Mercedes SLS AMG costa 149.000 de euro fara TVA in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Filiala locala Mercedes a anuntat pretul oficial pentru Romania a supercar-ului Mercedes SLS AMG.

Esential

149.000 de euro fara TVA este pretul de lista al modelului german.

Mercedes SLS AMG se lanseaza oficial in Romania la patru luni de la prezentarea oficiala a modelului, care a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul care dispune de aportul unui V8 de 6.2 litri poate fi comandat de clientii romani la pretul de lista de 149.000 de euro fara TVA, pretul cu toate taxele incluse ducandu-i pe viitorii fericiti posesori ai modelului la 177.000 de euro. Mercedes Romania le ofera celor interesati si optiunea achizitionarii in leasing a noului model, rata lunara fara TVA si fara asigurare urcand pana la 2388 de euro pentru o perioada de 48 de luni cu avans de 30%.

La pretul de lista al modelului considerat urmasul celebrului Gullwing, clientii pot sa isi adauge optiuni speciale pentru a-si personaliza masina asa cum isi doresc. Printre optiunile disponibile se numara un sistem de franare din materiale compozite, scaune sport AMG , jante din aliaj forjat cu 10 spite, capac din fibra de carbon pentru motor, vopsea AMG Alubeam Finish argintie sau un pachet audio semnat Bang&Olufsen.

Modelul va fi livrat efectiv clientilor care il comanda incepand cu primavara acestui an.

Va reamintim cateva dintre detaliile tehnice care fac din SLS AMG unul dintre cele mai interesante modele sportive lansate pe piata in ultima perioada. Pe langa designul foarte atractiv cu tenta retro, modelul german beneficiaza de serviciile unui motor V8 AMG de 6.2 litri care dezvolta 571 de cai putere si 650 Nm. In conditiile in care masa proprie a modelului german se ridica la 1620 de kilograme, acesta poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 317 km/h. Consumul mediu mixt anuntat de germani este de 13.2 litri/100 km.

via | Mercedes Romania

Comentarii (12)

  • castravetele.
    AMG
    ce bine ca e criza , acu 2 ani daca aperea era HIt, era plin pe dorobanti de SLS AMG ca apoi sa le vezi : "Cedez leasing, avans 1500 euro rata lunara 3000 de euro, mai sunt 42 de rate "
    14 3
  • e fai dar farurile alea de nissan 350z ma cam...
    1 7
  • mi se pare un pret destul de corect pt ce masina este SLS-ul dar cred ca va canibaliza serios din vanzarile SL63 AMG si SL65 AMG care au preturi apropiate respectiv mai mari decat SLS.
    4 1
  • criza asta
    daca aparea inainte de criza va garantez ca avea pretul peste 200.000 fara tva
    4 2
  • flavius
    TVA
    Poate stie Automarket cum pot ca persoana fizica sa fentez TVA-ul.Asta pentru ca peste tot in lume pretul este cu TVA inclus.
    2 0
  • Dr Felix
    SA SE DEA NUMAI CATE UNA SA SE AJUNGA LA TOTI!
    Ma intreb ce salar trebuie sa ai pt a putea cumpara o astfel de masina! Sau poate ca tocmai nu trebuie sa ai salar pt a putea cumpara o astfel de masina!!!!
    1 0
  • Blu3 Crush
    motoru lui de motor
    pai hotarati-va odata de cat ii motoru ala de 6.2 ("...dispune de aportul unui V8 de 6.2 litri...) sau de 6.3 (...beneficiaza de serviciile unui motor V8 AMG de 6.3 litri...)
    :p
    :p :))
    1 0
  • mircea
    @Blu3
    Ei, bine, asta e o problema pana si pentru Mercedes. Motorul are 6208 cmc (adica 6.2 litri), dar pe aripi sta scris cat China "6.3". Cica e in cinstea clasicelor AMG de competitie care au avut motoare de 6.3 litri.

    Sincer, imi scapa motivul. Poate au avut sigle 6.3 in plus ramase dinainte. :)
    4 0
  • paul S
    porcarie
    Consuma si mult si nici n-are portbagaj aproape deloc.
    E si foarte scumpa.
    Are garda la sol foarte joasa.
    Nu are decat doua locuri.

    Dati-mi un singur motiv rational pentru care un om cu mintea la locul ei ar prefera-o in locul unui Logan!

    Si nu-mi dati argumentatii de pustiulici prosti cu creier de "Poponet".
    2 0
  • Urat
    Nu imi place deloc
    Pt mn e o combinatie de :
    Faruri:Nissan 350Z
    Spatele:BMW Z8
    "Botul":Masserati
    Parerea mea.
    3 0
  • sustin cauza
    Da sustin mai tare e Logan face-lift.

    Cica sunt si proaste mi-a zis un mecanic de la RATB care are clio
    0 0
  • Pt tantalaii cu 6.3 si 6.2
    Habar nu aveti dar va dati cu parerea..... Inscriptia de pe caroserie este aproximativa la 99% din masinile din lumea asta. Daca scrie 3.0 (sau 30) inseamna ca are 29.... cmc. Si ca sa va bag de tot in ceata sa stiti ca la BMW-urile pe care scrie 35d are cilindreea de 2993 cmc...... la fel si la modelul 40d :))) Numai specialisti pe aici.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru