Comentarii (5)

  • pacpac
    deci
    mercedes a cumparat/inchiriat un audi pentru a compara masina lor probabil cei de la audi is deja beti de fericire
    7 3
  • mda
    nu inteleg de ce un roadster trebuie neaparat testat in suedia pe zapada si frig dar ma rog..poate au si ei fantezii sa mearga cu decapotabila la -20 de grade!! mai bine veneau in romania si sa vada daca intra praful in el cand e decapotat...
    5 6
  • Mercedesul este mult mai frumos decat uratania asta de R8. Dar daca Mercedes a ajuns sa isi testeze masina alaturi de un rival cred ca e cam naspa. Probabil testeaza AUDI si apoi testeaza MErcedes sa il faca mai tare, probabil este o noua moda. NASPA
    3 14
  • bogdan
    @edi
    il testeaza in conditii extreme ca sa fie siguri ca functioneaza perfect in conditii normale... asa se testeaza de fapt orice lucru de pe lumea asta; ai prefera sa il testeze la +20 grade si apoi sa constati ca la -10 e pe butuci?
    revenind la subiect... pacat ca va pierde usile..
    9 1
  • Intradevar e pacat ca pierde usile tip fluture... n-aveau de ales, doar nu puteau sa ii puna fermuar in plafonul textil si sa te bagi ca in cort. :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru