Nissan Leaf

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Tehnologie

După Chevrolet Volt și Opel Ampera, Nissan este nevoit să facă același compromis: e-Power este un sistem electric cu autonomie extinsă

Nissan e_power este un nou sistem de propulsie electric, care folosește însă și un motor pe benzină pentru a extinde autonomia. Motorul clasic încarcă bateriile atunci când acestea au scăzut sub nivelul critic.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Extindere de gamă: Nissan ar putea lansa o maşină electrică subcompactă pe platforma lui Renault Zoe

Nissan este interesată să lanseze un model electric subcompact pe platforma lui Renault Zoe prin care să completeze gama inaugurată de Leaf.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Jackpot electric: Renault Zoe a dat lovitura în Europa și i-a ajutat pe francezi să vândă 100.000 de mașini cu zero emisii

Renault a dat lovitura cu actualul Zoe. Modelul electric i-a ajutat pe francezi să domine piața europeană de profil și să sărbătorească 100.000 de mașini cu zero emisii vândute până în prezent.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Producţia europeană de Juke, Qashqai şi Leaf, în pericol? Viitorul fabricii Nissan din Marea Britanie depinde de Brexit

Nissan a dezvăluit că viitorul fabricii pe care o deţine la Sunderland, unde se produc modelele Juke, Qashqai şi Leaf, depinde de modul în care Marea Britanie va negocia ieşirea din Uniunea Europeană.
Luni, 08 August 2016 | Masini electrice si hibride

Viziuni diferite: Nissan vrea să vândă fabrica de baterii pentru a reduce costurile de producţie pentru electricul Leaf

Nissan intenţionează să vândă participaţia de 51% pe care o deţine în cadrul fabricii care produce bateriile pentru modelul electric Leaf, în timp ce Tesla tocmai a inaugurat cea mai mare uzină de acumulatori.
Sambata, 06 August 2016 | Industrie

Tesla prinde curaj: "Mașinile electrice ale concurenților sunt electrocasnice albe și plictisitoare"

Vicepreședintele de dezvoltare al celor de la Tesla Motors a inițiat un atac dur la adresa mașinilor electrice dezvoltate de mărcile auto concurente, pe care le compară la nivel emoțional cu aparatele electrocasnice.
Vineri, 05 August 2016 | Concepte

Nissan se joacă încă o dată cu imaginația noastră: Bladeglider este o sportivă electrică inspirată cu o aerodinamică de invidiat

Nissan a dezvăluit oficial noul Bladeglider, un prototip sportiv cu motor electric și o punte față îngustă. Designul futurist presupune și portiere cu deschidere verticală.
Marti, 02 August 2016 | Economic

Renault Zoe și BMW i3 intră în clubul select al celor mai populare mașini electrice din lume

Renault Zoe și BMW i3 au reușit să depășească pragul de 50.000 de unități vândute la nivel global. În plus, Zoe este cel mai vândut model electric în prima parte a anului.
Joi, 28 Iulie 2016 | General

Ai noștri primesc Renault Kadjar, ai lor primesc Nissan Leaf: fiecare englez medaliat cu aur primește o mașină electrică

În Marea Britanie, fiecare medaliat cu aur la Olimpiada de la Rio va primi din partea Nissan un exemplar Leaf auriu.
Sambata, 23 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Experimentul care prefaţează viitoarea generaţie: Nissan Leaf, autonomie de 400 km pentru un prototip de curse

Inginerii Nissan au dezvoltat un prototip de curse al modelului electric Leaf care utilizează o baterie de aproape două ori mai mare ce asigură o autonomie de circa 400 de kilometri.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.
Marti, 21 Iunie 2016 | Modele noi

550 de kilometri autonomie cu o electrică de segment compact: Nissan promite o nouă generație a modelului Leaf în 2018

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, se pregătește pentru a doua generație, iar schimbările tehnologice pe care le va oferi vor fi majore. Implicit o baterie de 60 kWh care va permite o autonomie de 550 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

O nouă aniversare electrică: după Renault Zoe, şi Nissan Leaf atinge o producţie de 50.000 de unităţi în Europa

Nissan Leaf devine a doua maşină electrică cu o producţie europeană de 50.000 de unităţi, după ce Renault Zoe a reuşit aceeaşi performanţă cu numai câteva săptămâni în urmă.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Nissan ironizează noul Tesla Model 3: ”De ce să plătești 1000 de dolari ca să stai la coadă, când poți avea acum o mașină electrică?”

Nissan Leaf este cel mai vândut model electric din lume. Prin urmare, își permite să ironizeze noul Tesla Model 3 în paginile celor mai importante ziare din SUA.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Ghosn aruncă mănuşa pentru Tesla Model 3: "În sfârşit, vom avea competiţie pentru maşinile electrice"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, consideră că valul de precomenzi pentru Model Tesla 3 reprezintă un semn bun pentru viitorul maşinilor electrice. "În sfârşit, vom avea competiţie".
Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Vineri, 26 Februarie 2016 | Tehnologie

Noile atacuri cibernetice afectează maşinile: Nissan Leaf poate fi controlat prin telefon de oricine știe seria de şasiu

Nissan a blocat utilizarea aplicaţiei de smartphone pentru Leaf, întrucât hackerii puteau obţine acces la maşina electrică prin simpla cunoaştere a seriei de şasiu.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | General

Un clasament din care toți și-ar dori să facă parte: Topul mașinilor cu cei mai fideli clienți

Sunt 10 mașini care se pot lăuda cu cei mai fideli clienți. Toate au o rată de retenție a clienților de peste 40%. La nivel de brand, Subaru bate orice concurență.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbare de lider: Tesla Model S a detronat Nissan Leaf în topul celor mai vândute maşini electrice din lume

Tesla Model S a devenit în 2015 cel mai vândut model electric din lume şi a reuşit astfel să detroneze Nissan Leaf, care a deţinut prima poziţie încă de la lansarea în 2010.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Mediu

Cum să economisești 18 tone de CO2 în două săptămâni: plimbi președinții în mașini electrice în loc de limuzine

Renault-Nissan a oferit 200 de mașini electrice organizatorilor Formului pe teme de mediu care a avut loc timp de 14 zile la Paris. Rezultat: 175.000 de kilometri pur electric care au economisit 18 tone de CO2.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru