Superb

Luni, 04 Decembrie 2023 | Industrie

Noua generație Skoda Superb a intrat în producție, la uzina din Bratislava

Constructorul din Mlada Boleslav anunță că noua generație Superb a intrat în producție, la uzina din Bratislava. Tot aici este asamblat și Volkswagen Passat.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Skoda Superb, dezvăluită în schițe noi. Debutul, la începutul lui noiembrie

Skoda a publicat o serie de schițe oficiale noi cu viitoarea generație a lui Superb. Noul model va fi disponibil cu motorizări termice și hibride, iar debutul va avea loc la începutul lunii viitoare.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea Skoda Superb: în premieră, motor cu tehnologie mild-hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini noi cu viitoarea generație Superb înainte de lansarea oficială. Pentru prima dată, noul model va fi disponibil cu o motorizare cu tehnologie mild-hybrid, iar din gamă vor face parte și motoare termice tradiționale.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Interiorul noilor Skoda Superb și Kodiaq: se păstrează butoanele și se mută schimbătorul

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu interioarele noilor generații ale modelelor Superb și Kodiaq. Ambele modele primesc un ecran multimedia nou, comenzi și butoane fizice, dar și mai mult spațiu în zona consolei centrale datorită repoziționării manetei pentru selectarea vitezelor.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre viitorul Skoda Superb: motoare cu puteri până la 265 CP și sisteme de asistență noi

Skoda a publicat o serie de informații tehnice noi despre viitoarea generație a lui Superb. Noul model va primi o gamă completă de motorizări, cu puteri până la 265 de cai putere, precum și sisteme de asistență noi.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarele Skoda Superb și Kodiaq, testate în condiții extreme de iarnă

Skoda a publicat câteva imagini noi cu viitoarele generații ale lui Superb și Kodiaq. Ambele modele au fost testate în condițiile extreme din interiorul Cercului Arctic, la temperaturi de -30 de grade Celsius. Noile modele vor fi dezvăluite în toamnă.
Vineri, 05 Mai 2023 | Feature

Skoda Superb la aniversare: etalonul mărcii cehe împlinește 90 de ani

Skoda marchează oficial 90 de ani de când a fost lansat pentru prima dată modelul Superb, etalonul mărcii. Aniversarea vine exact în anul în care urmează să fie lansată o nouă generație mai târziu în această toamnă.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Lansările vor avea loc în toamnă

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Superb și Kodiaq. Ambele modele noi vor fi lansate în toamna acestui an și vor primi motorizări tradiționale pe benzină și diesel, precum și propulsoare hibride.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Skoda pregătește noutăți în 2023: facelift pentru Scala și Kamiq, generații noi pentru Superb și Kodiaq

Skoda anunță o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele în 2023. Astfel, modelele Superb și Kodiaq vor primi o generație nouă, iar modelele Scala și Kamiq vor primi un facelift în acest an.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Viitoarele generații Skoda Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Octavia va primi și un facelift

Skoda a confirmat că viitoarele generații ale modelelor Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Totodată, actuala generație Octavia urmează să primească un facelift în 2024. Toate modelele vor avea versiuni cu motoare termice și electrice.
Vineri, 15 Octombrie 2021 | Industrie

Viitoarea generație Skoda Superb debutează în 2023 cu interior nou și motoare îmbunătățite

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Skoda Superb va debuta în 2023 cu un interior nou și motorizări îmbunătățite. Totodată, nava amiral va crește în dimensiuni.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Industrie

Skoda Superb celebrează 20 de ani de la premiera primei sale versiuni moderne

Skoda Superb, vârful de gamă al constructorului ceh, a împlinit 20 de ani de la prezentarea versiunii sale moderne în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Mai 2021 | Industrie

Skoda ajunge și în Noua Zeelandă. A fost livrat primul exemplar Superb Combi pentru poliția locală

Skoda a anunțat livrarea primului exemplar Superb Combi către forțele de ordine din Noua Zeelandă. În total, polițiștii neozeelandezi vor primi peste 2.000 de unități, conform contractului cu producătorul din Mlada Boleslav.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda pregătește creșterea producției pentru Kodiaq și Karoq: un nou model va fi construit la fabrica din Cehia

Skoda a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq, după ce noua generație Superb va fi “mutată” din 2023 la uzina din Slovacia a grupului VW. Constructorul din Mlada Boleslav susține că un nou model Skoda va lua locul lui Superb și va fi produs la uzina din Kvasiny.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Industrie

Skoda ar vrea să mute o parte din producție în afara Cehiei: Superb ar putea fi mutat în Slovacia, iar Kodiaq în Germania

Skoda se pregătește să mute producția unor modele în afara Cehiei, la alte uzine ale grupului VW. Potrivit unui membru din consiliul de administrație, producția lui Skoda Superb va fi mutată în Slovacia, în timp ce SUV-ul Kodiaq va fi “transferat” în Germania.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc îmbunătățiri: o nouă versiune pentru sistemul de infotainment și porturi USB-C

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc un nou sistem de infotainment care include asistentul vocal Laura, tehnologia wireless SmartLink sau posibilitatea de a personaliza setările. În plus, cele trei modele au porturi USB-C.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut în prima parte a lui 2019: cehii dau vina pe “situația dificilă din China”

Skoda a livrat peste 620.000 de mașini către clienți în primele 6 luni ale anului, însă rezultatul este în scădere față de aceeași perioadă din 2018. Constructorul a pus declinul pe seama situației dificile cu care se confruntă piața auto din China.
Marti, 14 Mai 2019 | Modele noi

Un nou teaser cu Skoda Superb facelift: vârful de gamă al cehilor va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix și stopuri spate cu lumini de semnalizare dinamice.
Vineri, 22 Martie 2019 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: actuala generație Superb a ajuns la borna 500.000

Actuala generație Skoda Superb a fost asamblată în jumătate de milion de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 a fost produs pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny, Cehia.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru