Mercedes SLS AMG Roadster costă 203.360 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.06.2011
Românii care îşi doresc un supercar exclusivist, capabil să renunţe la acoperiş în doar 11 secunde, pot scoate din buzunar 203.360 de euro pentru SLS AMG Roadster.

Esential

11 secunde îi sunt necesare noului SLS AMG pentru a renunţa la acoperiş
50 de km/h este viteza până la care se poate rabata acoperişul lui SLS AMG Roadster.

Deşi a fost dezvăluit recent, la sfârşitul lunii trecute, Mercedes SLS AMG Roadster poate intra şi în atenţia publicului din România, preţul supercarului decapotabil fiind deja publicat pe site-ul importatorului din ţara noastră.

Modelul german pleacă de la 203.360 de euro cu TVA, o valoare piperată, dar care justifică exclusivitatea şi performanţele vârfului de gamă din Stuttgart. Preţul este mai mare cu 8680 de euro decât cel al coupe-ului, diferenţa justificând prezenţa acoperişului rabatabil, cu structură inovatoare.

După cum probabil aţi intuit, sub capotă respiră acelaşi V8 aspirat care produce 563 de cai la 6.800 rpm şi dezvoltă un cuplu motor de 650 Nm la 4.750 rpm. Mercedes SLS AMG Roadster renunţă la uşile cu deschidere verticală în favoare unui soft-top şi a unor portiere convenţionale.

Din acest motiv, inginerii Mercedes au fost nevoiţi să aducă o serie de ranforsări structurii din aluminiu, iar masa totală a crescut cu 40 de kilograme, comparativ cu versiunea Coupe.

Acoperişul soft-top este fabricat din trei straturi de pânză, magneziu şi aluminiu şi poate fi capotat sau decapotat în 11 secunde până la viteza de 50 km/h.

Pentru a încălzi capul şi gâtul pasagerilor săi atunci când acoperişul este rabatat, SLS AMG Roadster vine cu sistemul Airscarf, care constă într-un sistem de ventilaţie integrat în tetiere.

Comentarii (9)

  • Mircea
    CAT BAAAA ?!?!?!?!?!?
    11 2
  • uite cat
    cam cat 3 X5-uri, coane. dar nu merge iarna pe ulitza :) e frumos, da-l dreq, merita cascavelul.
    9 1
  • Costa de 3 ori mai mult decat un X5, nu merge iara ulita, nu are loc in portbagaj decat un rucsac, la fiecare traversare a unei linii de tranvai in Bucuresti trebuie sa mergi ca un melc, nu-ti poti lua toti prietenii in ea ... dar cand ma gandesc cum m-as simti in timp ce as conduce-o nu imi pasa de nici un dezavantaj al acestei masini.
    10 1
  • stai să îmi găsesc carnetul de cecuri!
    5 0
  • 203.360 de euro ..... precizie nemteasca in stabilirea pretului / posibil sa coste 203.359,87 euro dar au facut un efort si au rotinjit suma sa nu fie problema la plata cash
    8 0
  • Oare vine si cu bruneta din poza 3 la pachet? :) La banii astia ar trebui...
    2 0
  • @FloRx - la mercedes la casierie iti dau restul la bani, pana la ultimul ban :) ... dar tre sa ai banii intai :))

    ... 200demii. ... pai mai bine mai pui un pic si iti iei un CL65 foolopshans ... dar nu face ce face SLS
    2 0
  • marius
    nu ai ce sa reprosezi la masina asta.nota 10
    0 0
  • floryn
    SLS
    O masina exceptionala..am avut placerea sa o vad live lao expozitie auto..masina era comandata..avea u pret de 211 000,insa cel mai scump mi s-a aprut audio Bang&Olufsen care e in jur de 7,000 euro...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru