Seful AMG va conduce divizia de vehicule comerciale Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.03.2010
Volker Mornhinweg, omul care a recladit reputatia AMG din pozitia de presedinte, se va ocupa de la 1 aprilie de divizia de vehicule comerciale a constructorului Mercedes.

Mercedes a anuntat ca presedintele diviziei sale de performanta AMG, Volker Mornhinweg, va parasi functia de conducere pentru un post similar in cadrul departamentului de vehicule comerciale.

Mornhinweg este recunoscut in prezent ca fiind omul care a redat stralucirea AMG si a fortat dezvoltarea unor modele de performanta competitive, capabile sa lupte cot la cot cu divizia rivala M, a celor de la BMW. Supercarul SLS, lansat anul trecut, poate fi vazut asadar ca o incununare a eforturilor depuse in perioada petrecuta la carma AMG.

Locul sau va fi luat de Ola Kaellenius, administrator al uzinei din Tuscaloosa, Alabama, unde se produc in prezent ML, GL si R-Klasse pentru piata americana. Kaellenius are experienta in domeniu, CV-ul sau incluzand posturi de conducere in cadrul diviziei Mercedes-Benz High Performance Engines si in cadrul McLaren.

Volker Mornhinweg va prelua functia de conducere a diviziei de vehicule ocomerciale de la Wolfgang Bernhard, numit in luna februarie membru al consiliului director.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru