Lancer

Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

Ucis în Europa, Mitsubishi Lancer primește o nouă viață în China și Taiwan

Mitsubishi Lancer va fi scos din gama mărcii în Europa din cauza vânzărilor slabe, japonezii urmând să mizeze în viitorii ani mai ales pe SUV-uri. Lancer primește însă o nouă generație în sud-estul Asiei.
Sambata, 07 Ianuarie 2017 | General

Despărțire definitivă: actualul Mitsubishi Lancer ne părăsește în luna august, fără a mai primi un înlocuitor

Mitsubishi a anunțat că va scoate din producție actuala generație a modelului Lancer în vara acestui an. Vestea proastă este că japonezii nu au planuri pentru un înlocuitor.
Vineri, 16 Octombrie 2015 | Industrie

Adio, Lancer EVO! Sigla EVO nu va mai fi folosită decât pe câteva SUV-uri de performanţă, unele dintre ele hibride plug-in

Mitsubishi taie în carne vie şi renunţă la unul dintre cele mai apreciate modele sport ale ultimelor două decenii. Lancer EVO se opreşte, astfel, aici.
Duminica, 08 Februarie 2015 | Industrie

Mitsubishi ar putea colabora cu Nissan pentru dezvoltarea unui model de clasă medie

După ce discuțiile cu Renault au fost abandonate, Mitsubishi s-a reorientat către un potențial parteneriat cu rivalii de la Nissan pentru dezvoltarea a două modele sedan de clasă medie și mare.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

Mitsubishi a anunţat că va oferi versiuni hibride plug-in ale viitoarelor ASX şi Pajero. Pe lângă acestea va exista şi înlocuitorul lui Lancer Evo X, care va fi un crossover hibrid, deja confirmat.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evo va fi înlocuit cu un crossover hibrid performant

Mitsubishi a confirmat că actuala generație a modelului Lancer Evo va fi ultima care va utiliza caroseria clasică în trei volume. Urmașul lui Evo va fi un performant crossover cu sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evolution X: generaţia 2015 va fi ultima pentru berlina de performanţă

Mitsubishi a confirmat că generaţia 2015 a lui Lancer Evolution X va fi ultima pentru acest model. Succesorul său se lasă aşteptat, japonezii precizând că nu este plănuit un model cu aceeaşi configuraţie, adică nu vom vedea o berlină cu motor turbo şi tracţiune integrală.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Feature

Poveşti auto: Mitsubishi sau povestea David-ului japonez

Japonezii de la Mitsubishi sărbătoresc 40 de ani de la intrarea pe piaţa europeană. Un motiv bun să studiem puţină istorie şi frământările unui producător mic care s-a zbătut să ajungă în topul constructorilor lumii.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mitsubishi Lancer Evo XI va fi hibrid

Osamu Masuko, preşedintele Mitsubishi, a declarat că viitorul Lancer Evolution va avea un sistem de propulsie hibrid şi că acesta a fost aprobat pentru producţie.
Joi, 16 Iunie 2011 | Modele noi

Mitsubishi pregăteşte o versiune electrică a lui Lancer şi un SUV electric

Gama de vehicule electrice de la Mitsubishi va include opt modele în 2020, anunţă un director din cadrul companiei nipone.
Luni, 07 Martie 2011 | Intern

Echipajul Keleti/Ponta va alerga în CNR 2011 cu un Mitsubishi Lancer Evo X

Echipajul care deţine titlurile de Campion la Grupa A în CNR în 2009 şi 2010 a trecut la un model de concurs cu tracţiune integrală. Vorbim de echipajul Keleti/Ponta, care va concura în 2011 cu un Mitsubishi Lancer Evo X.
Vineri, 27 August 2010 | Intern

Ioan Andone a trăit experienţa Băneasa Rally Show alături de echipa Repsol Mitsubishi

Ioan Andone, imaginea Mitsubishi în România, a trăit senzaţii tari pe superspeciala Băneasa Rally Show în postura de copilot alături de Manu Mihalache.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 August 2010 | Video

VIDEO: Mitsubishi EVO FQ400 se întrece cu Nissan GT-R la Fifth Gear

Britanicii de la Fifth Gear au testat două modele nipone de top - Mitsubishi EVO FQ400 şi Nissan GT-R. Cele două sportive japoneze cu tracţiune integrală sunt despărţite de 76 CP şi 200 kilograme, dar şi de o diferenţă de 8.000 de lire sterline. Întrebarea este care din ele va fi mai rapidă pe circuit.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution ar putea deveni hibrid

Mitsubishi dorește ca viitoarea generație a lui Lancer Evolution să utilizeze un tren de rulare hibrid. Acesta ar urma să dispună de un propulsor diesel care va fi asistat de un motor electric.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Urmareste Raliul Dakar 2010 pe iPhone si iPod Touch!

Aflati in postura de favoriti ai Raliului Dakar din 2010, cei de la Volkswagen au lansat o aplicatie pentru iPhone care va permite monitozarea in timp real a progresului inregistrat in aceasta competitie.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mitsubishi RVR, fratele crossover al lui Outlander

Platforma lui Lancer si Outlander a dat nastere unui nou model de la Mitsubishi, intitulat RVR. Vanzarile noului RVR incep in primavara viitoare in Japonia.
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Spot superb pentru Mitsubishi Lancer Evolution

Simplu, dar de efect. Aceasta ar putea fi carcterizarea corecta a spotului de care Mitsubishi i l-a "daruit" ultimului Lancer Evolution X.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Lancer EVO ar putea avea un tren de propulsie hibrid

Mitsubishi a prezentat un concept hibrid care utilizeaza acelasi sistem de tractiune integrala cu Lancer EVO X. Sistemul hibrid de pe PX MiEV Concept ar putea fi implementat si pe viitorul Lancer EVO XI.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Mitsubishi PX-MiEV Concept, un SUV care consuma doar 2%

Mitsubishi a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale conceptului PX-MiEV, un SUV hibrid bazat pe Outlander, care ofera un consum de numai 2 litri/100 km.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Industrie

Mitsubishi va rechema aproape 7.000 de Lancer-uri in SUA

Japonezii de la Mitsubishi vor face un recall pentru modelul Lancer in Statele Unite ale Americii. Aceasta rechemare in service este valabila pentru toate versiunile acestui model si va afecta aproape 7.000 de unitati.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru