Mediu

Joi, 14 Octombrie 2010 | Mediu

Toyota a creat un nou tip de plastic ecologic

Lexus CT200h este primul model al concernului Toyota care va beneficia de noul plastic ecologic bio-PET pentru unele componente de la interior.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

Un constructor englez vrea să readucă pe piaţă cea mai mică maşină din lume

Creatorii celei mai mici maşini din lume şi-au deschis din nou porţile şi vor să producă încă 50 de exemplare ale modelului care i-a consacrat, de data aceasta în versiune electrică.
Vineri, 06 August 2010 | Mediu

Ce poluează mai mult: călătoria cu maşina sau cu avionul?

La auzul emisiilor de CO2 ale unui avion, mulţi turişti justifică din plin folosirea autoturismelor în călătoriile de vacanţă. Un nou studiu contrazice această ipoteză şi declară avioanele ca fiind o metodă de călătorie mai ecologică pe termen lung.
Joi, 27 Mai 2010 | Mediu

Honda: "Maşinile electrice nu sunt viabile"

Oficialii Honda şi-au declarat scepticismul pentru viabilitatea vehiculeleor electrice cu tehnologia actuală a acumulatorilor.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Mediu

Honda testeaza o pompa de hidrogen alimentata solar

Inginerii Honda testeaza o pompa de hidrogen alimentata de panouri solare. Aceasta este destinata uzului casnic si ar putea revolutiona industria auto.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Mediu

Nebunie la Beijing: patru milioane de masini pe strazi

In Beijing se inmatriculeaza saptamanal peste 10.000 de masini, ritmul cresterii de automobile din oras impunand masuri severe din partea autoritatilor.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Mediu

STUDIU: Toyota este cel mai "verde" producator auto din lume

Japonezii au cei mai ecologici producatori auto ai lumii, in timp ce nord-americanii raman repetenti la capitolul ecologie. Toyota sunt primii in clasament, in timp ce GM sunt la coada.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | Mediu

Studiu: un caine polueaza mai mult decat un SUV

O echipa de cercetatori din Noua Zeelanda a demonstrat un lucru aparent incredibil: un caine are un impact asupra mediului mai mare decat un SUV.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Mediu

STUDIU: Masinile electrice sunt nocive pentru mediu!

Un studiu american foarte serios arata ca masinile electrice sunt mai daunatoare pentru mediu din cauza modului de producere a electricitatii si a materialelor din baterii.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Quick Drop, metoda Renault de incarcare a masinilor electrice

Pe langa "clasica" alimentare la priza, viitoarele modele Renault vor utiliza un sistem foarte rapid de schimbare a bateriei. Vezi o prezentare a sistemului Quick Drop.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Touareg Hybrid, primul hibrid de serie Volkswagen

Primul hibrid de serie al celor de la Volkswagen va fi SUV-ul Touareg. Acesta va fi prezentat oficial la Detroit, in ianuarie 2010.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Mediu

Alimentarea unei masini electrice Renault va costa maxim 140 de euro/luna

Pretul inchirierii unei baterii pentru viitoarele modele electrice din gama Renault va fi de 100 de euro pe luna. Daca adaugam curentul consumat, costurile de alimentare duc la maxim 140 de euro/luna
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru nordicul Saab 9-3X

Cei de la Saab au demarat campania publicitara "Changing Perspective". Spotul publicitar aparut are in prim-plan modelul Saab 9-3X. In timpul acestuia, constructorul suedez atrage atentia asupra protectiei mediului, prezinta modul de proiectare al masinilor dar totodata, nu uita sa reaminteasca originea automobilelor.
Joi, 13 August 2009 | Concepte

OFICIAL: Noul Trabant debuteaza la Frankfurt in versiune electrica!

Compania germana Herpa, detinatoarea drepturilor de utilizare a marcii Trabant, va prezenta la Frankfurt un concept electric care prefigureaza modelul de serie 2012.
Joi, 13 August 2009 | Mediu

Honda vrea modele pe hidrogen accesibile pana in 2020

Honda promite ca peste un deceniu va pune la dispozitia clientilor sai modele care functioneaza pe hidrogen la un pret egal cu cel al versiunilor echivalente pe benzina.
Joi, 13 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primii hibrizi BMW: Seria 7 si X6 ActiveHybrid

ActiveHybrid 7 si ActiveHybrid X6 sunt primele versiuni hibride de masa pe care le produce BMW. Acestea pun insa accentul mai degraba pe performante decat pe consum.
Luni, 10 August 2009 | Mediu

Hummer-ul care consuma doar 2.3 litri/100 km

Pentru cei care credeau ca un SUV de dimensiunile Hummer-ului nu poate oferi un consum redus de carburant, compania Raser Technologies a gasit solutia: un tren de rulare hibrid ce poate fi incarcat si de la priza.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Modele noi

Primul Smart Fortwo electric vine in 2010

Daimler se pregateste de lansarea primei versiuni electrice a celui mai mic model de oras din gama sa, Smart Fortwo.
Marti, 23 Iunie 2009 | Mediu

Guvernul SUA imprumuta 8 miliarde $ celor de la Ford, Nissan si Tesla

SUA a inceput astazi programul de imprumuturi prin care producatorii vor dezvolta sisteme si tehnologii care vor avea rolul de a scadea intens emisiile si consumul.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Mediu

Norvegia interzice benzina si dieselul in 2015?

Partidul Socialist din Norvegia a prezentat un proiect care propune ca masinile noi pe benzina si motorina sa nu mai poata fi vandute incepand cu 2015.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru