SPIONAT! Acesta este Mercedes SLS AMG Roadster!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 07.12.2010
Versiunea decapotată a supercar-ului Mercedes SLS AMG este testată de inginerii din Stuttgart la Cercul Polar alături de principalul său rival de piaţă: Audi R8 V10 Spyder.

Partanerii noştri de la CarPix au surprins în teste, în nordul îndepărtat al Suediei, unul dintre următoarele hituri de piaţă ale celor de la Mercedes. Este vorba de versiunea Roadster a lui SLS AMG, un model pe care pasionaţii mărcii din Stuttgart îl aşteaptă cu nerăbdare.

Foarte interesant este că testele realizate de inginerii Mercedes la Cercul Polar sunt unele comparative, fotografii noştri observând în paralel un Audi R8 V10 Spyder pe care oficialii mărcii din Stuttgart îl testează ca sparring-partner pentru noul SLS AMG Roadster.

Conform informaţiilor existente până acum, schimbările tehnice pe care le va aduce noul SLS AMG Roadster se vor limita la îmbunătăţirea rezistenţei caroseriei şi la modificarea logică a modului de deschidere a uşilor, care vor avea balamale clasice.

Noul Mercedes SLS AMG Roadster va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc în luna septembrie a anului viitor.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • pacpac
    deci
    mercedes a cumparat/inchiriat un audi pentru a compara masina lor probabil cei de la audi is deja beti de fericire
    7 3
  • mda
    nu inteleg de ce un roadster trebuie neaparat testat in suedia pe zapada si frig dar ma rog..poate au si ei fantezii sa mearga cu decapotabila la -20 de grade!! mai bine veneau in romania si sa vada daca intra praful in el cand e decapotat...
    5 6
  • Mercedesul este mult mai frumos decat uratania asta de R8. Dar daca Mercedes a ajuns sa isi testeze masina alaturi de un rival cred ca e cam naspa. Probabil testeaza AUDI si apoi testeaza MErcedes sa il faca mai tare, probabil este o noua moda. NASPA
    3 14
  • bogdan
    @edi
    il testeaza in conditii extreme ca sa fie siguri ca functioneaza perfect in conditii normale... asa se testeaza de fapt orice lucru de pe lumea asta; ai prefera sa il testeze la +20 grade si apoi sa constati ca la -10 e pe butuci?
    revenind la subiect... pacat ca va pierde usile..
    9 1
  • Intradevar e pacat ca pierde usile tip fluture... n-aveau de ales, doar nu puteau sa ii puna fermuar in plafonul textil si sa te bagi ca in cort. :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru