Primul accident suferit de un Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.06.2010
Nu au trecut decât trei luni de la prezentarea sa oficială în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi asistăm deja la primul accident. Un exemplar Mercedes SLS AMG a fost serios avariat în Rusia.

După ce ieri va prezentam starea deplorabilă în care a ajuns un Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce China Edition în urma unui accident, astăzi revenim cu un alt supercar distrus. Este vorba despre deja popularul Mercedes SLS AMG, şi primul său accident care ajunge în atenţia mass-media.

Din primele informaţii se pare că accidentul s-a petrecut în Rusia, cauzele fiind momentan necunoscute. Deşi imaginea nu este foarte concludentă, se pare că modelul din Stuttgart a fost grav avariat în urma ciocnirii cu un mai vechi Lada 111. La volanul maşinii ruseşti se afla o femeie, care a suferit câteva leziuni serioase în urma impactului.

via | leblogauto

Comentarii (12)

  • Ivanoff
    Cine este de fapt in top...
    Si la un moment dat chiar credeam ca sunteti impartiali...
    De obicei pe acest site stirile vin cu o zi-doua intarziere fata de voi insa vad ca acum v-au luat-o inainte sau pur si simplu voi ati omis...
    8 2
  • :)
    Cu cat mai multe accidente,cu atat mai bine.

    Pentru producatori.
    6 5
  • Bentley
    SLS
    Daca eram la volanul Laditei, intram de ciuda in SLS :)
    5 8
  • SI Lada cum arata dupa accident?
    6 1
  • gabi_o
    pt Bentley
    Eu zic ca Lada aia a intrat in istorie ca fiind prima masina care a produs o dauna totala unui sls!
    7 2
  • Flaviu C
    nu pare dauna totala
    dupa cum se vede din poza eu zic ca lonjeronul stang si motorul nu au fost afectate. aripa farul stang spoilerul. elemente de sustinere ai rotii si alte chestii minore, senzori , airbaguri s.a.m.d...
    1 8
  • vai...
    Deja este o moda acum. "Promit" ca imi voi cumpara o masina tare sa o busesc si voi ajunge pe automarket ...

    Serios cu ce ne ajuta ca au facut unii accident ? Conteaza marca sau cat de noua este ? Conteaza daca au scapat sau nu cu viata. Dar la cate stiri de genu asta citesc zilnic ,m-am saturat...Vreau sa ma delectez cand citesc Automarket,nu alte nenorociri. Urmeaza baba violata de cei nepotii ei,sau ce?

    Fara suparare :)

    P.S. : Urmeaza comentarii gen : " Daca nu iti place nu citii " Cui ii plac stirile de genu,si DE CE?
    10 1
  • @GreeN
    Parerea mea e ca nu sunt deloc in afara subiectului stirile de genul asta. De obicei sunt o confirmare sau o infirmare a rezultatelor euro ncap, acestea avand loc in conditii reale. Pe mine chiar m-ar fi interesat daca faza cu usile care se deschid chiar si dupa o rasturnare este reala, insa nu e cazul de fata.
    In concluzie, ideea e ca stirea nu vizeaza intamplarea in sine sau soarta pasagerilor, ci mai degraba cum se comporta o masina la un accident real fata de unul simulat.
    6 4
  • @vali_budascu
    sau este doar subiect de barfa..cool stuff ;). ai fost prea profund..si majoritatea cititorilor sunt prea superficiali. eu merg pe ideea de simpla barfa cool
    7 0
  • ady_lethal
    Un sfat
    asta e bine de vazut si de cantarit de catre producatori si sa numai vanda la oti baieti asta cu bani si prosti la volan ..sa le vand dupa ce le da test de conducere si ii verifica cate accidente au la activ ..parerea mea
    2 0
  • robert
    salut
    Construieste un imperiu virtual si transforma profitul in bani reali.
    ANNO1777 este un joc online gratuit care poate fi jucat direct intr-un browser web cum este Internet explorer sau Mozzzila Firefox. Vei fi in postura unui cetatean al secolului XVII care lupta pentru a castiga respectul si admiratia celorlalti. Banii virtuali pot fi schimbati in bani reali si invers, iar timpul petrecut in joc poate deveni treptat profitabil.
    http://w w w .anno1777.com/index.php?i=7984
    0 0
  • GlennLuz34
    answer
    I guess that to receive the loans from creditors you ought to present a great reason. But, once I've got a small business loan, just because I wanted to buy a bike.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru