Accident cu unul din cele 10 exemplare Lamborghini LP670-4 SV China Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Unul din cele zece exemplare Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce China Edition a fost distrus pe o autostradă de lângă Beijing, după ce şoferul a pierdut controlul la 180 km/h.

Esential

3.2 secunde îi sunt necesare supercarului italian să atingă 100 de km/h.
342 de km/h este viteza maximă a supercarului italian.

În luna aprilie a acestui an, Lamborghini făcea furori în cadrul Salonului de la Beijing, cu o ediţie exclusivistă a lui Murcielago, creată special pentru piaţa chineză. Botezată LP670-4 SuperVeloce China Edition, versiunea personalizată a fost produsă în doar 10 exemplare, toate fiind deja cumpărate în momentul închiderii salonului auto chinez.

La numai două luni de la debutul oficial, unul din cele zece exemplare a fost deja distrus de proprietarul său, pe o autostradă de lângă Beijing. Se pare că supercarul de 670 de cai putere, rula cu o viteză de 180 de km/h atunci când şoferul a pierdut controlul şi a ieşit de pe carosabil, acroşând mai mulţi copaci de pe marginea drumului. Din fericire, şoferul şi pasagerul nu au suferit răni grave, deşi nici unul dintre ei nu purta centura de siguranţă în momentul accidentului.

Puterea livrată de motorul central propulsează supercarul italian de la 0 la 100 de km/h în doar 3.2 secunde şi îi permite să atingă o viteză maximă de 342 de km/h.

via l autogespot

Comentarii (5)

  • No... nasol ce sa zic! Mai sunt 9 :))
    5 2
  • MADE IN CHINA
    Zi ,,chinez'' si trage apa!
    9 6
  • Wow
    Incredibil, la 180 si fara centura au scapat cu viata :-o Asta da masinuta :X Oricum cat de inconstienti au putut fi omuletii aia galbeni...:-j
    13 0
  • trist
    ma intreb furtuna de asta seara din Bucuresti cate "victime" o mai fi facut din randul supercar'urilor, bine multe stau in garaje, dar nu se stie niciodata de unde cade un copac.
    on topic: putea sa fie mama masinilor daca la viteza aia dadeai cu capul in bord sau in altceva, au avut noroc. Oricat de sigura ar fi masina daca nu porti centura e egal cu zero...
    4 2
  • LIFEPHORM
    3.2
    3.2 secunde îi sunt necesare supercarului italian sa se faca praf poate!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru