OFICIAL: Mercedes SLS AMG by Brabus

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.08.2010
Casa de tuning Brabus a pregătit un nou pachet pentru supercarul Mercedes SLS AMG. Kitul include elemente aerodinamice dezvoltate în tunelul aerodinamic.

După ce a surprins fanii Mercedes cu primul pachet de tuning pentru supercarul SLS AMG, tunerul german Brabus revine cu un pachet de accesorii pentru vârful de gamă al constructorului din Stuttgart.

Pachetul tunerului include un set de accesorii aerodinamice din carbon, dezvoltate în tunelul de vânt propriu. Kitul include un spoiler frontal cu prize de aer redesenate, fante de aerisire din carbon, un eleron semnat Brabus şi un deflector posterior.

Brabus nu putea să lase supercarul fără un set de jante exclusiviste. Vorbim despre patru unităţi create la comandă, Monoblock F Platinum Edition, cu dimensiuni de 20 de inch pe faţă şi 21 de inch pe spate, încălţate cu pneuri de performanţă. Brabus s-a preocupat şi de suspensia standard care a primit sistemul Ride Control, capabil să reducă garda la sol a modelului sportiv cu până la 40 de milimetri.

Pentru interior, tunerul german a păstrat un volan sport complet nou, inserţii din inox pentru praguri, cu logo-ul Brabus iluminat, şi pedale din aluminiu.

via | automobilesreview

Comentarii (1)

  • andrei
    aha
    la motor nimic? oricum superba masina
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru