Mercedes SLS AMG

Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Vezi cine a pus SLS AMG pe tavan in reclama Mercedes care sfideaza fizica

Mercedes a publicat versiunea revizuita a reclamei SLS AMG in care acesta "se plimba" in viteza pe tavanul unui tunel. La finalul acesteia este deconspirata identitatea noului pilot.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Intern

Mercedes SLS AMG costa 149.000 de euro fara TVA in Romania

Filiala locala Mercedes a anuntat pretul oficial pentru Romania a supercar-ului Mercedes SLS AMG.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Reclama extrema pentru Mercedes SLS AMG

Mercedes cauta sa isi promoveze supercarul SLS AMG cu o noua reclama inteligenta, care duce la extrem performantele modelului german.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes pregateste SLS AMG Roadster

Versiunea decapotabila a lui Mercedes SLS AMG este testata in conditii extreme de catre inginerii constructorului german. Cei de la Carpix i-au surprins la lucru si ne-au furnizat aceste imagini.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes SLS AMG Desert Storm, editie speciala pentru Orient

Mercedes a lansat astazi o editie speciala a supercarului SLS AMG, botezata Desert Storm si destinata publicului din Orientul Mijlociu. Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Dubai.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar scoate la incalzire noul Mercedes SLS AMG

Britanicii de la Autocar s-au bucurat de cei 571 de cai putere ai noului supercar Mercedes SLS AMG pe circuit. Primele impresii sunt rezumate in filmul urmator.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Tuning

Primul tuning pentru Mercedes SLS AMG vine de la Brabus

Brabus va lansa in cadrul Salonului de tuning de la Essen prima interpretare a supercarului Mercedes SLS AMG, lansat abia in toamna la Frankfurt.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Divizia AMG ar putea lansa in viitor un motor diesel

Un oficial al diviziei de performanta AMG a declarat ca nu exclude posibilitatea dezvoltarii unui motor diesel de performanta, asemeni celui V12 TDI lansat de Audi pe SUV-ul Q7.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Incep comenzile pentru Mercedes SLS AMG: 149.000 de euro

Mercedes a anuntat oficial preturile pentru SLS AMG, noul supercar pregatit de marca germana pentru fanii sai. Masina costa 149.000 de euro fara taxe si poate fi comandata incepand de luni.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes ar putea crea o versiune mai mica si mai ieftina a lui SLS

Mercedes-Benz ar putea crea o versiune mai ieftina a lui SLS AMG, care va rivaliza modelul Porsche 911. Versiunea mai ieftina a lui SLS AMG ar putea intra pe piata abia peste cinci ani.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes SLS AMG electric vine in 2012

Rivalul lui Audi e-Tron va debuta la sfarsitul anului 2012 si va oferi performante superioare contra unei autonomii mai scazute. Mercedes SLS AMG eDrive ofera performante la un nivel similar cu versiunea pe benzina a acestui supercar.
Sambata, 07 Noiembrie 2009 | Tuning

Gullwing America a modificat Mercedes SLS AMG

Casa de tuning Gullwing America a creat un kit de design pentru supercarul Mercedes SLS AMG. Cu ajutorul acestuia tunerii au dorit sa imprime masinii un aspect retro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes pregateste o versiune Black Series a lui SLS AMG

Desi cei de la Mercedes-Benz au declarat ca "Razboiul Cailor Putere" s-a incheiat, inginerii AMG lucreaza la o versiune Black Series a lui SLS AMG, care va dezvolta circa 600 CP si va costa in jur de 260.000 de euro.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Crash-test cu supercarul SLS AMG

Inginerii de la Mercedes au realizat un crash-test cu modelul SLS AMG. Masina constructorului din Stuttgart dispune de un propulsor V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte pana la 563 de cai putere.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul SLK ar putea prelua designul lui Mercedes SLS AMG

Noua generatie a roadsterului Mercedes SLK este asteptata sa preia designul supercarului SLS AMG in 2011, atunci cand este asteptat debutul oficial.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Industrie

Magna va produce caroseria noului Mercedes SLS AMG

Compania austro-canadiana a reusit sa incheie un nou contract de productie cu Mercedes. Magna va produce la Steyr caroseria proaspatului Mercedes SLS AMG.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Noul SLS AMG Gullwing zboara peste Muzeul Mercedes

Mercedes a prezentat imaginile video ale operatiunii de asezare a unui SLS AMG, printr-o macara, pe platforma superioara a muzeului sau din Stuttgart.
Marti, 06 Octombrie 2009 | O lume nebuna

FOTO: Noul Mercedes SLS AMG "zboara" peste orasul Stuttgart

Trecatorii care s-au aflat astazi langa muzeul Mercedes din Stuttgart au asistat la un "spectacol aerian" al carui personaj principal a fost un exemplar SLS AMG.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

Mercedes SLS AMG va avea si o versiune Black Series

Divizia de performanta AMG a recunoscut ca lucreaza la o versiune SLS Blac Series, care ar urma sa fie dezvaluita in curand si sa cantareasca cu 300 de kilograme mai putin.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Premii auto

Daimler a primit patru premii in cadrul Internet Auto Awards 2009

Daimler a castigat de patru ori premiul intai pentru creatiile sale in cadrul celui mai mare sondaj public din Europa, Internet Auto Awards 2009. Modelele premiate sunt Mercedes B-Klasse si SLS AMG, alaturi de proiectul e-mobility si de sistemul Splitview.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Daimler, fotospion, Porsche 911, AMG, Mercedes AMG, Brabus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru