Ioan Andone a trăit experienţa Băneasa Rally Show alături de echipa Repsol Mitsubishi

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.08.2010
Ioan Andone, imaginea Mitsubishi în România, a trăit senzaţii tari pe superspeciala Băneasa Rally Show în postura de copilot alături de Manu Mihalache.

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti şi imaginea Mitsubishi în România, a trăit o experienţă de neuitat la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX de grupa N. Modelul de raliuri a fost pilotat de Manu Mihalache în cadrul show-ului demonstrativ Băneasa Rally Show din parcarea complexului Băneasa Shopping City. Deşi evenimentul din parcarea centrului comercial a avut loc în data de 27 august, antrenorul echipei din Ştefan cel Mare i-a fost copilot lui Manu Mihalache cu câteva seri în avans, deoarece tehnicianul câinilor roşii este angajat astăzi, în ziua desfăşurării evenimentului, în pregătirile pentru meciul din campionat cu Universitatea Cluj.

Ioan Andone aniversează două luni de când este imaginea Mitsubishi în România şi conduce de atunci un Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D. Modelul respectiv este echipat cu un motor diesel de 3.2 litri care dezvoltă 200 CDP şi 441 Nm. SUV-ul nipon poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 11.1 secunde şi să atingă o viteză maximă de 180 km/h.

Ioan Andone a câştigat două titluri şi trei Cupe ale României în postura de jucător de fotbal, pe când activitatea de antrenor i-a adus titlul în banca tehnică a echipelor Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

După experienţa petrecută pe scaunul din dreapta al modelului Lancer Evolution pregătit de raliu, Ioan Andone a declarat: "A fost extraordinar. Mă aşteptam la o experienţă intensă, pentru că ştiam că Manu este unul dintre cei mai spectaculoşi piloţi de raliuri din România, şi aşa a şi fost. Nu mi-a fost deloc teamă. Nici nu ai cum lângă un astfel de profesionist şi, în plus, chiar dacă, poate, ai avea ceva emoţii, acestea dispar în momentul în care îl vezi cât de relaxat este mergând la limită. Îmi pare rău doar că mâine echipa mea are meci, altfel, cu siguranţă, veneam să asist la Băneasa Rally Show. Cu siguranţă însă, atunci când timpul o să-mi permită o să merg să vizionez o competiţie. Şi mi-ar plăcea să ma fiu copilot, iar dacă mi se va mai oferi ocazia, o să accept cu plăcere."

Cât despre Lancer Evolution, antrenorul "câinilor roşii" a spus: "Îmi plac maşinile de teren, dar, după ce am condus timp de o săptămână Evolution, am o nouă pasiune.

M-a încântat! Este o maşina extrem de puternică, dar care se conduce extrem de uşor şi îţi oferă senzaţii deosebite. Singurul regret este că nu avem şosele pe măsura unei astfel de maşini."

Via | Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru