Tuning excentric de la Domanig pentru Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.09.2010
Pentru cei care îşi doresc un Mercedes SLS AMG dus la extrem, cei de la Domanig propun un kit de caroserie excentric şi o putere totală de 600 de cai.

Esential

600 de cai putere dezvoltă SLS AMG după tratamentul Domanig.

După interpretările unor nume consacrate din lumea tuningului, Brabus sau Hamann, Mercedes SLS AMG primeşte şi vizita specialiştilor de la Domanig, nu atât de populari, dar destul de radicali atunci când vine vorba de personalizare.

Creaţia lor impresionează la prima vedere prin culoarea caroseriei, un roşu aprins, care se regăseşte chiar şi la nivelul jantelor de 20 de inch pe faţă şi 21 de inch pe spate. Pentru a amplifica aspectul sportiv, germanii au adăugat o extensie pentru spoiler, o garda la sol redusă considerabil, cu aproape 3.5 centimetri, şi un nou sistem de evacuare.

Sub capotă, Domanig nu putea trece cu vederea resursele propulsorului pe benzină, un V8 de 563 de cai putere, care a fost modificat pentru a livra un total de 600 de cai. Aportul de putere ar putea face ca supercarul german să îşi îmbunătăţească sprintul de la 0 la 100 de km/h, însă Domanig nu oferă informaţii în acest sens.

De asemenea, tunerul nu a publicat detalii nici despre preţul pachetului de modificări.

via | autogespot

Comentarii (4)

  • the hep
    oare ce garda la sol are SLS-ul de serie , daca cei de la Domanig au redus-o cu 9 cm ?!?!?!?
    3 1
  • ha ha ha
    hep, ce o sa ti-o "incasezi " pt acei 9 cm..... mi-e mila de tine deja . dar stai linistit , si eu am vazut ca erau 9 cm inainte de a se corecta la 3.5
    :P
    4 0
  • Alex Radoi
    Doamne, ce tiganie a iesit... Si cat de bine poate arata pe viu una nemodificata. Eleganta tare!
    1 0
  • BaditzaEx
    nu-mi place
    mai ales jentile , sunt oribile !!! acelea sunt pt un muscle-car american.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru