Primul tuning pentru Mercedes SLS AMG vine de la Brabus

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.11.2009
Brabus va lansa in cadrul Salonului de tuning de la Essen prima interpretare a supercarului Mercedes SLS AMG, lansat abia in toamna la Frankfurt.

Noul supercar Mercedes lansat in toamna aceasta la Frankfurt se bucura deja de atentia caselor de tuning. Cum era si normal, primii pe lista sunt cei de la Brabus, apropiati ai constructorului din Stuttgart de aproape 30 de ani. Desi tunerul de casa pastreaza inca secrete detaliile pachetului sau de accesorii, germanii de la Autobild au reusit sa puna mana pe prima imagine oficiala a exemplarului SLS AMG modificat.

Se pare ca Brabus s-a rezumat doar la elemente discrete, preferand sa nu altereze look-ul supercarului german, aclamat deja de fanii brandului. Astfel, la nivel exterior SLS Brabus se individualizeaza doar prin jantele impunatoare, de culoare alba si prin garda la sol mult mai coborata.

Surprizele sunt pastrate insa sub capota, unde se asteapta ca nemtii sa fi reusit sa stoarca aproximativ 700 de cai putere din unitatea standard AMG. Tunerul nu va instala unitatea sa V12 de 6.3 litri si 800 de cai putere, asa cum multe voci prevesteau. Toate informatiile despre noua creatie Brabus vor fi dezvaluite in curand, odata cu apropierea Salonului de tuning de la Essen.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru