Mercedes SLS AMG primeşte suspensie adaptivă şi culori noi

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.05.2011
Mercedes a anunţat o serie de revizuiri minore pentru supercarul său SLS AMG. Coupe-ul primeşte o suspensie adaptivă în lista de opţionale, precum şi alte îmbunătăţiri.

Odată cu lansarea derivatului său decapotabil, SLS AMG va oferi publicului o serie de elemente noi, care vin să îmbogăţească oferta versiunii 2011.

Pe lista de opţionale, clienţii vor regăsi o suspensie adaptivă AMG, cu trei moduri de funcţionare. Sistemul va permite celor doi pasageri să se bucure de o rulare mai confortabilă decât cea oferită de vechea versiune. De asemenea, modul Sport va rigidiza suspensia ceva mai bine, atunci când traseul şi tipul de exploatare o vor cere. Comanda pentru selectarea tipului de rulare dorit va fi amplasată pe consola centrală, la îndemâna şoferului.

Odată cu noul tip de suspensie, Mercedes va oferi şi un nou sistem de siguranţă, deja familiarul Blind Spot Assist, mai exact sistemul de monitorizare a unghiului mort. Tot pentru confortul pasagerilor a fost modificat şi sistemul multimedia, semnat de AMG, care a primit în plus un sistem de telemetrie, ce măsoară forţele "g".

În luna iulie, acestor modificări li se vor alătura şi o serie de nuanţe de vopsea noi pentru caroseria coupe-ului. 

via | motorauthority

Comentarii (2)

  • Excomunicatorul
    :)
    Chiar si la varfuri din astea,mai exista loc de mai bine...Catre ce ne indreptam fratilor?...
    4 0
  • Aaa?...Parca asa mai vii de-acasa...
    Caroseria cand o schimba? :) Nu-mi place stiluuulll....
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru