Spania

Vineri, 08 Iunie 2012 | Formula 1

VIDEO: Rezumatul primeleor şase curse ale sezonului 2012

BBC a publicat un scurt rezumat al primelor şase curse ale sezonului, care au fost câştigate de un număr record de şase piloţi.
Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

Alonso: "Blocajul lui Pic m-ar fi putut costa victorie"

Fernando Alonso consideră că este posibil ca timpul pierdut în spatele lui Charles Pic să-l fi costat victoria în cursa de la Barcelona.
Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton, mândru de performanţa din Spania

Lewis Hamilton spune că este mândru că strategia cu numai două opriri la boxe l-a ajutat să termine pe locul opt cursa din Spania pe care a început de pe ultima poziţie.
Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

Schumacher, penalizat cu cinci poziţii pe grilă la Monaco

Michael Schumacher va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start de la Monaco după ce a fost considerat vinovat de producerea accidentului cu Bruno Senna.
Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO şi VIDEO: Incendiu puternic în garajul Williams de la Barcelona

Cel puţin 31 de angajaţi ai echipelor din Formula 1 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un incediu puternic a izbucnit în garajul Williams la 90 de minute după finalul cursei de la Barcelona.
Duminica, 13 Mai 2012 | F1 TOP

Maldonado a câştigat Marele Premiu al Spaniei!

Pastor Maldonado a obţinut la Barcelona prima victorie din carieră în F1 şi primul succes pentru Williams după 8 ani după o strategie prin care a revenit pe prima poziţie după ce a pierdut-o la start în faţa lui Fernando Alonso.
Duminica, 13 Mai 2012 | Formula 1

Grosjean nu exclude obţinerea unei victorii în Spania

Romain Grosjean consideră că poate lupta pentru victorie la Barcelona dacă va avea un start bun în cursa în care va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start.
Duminica, 13 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton a pierdut pole-ul din cauza unei erori umane la realimentare

Lewis Hamilton a pierdut pole position-ul la Barcelona pentru că un mecanic a învârtit în sens invers robinetul de alimentare cu combustibil.
Duminica, 13 Mai 2012 | F1 TOP

Vişoiu, locul 2 în cursa de GP3 de la Barcelona

Robert Vişoiu a terminat pe locul 2 cursa de duminică de GP3 de la Barcelona, după ce a ratat startul la plecarea din pole position.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton, retrogradat pe ultimul loc! Maldonado în pole la Barcelona!

Lewis Hamilton a fost retrogradat pe ultimul loc al grilei de start pentru cursă din Spania, decizie în urma căreia Pastor Maldonado va pleca din pole position.
Sambata, 12 Mai 2012 | F1 TOP

Vişoiu, locul 8 în prima cursă de GP3! Va pleca din pole în cursa de duminică!

Robert Vişoiu va pleca din pole position în cursa de duminică din GP3 după ce a terminat pe locul 8 cursa de sâmbătă de la Barcelona.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Maldonado anticipa un rezultat foarte bun în calificări

Pastor Maldonado susţine că nu este surprins de locul doi obţinut în calificările din Spania şi anticipează o prestaţie cel puţin la fel de bună şi în cursa de duminică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 12 Mai 2012 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei!

Lewis Hamilton va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Barcelona în faţa surprizelor furnizate de Pastor Maldonado şi Fernando Alonso.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Red Bull şi McLaren luptă pentru pole, Lotus pentru victorie

Red Bull şi McLaren sunt favorite să obţină pole position-ul la Barcelona, însă Lotus deţine cel mai rapid monopost în regim de cursă, potrivit analizei efectuate după antrenamente.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Vişoiu, locul 15 în calificările de GP3 de la Barcelona

Robert Vişoiu va pleca de pe poziţia a 15-a în prima cursă de GP3 de la Barcelona, care va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20.
Vineri, 11 Mai 2012 | Formula 1

Mercedes anunţă dificultăţi în gestionarea pneurilor la Barcelona

Nico Rosberg şi Michael Schumacher au tras un semnal de alarmă cu privire la degradarea pneurilor pe circuitul de la Barcelona.
Vineri, 11 Mai 2012 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Button, cel mai bun timp

Jenson Button a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din Spania şi l-a învins cu aproape două zecimi de secundă pe Sebastian Vettel.
Vineri, 11 Mai 2012 | Formula 1

VIDEO: Ferrari va utiliza în Spania un combustibil mai performant

Ferrari a anuntat că începând din Spania va folosi un tip de combustibil Shell mai puternic care va oferi performanţe îmbunătăţite fără să afecteze consumul de carburant.
Vineri, 11 Mai 2012 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid la Barcelona!

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Barcelona şi i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Kamui Kobayashi.
Joi, 10 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Spania - Start în sezonul european

Prima cursă europeană a sezonului 2012 reprezintă o incursiune în necunoscut după ce patru piloţi de la patru echipe au câştigat primele patru etape.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Opel, VW, video, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru