Brabus modifică Mercedes SLS AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.11.2010
Tunerul german Brabus a prezentat la Salonul de tuning de la Essen pachetul de caroserie Widestar pentru Mercedes SLS AMG.

Casa de tuning germană Brabus a prezentat în cadrul Salonului de tuning de la Essen viziunea proprie asupra lui Mercedes SLS AMG. Dacă până acum, tunerul german ne obişnuise cu modificări extreme în care resursele motoarelor erau duse până la limită, de această dată, propulsorul V8 de 6.2 litri care echipează supercarul din Stuttgart a rămas neatins.

Tunerii de la Brabus s-au mulţumit cu dezvoltarea unui pachet de caroserie mult mai incisiv şi mai uşor, pe care l-au botezat Windstar. La exterior, modelul german a primit un spoiler faţă uşor modificat, deflectoarele de aer laterale au fost gândite în aceleaşi linii ca şi prizele de aer din faţă, iar partea din spate impresionează prin prezenţa unui deflector nou. Toate elementele noi ale caroseriei au fost realizate din fibră de carbon. Mulţumită acesteia, masa totală a supercarului german s-a redus cu 12 kilograme.

Pentru ca pachetul exterior să fie complet, germanii oferă un set de jante Monoblock F Platinum Edition ultra uşoare de 20 sau 21 de inch încălţate cu pneuri Yokohama.

În plus, SLS AMG Widestar a primit o suspensie sport nouă de provenienţă Bilstein, care poate fi ajustată electronic şi care micşorează garda la sol a maşinii cu până la 30 mm. Puterea agregatului de 6.2 litri a crescut cu 12 cai putere mulţumită noului sistem de evacuare din titan. La interior, clienţii vor fi întâmpinaţi de materiale precum Alcantara, fibră de carbon sau piele naturală.

Via | Brabus

Comentarii (4)

  • ...
    ce bine ca nu au mai umblat la motor pentru ca iar ar fi creat o masina cu 1000+ cai care nu putea fi controlata
    7 2
  • brabus
    http://boyztoyz.byethost11.com/brabus-widestar/
    0 0
  • pimpy
    Ce"tari " sunt ledurile de la interior ,prea incarcata totusi!
    1 1
  • negru, albastru, rosu gri
    cred c-or mai fi si altele. bleah, prea tiganesc. in comanda pt un seic va mai apare si aurul...urat
    P.S. si guvernul vrea tigani!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru