Mosley

Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Mosley il propune pe Jean Todt ca presedinte al FIA

Max Mosley a anuntat oficial ca nu va candida in luna octombrie pentru un nou mandat de presedinte al FIA si il propune ca inlocuitor pe Jean Todt.
Marti, 07 Iulie 2009 | Formula 1

Un campion din WRC, tentat sa devina presedintele FIA

Fostul campion mondial de raliuri Ari Vatanen a dezvaluit ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al FIA la alegerile ce vor avea loc in luna octombrie a acestui an.
Luni, 29 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley: "Sunt presat sa raman la conducerea FIA"

Max Mosley sustine ca atacurile echipelor FOTA la adresa sa ii fac pe membrii FIA sa il roage sa ramana in functie pentru a continua lupta din spatele cortinei.
Luni, 29 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley: "Am fost rugat sa ii declar ilegali pe cei de la Brawn GP"

Maxd Mosley dezvaluie un lucru incredibil: "un rival" al Brawn GP a incercat sa scoata noua echipa din legalitate in spatele cortinei in "afacerea deflectorului".
Vineri, 26 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley revine: "Intelegerea cade daca FOTA nu-si cere scuze public"

Max Mosley considera ca declaratiile membrilor FOTA dupa intelegerea cu FIA sunt mincinoase si ataca fara drept membrii Federatiei. In cazul in care nu sunt retrase, declaratiile vor anula intelegerea intre parti.
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

Todt ar putea candida pentru functia de presedinte al FIA

Jean Todt este unul dintre posibilii candidati pentru functia de presedinte al FIA la alegerile ce vor avea loc in luna octombrie, potrivit declaratiilor lui Max Mosley.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Echipele FOTA vor concura in sezonul 2010 al F1

FIA a publicat miercuri lista oficiala a echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1, aceasta incluzand toate echipele actuale plus cele trei echipe anuntate anterior.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 TOP

FIA a ajuns la un acord cu echipele FOTA!

FIA a anuntat ca a ajuns la un acord cu FOTA prin care echipele vor continua sa participe in Formula 1 si in sezonul viitor.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Consiliul Mondial al FIA s-a reunit la Paris

Consiliul Mondial al FIA se reuneste astazi la Paris pentru a discuta despre conflictul din Formula 1 dintre forul mondial si echipele FOTA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley ar putea renunta la functia de presedinte al FIA

Max Mosley este dispus sa renunte la postul de conducere al FIA in luna octombrie in cazul in care FOTA abandoneaza planurile de organizare a unei competitii rivale.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone propune renuntarea la bugetul maxim!

Bernie Ecclestone sustine ca actualul conflict din Formula 1 poate fi incheiat prin renuntarea la implementarea unui buget maxim concomitent cu garantia constructorilor ca vor participa in Marele Circ cel putin 5 ani.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley, convins ca FIA va ajunge la un compromis cu FOTA

Max Mosley este increzator ca FIA va ajunge in cele din urma la un compromis cu echipele FOTA in primele trei luni ale anului 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Vorbiti cu Mosley despre viitorul F1"

Bernie Ecclestone a refuzat sa comenteze criza din Formula 1 generata de amenintarea echipelor de a organzia propriul campionat, sugerand ziaristilor sa discute cu presedintele FIA.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Briatore vrea o competitie separata"

Bernie Ecclestone sustine ca Flavio Briatore este singurul membru FOTA care isi doreste cu orice pret crearea unei competitii paralele cu Formula 1.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu renunta la implementarea bugetului maxim

FIA este dispusa sa semneze Acordul Concorde propus de echipe si sa realizeze un singur regulament pentru toate echipele, insa nu doreste sa renunte la implementarea unui buget maxim anual.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc cu Mosley

Reprezentatii echipelor Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc joi cu Max Mosley cu numai 24 de ore inainte ca FIA sa anunte echipele acceptate in sezonul 2010.
Luni, 08 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley urgenteaza echipele sa renunte la conditii

Max Mosley a solicitat echipelor curente sa se inscrie fara nicio conditie in sezonul 2010 al Formulei 1 pana cel tarziu marti, sustinand ca nu poate modifica regulamentul tehnic.
Joi, 28 Mai 2009 | Formula 1

Mercedes, salvatorul Formulei 1

Mercedes se afla in spatele propunerii prin care conflictul dintre echipele de Formula 1 si FIA este pe cale sa fie incheiat, potrivit informatiilor dezvaluite de publicatia britanica The Times.
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Horner: "Mosley creaza presiune asupra echipelor"

Christian Honer sustine ca Max Mosley le ofera echipelor prea putin timp pentru a propune schimbarea regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Marti, 19 Mai 2009 | Formula 1

Mosley compara retragerea Ferrari cu moartea lui Senna

Max Mosley sustine ca retragerea Scuderiei Ferrari din Formula 1 nu ar avea niciun impact asupra competitiei, motivand declaratia prin faptul ca "F1 a mers inainte si dupa moartea lui Ayrton Senna".

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Hyundai, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru