 1 pentru încă cinci sezoane, astfel că va rămâne în calendar până în 2024. În plus, circuitul va găzdui de anul viitor și o etapă din DTM.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Audi, Toyota, Dacia, Citroen, Opel, Fiat, Honda, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru