VIDEO: Crash-test cu supercarul SLS AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 31.10.2009
Inginerii de la Mercedes au realizat un crash-test cu modelul SLS AMG. Masina constructorului din Stuttgart dispune de un propulsor V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte pana la 563 de cai putere.

Comentarii (9)

  • irelevant
    atat timp cat acest crash test este facut chiar ce cei care au creat masina este irelevant.
    doar nu faceau un crash test sa arate punctele slabe si ce nu e bun la aceasta masina doar punctele pozitive ca si in reclame
    5 16
  • Subtirica
    esti atre
    tine-o tot asa si vei castiga
    1 4
  • @bbi - dupa modul tau de gandire, producatorii nu ar trebui sa mai testeze masinile inainte sa le scoata pe piata, mai bine le scot direct, lasa ncapu sa faca test (ooops, euroncap nici macar nu testeaza supercaruri) si apoi le retrag de pe piata daca ceva nu merge bine, interesant....
    Daca e atat de irelevant de ce majoritatea din cei care au avut accident intr-un SLR de exemplu, au iesit nevatamati din el, tot din cauza testului asta irelevant...
    13 3
  • ai naibi constructori
    ce nemernici au prezentat acest crash test doar ca sa evidentieze puctele forte de dragul de a-l convinge pe bbi sa-si cumpere un sls.
    dincolo de ironii filmuletul ne arata ca nemtii se gandesc la toate. chiar ma intrebam cum mai iesi din masina rasturnata in cazul usilor alora.
    10 1
  • irelevant
    vad ca voi tineti cu ursul asta e parerea voastra
    3 4
  • intr-adevar , cei de la mercedes vor sa scoata in evidenta punctele forte ale masini, dar nu stiu ce masina sport de pe piata are 5 stele la siguranta. Masinile astea sunt facute pentru viteza nu ca sa fie pachet de airbaguri........................
    2 1
  • sls
    Masinile astea sunt facuta sa zboare si sa fie sigure...Puneti la indoiala siguranta Mercedes?
    3 0
  • exitus
    :)
    doar ca ati uitat sa specificati viteza la care a avut loc impactul...fiind o masina sport,ma gandesc ca standardele ar trebui sa fie mai ridicate(parerea mea).
    0 0
  • bmw power pt decimus4u
    poate daca deschide usile alea urate in mers cred ca ar putea sa zboare.....................urata masina....................sa nu uitam siguranta masinilor mercedes,in ca masina a murit lady daiana?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru