Trafic

Luni, 02 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Popularul serviciu Waze va avea un rival de la Nokia care integrează şi datele operatorilor de trafic

Nokia va testa o aplicaţie software asemănătoare cu serviciul Waze prin care şoferii vor fi avertizaţi în timp real despre problemele din trafic inclusiv de către operatorii de drumuri.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | General

Studiu Ford: Roma este cel mai aglomerat oraş european

Ford s-a interesat de timpul pe care-l petrece în trafic fiecare şofer din şase mari oraşe europene. Roma este cel mai lent şi stresant oraş pentru maşini, iar pe locurile 2 şi 3 se află Londra şi Madrid.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

Renault şi Opel vor colabora din nou pentru noile generaţii ale lui Vivaro şi Trafic. Partenerii au publicat două schiţe oficiale ale vehiculelor comerciale uşoare pe care le vor lansa în vară.
Joi, 30 Mai 2013 | Mediu

Los Angeles devine primul oraş mare din lume cu toate semafoarele sincronizate. Şoferii: "E o uşurare imensă"

Cel mai mare oraş al statului american California a pus în aplicare un proiect a cărui dezvoltare s-a întins pe 30 de ani. Toate semafoarele sunt acum sincronizate, iar şoferii susţin că diferenţele sunt vizibile.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Siguranta

15 lucruri pe care nu le ştiai despre accidentele auto

Automarket publică astăzi o statistică neagră a accidentelor auto din lume şi din ţara noastră. Ele oglindesc cât de prost stă România la capitolul prevenirea tragediilor rutiere.
Joi, 18 Octombrie 2012 | General

Topul oraşelor europene cu un trafic de coşmar

Tom Tom a publicat un studiu care urmăreşte cele mai congestionate oraşe ale Europei. În vârful clasamentului se află Istanbul, urmat de Varşovia şi Marsilia.
Marti, 10 Iulie 2012 | General

Mitul benzii alăturate mai rapide este distrus: "E o chestiune pur psihologică"

Doi cercetători americani au analizat modul în care se mişcă maşinile în traficul aglomerat. Concluzia lor: nu există benzi rapide şi benzi mai lente, toate se mişcă la fel.
Vineri, 04 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cele mai mari ambuteiaje din istorie

Cu toţi am fost prinşi într-un ambuteiaj. Am petrecut câteva zeci de minute sau poate chiar câteva ore într-o coloană de maşini bară la bară. Automarket vă oferă poveştile celor mai mari ambuteiaje din istorie.
Joi, 30 Iunie 2011 | O lume nebuna

Măsuri radicale în Camerun: şofatul e interzis pe timpul nopţii

Guvernul camerunez le interzice maşinilor să circule pe timpul nopţii. Motivul: în această perioadă a zilei au loc foarte multe accidente.
Marti, 14 Iunie 2011 | General

Bruxelles, oraşul cu cel mai congestionat trafic din Europa

Într-un studiu întocmit anual, TomTom anunţă că Bruxelles este cel mai congestionat oraş european, iar Marea Britanie ţara cu cele mai multe probleme legate de traficul urban.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Civilizaţie rusească - bătaie pe stradă pornită de la un accident

Şoferul moscovit al unui Terracan a lovit maşinile la semafor şi a încercat apoi să fugă, avariind în total 20 de autoturisme. Ruşii nu i-au rămas datori şi a ieşit o bătaie pe cinste.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | General

STUDIU: Parisul este cea mai aglomerată capitală europeană

Un studiu european care a luat în calcul cinci dintre cele mai importante ţări vest-europene arată că Parisul este cea mai aglomerată capitală de pe Bătrânul Continent.
Luni, 23 August 2010 | O lume nebuna

CHINA: Blocaj în trafic de 100 kilometri pe o autostradă

Sute de şoferi din China sunt blocaţi pe o autostradă de mai bine de o săptămână. Ambuteiajul este cauzat de lucrările efectuate la o altă secţiune a autostrăzii, iar autorităţile se aşteaptă ca blocajul să dureze o lună.
Luni, 08 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault a prezentat noile Trafic si Kangoo Express Maxi

Francezii de la Renault au prezentat noii membri ai gamei sale de vehicule utilitare. Acestia sunt Kangoo Express Maxi si noua generatie a lui Trafic.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Intern

Bizonii din trafic, atacati in cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!"

Cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!" continua in faza pe tara. De data aceasta, prietenii nostri de la Top Gear au abandonat subtilitatile in comunicarea cu "bizonii din trafic".
Marti, 22 Septembrie 2009 | O lume nebuna

Romania, inclusa in "Atlasul european al soferilor incompetenti"

Americanii de la Jalopnik au inclus Romania in topul european al soferilor incompetenti, alaturi de alte opt tari de pe Batranul Continent.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | General

Un ciclist cere daune de milioane de dolari Autoritatii pentru Drumuri din SUA

Un ciclist american a dat in judecata autoritatile locale deoarece a ramas orb in urma unui accident care a avut loc pe un drum care nu avea pista de biciclete corespunzatoare.
Vineri, 28 August 2009 | General

STUDIU: Un GPS cu info-trafic te ajuta sa "castigi" patru zile pe an

Un sistem de navigatie care ofera informatii despre trafic in timp real poate ajuta soferii sa petreaca cu 18% mai putin timp in trafic, lucru care se traduce in patru zile castigate intr-un an.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Nissan, Kia, Romania, China, accident, Marea Britanie, SUA, emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru