Gullwing America a modificat Mercedes SLS AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.11.2009
Casa de tuning Gullwing America a creat un kit de design pentru supercarul Mercedes SLS AMG. Cu ajutorul acestuia tunerii au dorit sa imprime masinii un aspect retro.

Tunerii de la Gullwing America au decis ca urmatoarea lor “victima” sa fie Mercedes SLS AMG. Acestia au creat un pachet de design botezat Panamericana prin care doresc sa imprime modelului german un aspect retro. Arturo Alonso, seful departamentului de inginerie, a vrut ca SLS-AMG sa fie “transformat” intr-un Gullwing 300SL.

Pentru ca aceasta operatiune sa fie posibila, casa de tuning a scos grila din fata, nervurile prezente pe capota si spoilerele. Tot kitul este compus din sapte panouri de caroserie produse din aluminiu hibrid si fibra de carbon. De asemenea, pachetul de design contine prize de aer laterale, blocuri optice bi-xenon a caror forma a fost ovalizata, un set de parti cromate, jante de 19 sau 20 de inch si tevi de evacuare sport. La interior, pielea Alcantara reprezinta singura schimbare efectuata de tuneri.

In ceea ce priveste exteriorul, tunerii au ales o combinatie intre rosu si alb, aceste culori fiind considerate clasice de Arturo Alonso. Dungile de curse de pe panourile frontale pot fi modificate la cererea clientilor.

Pachetul de tuning se va produce in Germania, iar pretul acestuia inca nu este cunoscut.

via | 4wheelsnews

Comentarii (5)

  • valentin
    ABSOLUT SUPERBA
    Superb kitul aproape la fel de super ca Alfa 8 c Competizione
    5 4
  • Pur su simplu nereusit,originalul arata mult mai bine !!!!!!!!!
    6 5
  • ....
    Extraordinar!!! Nu exista ceva mai frumos de atat....
    5 2
  • Aici e la limita. Love it or hate it. E frumoasa, dar urata rau.
    1 0
  • ??
    Dubios....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru