Mercedes SLS AMG

Marti, 20 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes: "Vom lansa SLS AMG Black Series şi SLS electric"

Constructorul german a anunţat că va produce o ediţie limitată de performanţă SLS AMG Black Series precum şi versiunea electrică SLS E-Cell.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Intern

Mercedes SLS AMG Roadster costă 203.360 de euro în România

Românii care îşi doresc un supercar exclusivist, capabil să renunţe la acoperiş în doar 11 secunde, pot scoate din buzunar 203.360 de euro pentru SLS AMG Roadster.
Duminica, 29 Mai 2011 | Modele noi

Oficial: Mercedes-Benz prezintă SLS AMG Roadster

Oficialii Mercedes-Benz au publicat o serie de fotografii noi cu versiunea finală a lui SLS AMG Roadster. Modelul va debuta la Frankfurt, iar doritorii îl vor putea comanda începând cu luna viitoare.
Vineri, 13 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes SLS AMG primeşte suspensie adaptivă şi culori noi

Mercedes a anunţat o serie de revizuiri minore pentru supercarul său SLS AMG. Coupe-ul primeşte o suspensie adaptivă în lista de opţionale, precum şi alte îmbunătăţiri.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Concepte

Mercedes SLS AMG, deghizat în hainele unui vehicul medical

Mercedes a expus zilele acestea o versiunea concept a modelului SLS AMG: Supercarul preia look-ul unui vehicul medical de urgenţă şi intervenţie rapidă.
Marti, 29 Martie 2011 | Autoipoteze

Mercedes SLS AMG Roadster ar putea debuta luna viitoare

Mercedes ar putea grăbi dezvăluirea derivatului decapotabil SLS AMG Roadster. Modelul este programat să debuteze în toamnă la Frankfurt, dar maşina ar putea fi văzută luna viitoare la New York.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 nominalizaţi ai concursului World Car of the Year

Juriul World car of the Year a anunţat nominalizaţii la cel de-al doilea premiu important din industria auto. Câştigătorul va fi anunţat la mijlocul lunii aprilie.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Test cu SLS E-Cell, prototipul electric al lui Mercedes SLS AMG

Britanicii de la AutoExpress au fost invitaţi să testez versiunea electrică a supercarului Mercedes SLS AMG. Botezat SLS E-Cell, modelul surprinde plăcut, dar trădează şi defecte.
Marti, 07 Decembrie 2010 | Fotospion

SPIONAT! Acesta este Mercedes SLS AMG Roadster!

Versiunea decapotată a supercar-ului Mercedes SLS AMG este testată de inginerii din Stuttgart la Cercul Polar alături de principalul său rival de piaţă: Audi R8 V10 Spyder.
Luni, 06 Decembrie 2010 | Modele noi

McLaren SLR reînvie cu ajutorul pachetului Edition

McLaren a prezentat la Salonul Auto de la Essen o ediţie specială a supercarului SLR. Botezată Edition, versiunea personalizează modelul exotic, garantând în acelaşi timp exclusivitate.
Miercuri, 01 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Cerculeţe cu SLS AMG cu uşile deschise

Ușile de tip fluture ale lui Mercedes SLS AMG pot juca un rol pur estetic atunci când la volan se află un pilot pregătit pentru spectacol.
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | Tuning

Brabus modifică Mercedes SLS AMG

Tunerul german Brabus a prezentat la Salonul de tuning de la Essen pachetul de caroserie Widestar pentru Mercedes SLS AMG.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: 22 de minute pe pistă în compania lui Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Circuitul german Lausitz a găzduit primul test oficial al lui Mercedes SLS AMG GT3. Glasul motorului V8 al supercarului german poate fi savurat din plin în cele 22 de minute ale acestui clip.
Duminica, 17 Octombrie 2010 | Tuning

Tuning elveţian pentru Mercedes SLS AMG

Tunerii elveţieni de la FAB Design au prezentat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Mercedes SLS AMG. Mulţumită acestora, supercarul german inspiră mai multă agresivitate şi este capabil să dezvolte 603 cai.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | Tuning

Tuning excentric de la Domanig pentru Mercedes SLS AMG

Pentru cei care îşi doresc un Mercedes SLS AMG dus la extrem, cei de la Domanig propun un kit de caroserie excentric şi o putere totală de 600 de cai.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Derapaje controlate pe asfalt umed cu Mercedes SLS AMG

Ed Redfern, senior stunt driver Mercedes-Benz, ne arată cum duce SLS AMG în drift pentru a-l pilota ulterior "cu picioarele"
Luni, 06 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Ce au în comun noul Mercedes SLS AMG şi Roger Federer?

Un nou spot publicitar pentru Mercedes SLS AMG face legătura dintre gesturile de victorie ale lui Federer şi caracteristica principală a celui mai nou supercar Mercedes.
Joi, 26 August 2010 | Tuning

OFICIAL: Mercedes SLS AMG by Brabus

Casa de tuning Brabus a pregătit un nou pachet pentru supercarul Mercedes SLS AMG. Kitul include elemente aerodinamice dezvoltate în tunelul aerodinamic.
Duminica, 15 August 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG GT3 va fi distribuit începând cu luna februarie 2011

Mercedes-Benz a deschis oficial lista pentru SLS AMG GT3. Acesta va avea un preț de 397.735 de euro cu tot cu TVA, iar livrările vor fi făcute începând cu luna februarie 2011.
Marti, 10 August 2010 | General

Elveţia: Amendă de 1 milion de dolari pentru o viteză de 290 km/h

Proprietarul unui Mercedes SLS AMG a fost surprins de aparatul radar al poliţiei elveţiene cu 290 de km/h, într-o zonă în care viteza era limitată la 120 km/h. Şoferul a rămas fără maşină până la plata amenzii de un milion de dolari.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Daimler, fotospion, Porsche 911, AMG, Mercedes AMG, Brabus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru