Incep comenzile pentru Mercedes SLS AMG: 149.000 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.11.2009
Mercedes a anuntat oficial preturile pentru SLS AMG, noul supercar pregatit de marca germana pentru fanii sai. Masina costa 149.000 de euro fara taxe si poate fi comandata incepand de luni.

Esential

149.000 de euro fara taxe costa noul Mercedes SLS AMG.

Mercedes a anuntat ca va deschide incepand de luni comenzile pentru cel mai nou supercar din gama sa, SLS AMG. Conform comunicatului oficial emis de compania germana, un exemplar SLS AMG va avea un pert de pornire de 149.000 de euro fara taxe.

"Dupa lansarea cu fast a modelului la Salonul de la Frankfurt, suntem extrem de nerabdatori sa asistam la lansarea comerciala a modelului, care va avea luni. Interesul pentru modelul nostru este imens si suntem convinsi ca SLS AMG ii va captiva pe toti clientii Mercedes-Benz", sustine Volker Mornhinweg, presedintele Consiliului de Administratie Mercedes-AMG.

La pretul de lista al modelului considerat urmasul celebrului Gullwing, clientii pot sa isi adauge optiuni speciale pentru a-si personaliza masina asa cum isi doresc. Printre optiunile disponibile se numara un sistem de franare din materiale compozite (9500 de euro), scaune sport AMG (3300 de euro), jante din aliaj forjat cu 10 spite (2000 de euro), capac din fibra de carbon pentru motor (4000 de euro), vopsea AMG Alubeam Finish argintie (10.000 de euro) sau un pachet audio semnat Bang&Olufsen (5900 de euro).

Modelul va fi livrat efectiv clientilor care il comanda doar in primavara anului viitor, compania germana punand la dispozitia tuturor celor interesati doua site-uri speciale in care poate fi admirat si analizat SLS AMG.

Acestea sunt disponibile AICI si AICI.

Va reamintim cateva dintre detaliile tehnice care fac din SLS AMG unul dintre cele mai interesante modele sportive lansate pe piata in ultima perioada. Pe langa designul foarte atractiv cu tenta retro, modelul german beneficiaza de serviciile unui motor V8 AMG de 6.3 litri care dezvolta 571 de cai putere si 650 Nm. In conditiile in care masa proprie a modelului german se ridica la 1620 de kilograme, acesta poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 317 km/h. Consumul mediu mixt anuntat de germani este de 13.2 litri/100 km.

via | Mercedes

Comentarii (16)

  • mihai B.
    :)
    opera de arta
    10 1
  • Mda
    Cand exista R8 V10 cu 25.000 mai ieftina, Gallardo LP-640 la acelasi pret si 458 Italia putin mai scumpa, care matura pe jos cu SLSul nu stiu ce vanzari va avea. Poate doar fanii sa se inghesuie.
    4 14
  • mihai B.
    Este opera de arta da aer niste optiuni de ne doare capu......
    Frane de 10 mii de euro........
    Vopsea de 10 mi de euro.......
    Ce mama dracului frate ca nu este F22.
    prefer un R8 V10 in apsenta unui BMW supersport.
    1 8
  • Practic in bucatarie
    Realizeaza cineva ca va fi foarte greu cu locurile de parcare cu aceasta masina, deaorece usile au un mod de deschidere care implica mult spatiu lateral. Cred ca o sa vedem multe SLS parcate pe doua locuri :))

    P.S.: Se va vinde pt ca este un Mercedes, iar argintiu arata chiar intr-un mare fel. Cu toate astea "on the track" nu cred va fi un mare hit. Ramane de vazut!
    1 5
  • daaa, un esec total
    da, cu usile o sa fie greu. O sa fie si ma greu cu sacul de cartofi.. oare incape in portbagaj? unde mai pui ca nu poti sa urci bordurile cu ea si sa mergi in offroad... si consuma mult, mai bine ii puneau un 1.3 diesel... clar nu e practica... o sa fie un esec... in plus vopseaua alba e scumpa... nasol
    4 3
  • :)
    mda chiar nu vedeti ca usile ocupa acelasi spatiu care il ocupa si usile normale cand sunt deschise sau voi aveti usi pe sina ca la autoutlitare usile ies max 50 cm in afara masini la fel cat ocupa si portiera unei alte masini deschise
    PS cat de curand o sa vedem minim 10 si prin romanica conduse de oameni "destepti"
    6 0
  • Jacksi
    De ce raportati o masnia ca asta doar la paret/performante? asemenea masina nu e extravaganda ca un lamborghini sau Ferrari si nici pe departe atat de plictisitoare ca un Audi. E ceva diferit si cred ca sunt multi care vor sa iasa din tipare avand in acelasi timp, performante pe masura, mai mult decat suficiente
    3 1
  • pret sls
    Dati pretul cu taxe ca ala ne intereseaza. in Romania Mercedes a anuntat deja pretul este de 177.310 euro cu TVA cu tot.
    1 0
  • mda.....R8 si alte supercaruri sunt masini de luat in seama dar aceasta masina are totusi cv mai special.....
    si cica unu mai sus.....se gandeste la sacu de cartofi si la off-road:))....frate asta e un supercar....nu un SUV.....esti pe spate cu lumea auto
    3 5
  • davyd :)) :D
    frate ala vb metaforic, facea mijto de copii de bani gata si de taranii care isi cumpara masina scupma dupa ce munceste poate toata viata doar asa se se dea mare, nu ai simtul umorului deloc
    10 0
  • Stift
    Parerea mea repet parerea mea ..... E urata rau... !!! Mie nu`mi place deloc sincer... si bordu e nasol nu are pic de eleganta iar scaunele alea sa numai zic k nu par deloc confortabile .... Si inafar k se ridica usile mai asa nu vad altceva super... aaa poate motoru ala imens... dar cand face vartej in rezervor pe criza asta nu prea mai e super....!!! P.S. de banii aia imi i-au N masini mult mai SuperCars !!!
    Ugly !!! My opinion !!!
    3 5
  • @MCD
    am simtu umorului pt ca ma pufnit rasu cand am vazut commu:)))1.3 diesel:))))
    daca ala a scriso asa la misto bv lui da nu se prea vede
    nam nimic cu el il inteleg.......io ii urez multa sanatate si succes in viata si sa mai vina la orash:)))
    0 8
  • @davyd
    Daca te-a pufnit rasul precum scrii, eu zic ca tu ar trebui sa mai iesi din grota, macar asa sa mai vezi si tu lumina soarelui pt ca gramatica si sensul figurat sunte prea departe de tine.
    P.S. sa nu-mi spui ca ai scris si tu la misto?!
    3 0
  • erata
    *sunt
    0 0
  • sa fie la misto... sa nu fie?!
    ma bucur totusi ca unii mai inteleg ce-i aia o ironie in ziua de azi... multi saraci cu duhul... dar fericiti, normal....
    1 0
  • @ cataliux
    Consider ca daca ai bani de un SLS nu se pune problema ca nu ai unde se deschis usile. Daca cumperi o astfel de masina o parchezi unde e loc sa deschizi usile lui, in lateral! Locuri din acestea mai speciale: Mall-uri, Hoteluri de 5*. Intelegi?

    Masina e frumoasa indiferent de culoare!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru