Hamann a tunat Mercedes SLS AMG

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.07.2010
Germanii tunează cel mai tare model german de generaţie nouă. Hamann a dezvelit astăzi propria versiune SLS AMG. Modificările sunt exclusiv estetice.

Casa de tuning Hamann a publicat primele fotografii ale propriei versiuni Mercedes SLS AMG. Deşi mulţi susţin că modelul german nu are nevoie de o casă de tuning pentru a-i desăvârşi designul, Hamann insistă pe propria viziune asupra celui mai recent supercar dezvoltat de Mercedes.

Schimbările operate de Hamann se rezumă la designul exterior, partea tehnică rămânând neatinsă de tunerii germani. Astfel, principalele modificări sunt reprezentate de jantele din aluminiu de 21 de inch vospite în negru şi de garda la sol, care a fost ridicată cu 30 de milimetri în raport cu varianta clasică SLS AMG. Pneurile au 245/30 ZR21 pe faţă şi 295/25 ZR21 pe spate, setul de pneuri şi jante ducându-i pe cei interesaţi la 10.500 de euro.

Apare o nouă terminaţie a sistemului de evacuare, reprezentată de patru ţevi din inox care inspiră putere, chiar dacă motorul clasic Mercedes nu e modificat. Diametrul fiecărei ţevi este de 90 de milimetri.

via | Hamann

Comentarii (1)

  • SUPER MASINA
    SE PLIMBA DEJA UNUL ROSU PRIN BUCURESTI.ARATA MAI BINE DECAT IN POZE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru