Kicherer prezintă SLS AMG Black Edition

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.06.2010
Tunerii de la Kicherer au prezentat un nou pachet de performanţă şi design pentru SLS AMG. Creaţia germanilor poartă de numirea Black Edition şi poate produce până la 620 de cai putere.

Esential

620 de cai putere produce SLS AMG Black Edition

Casa de tuning germană Kicherer a pregătit un nou pachet de design şi de performanţă pentru Mercedes SLS AMG. Acesta a fost botezat de tunerii germani Black Edition. La exterior, creaţia germanilor a primit o folie mată de culoare negră, un spoiler pentru partea din faţă redesenat, un deflector de aer revizuit şi jante din aliaj de 20 de inch RS-1.

De asemenea, supercar-ul german a primit o nouă suspensie sport adaptabilă. În ceea ce priveşte pachetul de performanţă, inginerii Kicherer au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul mai performant.

Mulţumită acestor modificări, propulsorul V8 de 6.3 litri al lui SLS AMG Black Edition produce până la 620 de cai putere, cu 57 de cai putere mai mult decât versiunea de serie a supercar-ului german. Cu ajutorul celor 620 de cai putere, SLS AMG Black Edition sprintează de la 0 la 100 de km/h în 3.8 secunde.

Via | Kicherer

Comentarii (8)

  • Dacia, la voi se aude????? V-ati facut o idee despre ce ar trebui sa fie un BlackLine/Edition?
    3 10
  • BMW se aude?
    Mercedes-Benz are un supercar.
    Audi are un supercar.
    Lexus are un supercar.

    Pana si Hyundai are un supercar.

    BMW, la voi se aude?
    2 12
  • @ vasi
    BMW momentan are M6 .... dar sper sa auda mai bine ( ca performante e tot pe acolo si nu ma refer la lexus sau hyundai )
    8 1
  • MDA
    Uite BMW Z4 cu 550 CP atinge 100 Km/h in 3.9 secunde si nu este supercar, Mercedes SLS AMG in 3,8 secunde si are 620 CP . Stiu ca ar fi bine sa faca si BMW un supercar pentru a fi in rand cu lumea.
    9 2
  • TREBUIE UN SUPERCAR dar .....
    Toate masinile BMW sunt sportive , de la Seria 1 la Seria 7 , dar un SUPERCAR era bine venit. Uite totusi un M6 care intrece un supercar AUDI R8. http://www.youtube.com/watch?v=SyQ-NvwwntQ
    8 1
  • @ @vasi, @RTI
    Supercar
    De acord cu voi, dar prin supercar ne referim la ceva realmente sportiv, nu un varf de gama.

    M6 - a se vedea CLS 63 AMG. Are competitie.
    Z4 - a se vedea SL 63 / 65 AMG care pe langa faptul ca ofera aceleasi performante, este si din alt film.

    Seria 3, 5, 6, 7 - toate au un echivalent in gama MB, prin prisma rivalitatii M Division - AMG. Dar SLS din pacate pentru toti pasionatii de automobile nu are un concurent viabil din Munchen. Ar merge un seria 8, sau poate vor pune la punct acel BMW CLS de care vorbeau acum ceva vreme.
    3 3
  • @supercar
    cls nu prea e pe seria 6,unul are 4 iar altul doar 2 usi.
    Z4 nu are legatura cu SL,e mai mic,ai avut dreptate,e din alt film,filmul ala cu SLK
    6 3
  • da da
    da.bmw e masina sport dar nu are un varf.e greu.au si ei limita.se pare ca M6 este.stiu pe la 500 de cai ei.mai mult le e frica;))
    0 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru