Mercedes SLS AMG

Sambata, 18 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT Black Series, confirmat oficial de șeful AMG

Mercedes va profita din plin de popularitatea actualului AMG GT cu o versiune de performanță, dusă la extrem și botezată, cum altfel decât Black Series. Surpriza germanilor se va lăsa însă așteptată o perioadă.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT se lansează în 9 septembrie

Mercedes pregăteşte de multă vreme lansarea supercarului AMG GT. Modelul se va lansa în data de 9 septembrie, urmând ca debutul live să aibă loc cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Episodul de astăzi vă aduce o armată întreagă de modele Mercedes tunate, printre care şi extrem de atrăgătorul S63 AMG Coupe. Prezente la apel sunt şi Volkswagen Beetle Cabrio şi Range Rover Sport.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT - detalii şi imagini noi cu supercarul german

Mercedes a publicat noi informaţii şi un set de fotografii camuflate cu noul AMG GT, supercarul pregătit să-i ia locul actualului SLS AMG începând cu martie 2015.
Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes SLS AMG Last Edition - „cântecul de lebădă” al supercarului german

Mercedes a publicat primele imagini şi informaţii ale noului SLS AMG Last Edition, versiunea de adio a supercarului german, aşteptată la saloanele de la Los Angeles şi Tokyo, alături de noua limuzină S65 AMG.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes SLS AMG Final Edition - două teasere anticipează versiunea de adio

Mercedes a dezvăluit astăzi două teasere care anunţă un nou model AMG. Ar putea fi vorba despre ediţia de adio a supercarului, programată să debuteze în cadrul Salonului de la Los Angeles.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Industrie

Mercedes SLS AMG va spune „adio” publicului în martie 2014

Mercedes se pregăteşte să îşi ia rămas bun de la vârful său de gamă. Supercarul SLS AMG va ieşi din producţie în primăvara anului viitor pentru a face loc unui alt model sportiv, rival pentru Porsche 911.
Vineri, 07 Iunie 2013 | General

Mercedes SLS AMG EV a devenit cel mai rapid model electric pe circuitul de la Nurburgring

Mercedes SLS AMG EV a stabilit un timp de 7 minute şi 56 de secunde pe circuitul de la Nurburgring. Supercarul german devine astfel cel mai rapid model electric pe Iadul Verde şi primul care sparge bariera de 8 minute.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână

Automarket vă propune o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri de tuning din săptămâna care a trecut.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes SLS AMG Black Series - versiune extremă de 631 CP

Mercedes a dezvăluit astăzi cea mai puternică declinare a actualului SLS AMG, ediţia specială Black Series. Modelul vine cu 622 de cai putere şi performanţe demne de invidiat.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG a primit o ediţie specială pentru Japonia

Mercedes-Benz oferă o ediţie specială a lui SLS 63 AMG doar pe piaţa din Japonia. Aceasta are trei versiuni, diferenţiate de culori şi echipamente, şi va fi construită în serie limitată.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Coulthard prinde o minge de golf în habitaclul lui SLS AMG la 193 de km/h

David Coulthard, fostul pilot de Formula 1, a reuşit să prindă o minge de golf trimisă cu 278 km/h în habitaclul lui Mercedes SLS AMG. Britanicul a stabilit astfel un nou record mondial.
Luni, 09 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Maşini destinate bărbaţilor

Jurnaliştii americani au întocmit un top al maşinilor care se adresează cu precădere publicului masculin. Pe prima poziţie s-a situat Ferrari 458 Italia, urmat îndeaproape de BMW Seria 1 M Coupe.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes SL63 AMG - poze şi informaţii oficiale

Mercedes a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SL63 AMG. Roadsterul vine cu motorul V8 de 5.5 litri, în două versiuni de putere.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | General

TOP 25: Maşinile care frânează cel mai bine de la 100 la 0 km/h

BMW M3 GTS şi Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera sunt maşinile care frânează cel mai bine de la 100 la 0 km/h. Surpriza topului o reprezintă Opel Insignia 2.0 CDTI.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Tehnologie

Mercedes oferă clienţilor de SLS AMG un sistem care le măsoară performanţele

Mercedes introduce în lista de opţionale a modelelor SLS AMG coupe şi cabrio un sistem care măsoară performanţele maşinii şi timpii pe circuit.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Daimler, fotospion, Porsche 911, AMG, Mercedes AMG, Brabus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru