Mercedes SLS AMG

Vineri, 06 August 2010 | Video

VIDEO: Simţ artistic sau prost-gust? SLS AMG vopsit mov mat

Cum scoţi în evidenţă un supercar într-o parcare burduşită cu astfel de maşini? Îl vopseşti într-o nuanţă neobişnuită. În acest caz, un mov mat inventat special pentru SLS AMG.
Joi, 22 Iulie 2010 | Tuning

Hamann a tunat Mercedes SLS AMG

Germanii tunează cel mai tare model german de generaţie nouă. Hamann a dezvelit astăzi propria versiune SLS AMG. Modificările sunt exclusiv estetice.
Duminica, 04 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Un tur de forţă cu SLS AMG la Goodwood Festival of Speed

Un exemplar Mercedes SLS AMG, o cameră montată pe capota acestuia şi circuitul de la Goodwood Festival of Speed sunt ingredientele pentru un filmuleţ de succes.
Vineri, 02 Iulie 2010 | Video

VIDEO: David Coulthard testează noul Mercedes SLS AMG E-cell

Versiunea electrică a lui SLS AMG a fost scoasă la încălzire de David Coulthard, fostul pilot de Formula 1 al celor de la McLaren şi Red Bull.
Sambata, 26 Iunie 2010 | Tuning

Kicherer prezintă SLS AMG Black Edition

Tunerii de la Kicherer au prezentat un nou pachet de performanţă şi design pentru SLS AMG. Creaţia germanilor poartă de numirea Black Edition şi poate produce până la 620 de cai putere.
Marti, 22 Iunie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG E-cell dezvoltă 533 CP şi 800 Nm

Mercedes-Benz a dezvăluit detaliile tehnice ale versiunii electrice a lui SLS 63 AMG. Pentru moment, nu a fost anunţată data de lansare a acestui model, dar ne aşteptăm la un debut în următorii patru ani.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testează Mercedes SLS AMG împotriva rivalilor săi

Autocar încearcă să stabilească un rival direct pentru Mercedes SLS AMG. Pe lista jurnaliştilor britanici se află Porsche 911 Turbo, Lamborghini Gallardo şi Aston Martin Vantage V12.
Joi, 17 Iunie 2010 | Accidente exotice

Primul accident suferit de un Mercedes SLS AMG

Nu au trecut decât trei luni de la prezentarea sa oficială în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi asistăm deja la primul accident. Un exemplar Mercedes SLS AMG a fost serios avariat în Rusia.
Sambata, 22 Mai 2010 | Premii auto

SONDAJ: Mercedes SLS AMG este cea mai atractivă maşină germană

Publicaţia Auto Bild a acordat premiul pentru cea mai atractivă masină germană modelului Mercedes SLS AMG.
Vineri, 14 Mai 2010 | Autoipoteze

Mercedes SLS AMG va avea un frate mai mic, hibrid

Mercedes intenţionează să aducă pe piaţă un frate mai mic al supercarului SLS AMG, capabil să adopte un tren de propulsie hibrid, compus din motorul V6 de 305 cai şi două unităţi electrice.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Modele noi

Viitorul Mercedes SLS AMG Black Series va fi similar cu versiunea GT3

Editia limitata Black Series a noului Mercedes SLS AMG va fi similara cu versiunea pentru GT3 a supercarului german: puternica, usoara si precisa.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz a lansat noul SLS AMG in Romania

Mercedes a prezentat in fata unui public numeros noul supercar SLS 63 AMG. Modelul este deja disponibil pe piata din Romania si are un pret de pornire de 177.310 euro cu toate taxele incluse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Martie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes SLS AMG GT3, solutia pentru circuit

Mercedes a dezvaluit astazi primele informatii si imagini oficiale ale versiunii SLS AMG GT3, destinata competitiilor din motorsport. Supercarul dezvolta aproximativ 600 de cai putere.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes SLS AMG GT3

Mercedes se pregateste de circuit cu noua versiune SLS AMG GT3. Fiind vorba de un model destinat exclusiv competitiei, ne putem astepta ca puterea supercarului sa treaca de 600 de cai putere.
Marti, 23 Martie 2010 | General

Mercedes 300 SL va concura alaturi de SLS AMG in Carrera Panamericana

Legendarul Mercedes 300SL va alerga alaturi de noul SLS AMG pe o competitie care retraieste competitia Carrera Panamericana din America Centrala.
Luni, 22 Martie 2010 | General

Seful AMG va conduce divizia de vehicule comerciale Mercedes

Volker Mornhinweg, omul care a recladit reputatia AMG din pozitia de presedinte, se va ocupa de la 1 aprilie de divizia de vehicule comerciale a constructorului Mercedes.
Joi, 11 Martie 2010 | Modele noi

Noi informatii despre viitorul Mercedes SLS AMG Roadster

Designul viitorului Mercedes SLS AMG Roadster au fost dezvaluite de surse din interiorul biroului european de brevete. Decapotabila va ajunge pe piata cel mai probabil la sfarsitul lui 2011.
Vineri, 26 Februarie 2010 | Motorsport

Mercedes SLS AMG este noul Safety Car in Formula 1

Mercedes a anuntat oficial astazi ca supecarul SLS AMG se va achita de indatoririle de Safety Car in actualul sezon de Formula 1. Debutul va avea loc in Bahrain pe 12 martie.
Luni, 22 Februarie 2010 | General

Cigarette Racing 46 Rider, barca inspirata de Mercedes SLS AMG

Cigarette Racing a lansat de curand o barca de viteza, botezata 46 Rider, care se inspira din supercarul SLS AMG. Asemanarile sunt doar de ordin estetic, sub capota diferentele fiind foarte mari.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes a inceput productia lui SLS AMG

Uzina care a primit in 2008 premiul pentru cea mai buna fabrica auto a lumii a inceput sa produca astazi noul supercar Mercedes SLS AMG.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Daimler, fotospion, Porsche 911, AMG, Mercedes AMG, Brabus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru