Cigarette Racing 46 Rider, barca inspirata de Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.02.2010
Cigarette Racing a lansat de curand o barca de viteza, botezata 46 Rider, care se inspira din supercarul SLS AMG. Asemanarile sunt doar de ordin estetic, sub capota diferentele fiind foarte mari.

Supercarurile pot naste pasiuni sau pot inspira creatii din alte domenii. Este exemplul lui Mercedes SLS AMG, modelul sportiv produs in Stuttgart, care a impresionat in momentul lansarii prin designul sau agresiv, cu amprente retro.

Supercarul a servit ca muza pentru americanii de la Cigarette Racing, o companie specializata in ambarcatiuni cu motor exclusiviste, care au dezvaluit in cadrul unui eveniment desfasurat la Miami o barca de viteza, botezata 46 Rider.

Pentru a crea o asemanare intre cele doua produse destinate exclusiv vitezei, Cigarette a folosit aceeasi vopsea exclusiva AMG Alubeam, de culoare argintie, aplicata manual pe SLS. Tehnica de vopsire face ca suprafata metalica sa reflecte lumina pentru a evidentia mai bine liniile de design. La interior, barca adopta materiale exclusiviste, cum este pielea fina Nappa, care imbaraca scaunele, aceeasi cu cea din supercarul german.

Desi se lasa inspirata de SLS AMG, barca celor de la Cigarette vine echipata cu doua motoare V8 Mercury, capabile sa dezvolte in total 2700 de cai putere, cu mult peste cei 571 de cai ai modelului german.

Momentan nu exista detalii despre pretul barcii 46 Rider, insa este foarte probabil ca acesta sa totalizeze o suma din sapte zerouri.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • not so much ..
    ori nu vad bine , ori am imbatranit , dar asta nu seamana nici in dungă cu SLS , am mai vazut barci inspirate dupa modele de masini dar semanau liniile designului; asa ca fara suparare pt iubitori dar degeaba mananci praz si te gandesti la fripturi
    4 0
  • DOAMNE...
    Cat de KITSCH sunt boxele din interior. Zici ca-s capace de roti pt logan 1.4MPI luate din talcioc.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru