Mercedes SLS AMG, deghizat în hainele unui vehicul medical

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.05.2011
Mercedes a expus zilele acestea o versiunea concept a modelului SLS AMG: Supercarul preia look-ul unui vehicul medical de urgenţă şi intervenţie rapidă.

Esential

563 de cai putere dezvoltă versiunea de serie a modelului SLS AMG.

Mercedes va expune la evenimentul anual RETTmobil 2011, dedicat inovaţiei, siguranţei şi competenţei a peste 20.000 de vizitatori, o versiune concept a supercarului său SLS AMG. Modelul sportiv îmbracă hainele unui vehicul medical de urgenţă, fiind prezentat ca o soluţie de intervenţie foarte rapidă.

Ediţia specială a noului SLS AMG Emergency Medical Concept se individualizează prin culoarea argintie a caroseriei, peste care au fost aplicate însemnele medicale specifice. Nu putea lipsi nici girofarul cu lumini albastre, poziţionat pe capotă.

De propulsia conceptului de intervenţie se va ocupa acelaşi motor V8 de 6.2 litri, capabil să livreze 563 de cai putere, transmişi punţii spate cu ajutorul unei cutii automate AMG Speedshift DCT-7. Sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează în 3.7 secunde, însă valoarea ar putea să crească în cazul lui SLS AMG Emergency Medical Concept.

Cu aceeaşi ocazie, Mercedes va expune două vehicule de intervenţie bazate şi pe C-Klasse şi E-Klasse.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru